יירטו עכשיו טיל מעל רמת גן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ונפלו חלקים מהטיל על כביש איילון
15 תגובות
עמוד 1

• ממש ככה...
    שה' ישמור על הילדים שלנו ועל כל החיילים!!!
  • אוייי גולי באמת!!! אתם הדרום החדש?!?!?!?!?

כשיפלו עליכם טילים בסריות ותרוצו עשרות פעמים לממ״ד ב4 ימים אז אולי תהיו הדרום החדש. עכשיו אתם מקבלים טיל אחד ביום.

ולא, אני לא מאחלת לכן לדעת מה זה להיות ״דרום״ מספיק שאנחנו סובלים. אבל ההשוואה מקוממת.
  • חברים שלי מהעבודה ראו את השאריות של היירוט מהמגדלים בבורסה...

• סמיילי אני מסכימה איתך.
    אזעקה וחצי בגוש דן וכולם בוכים כמה קשה להם.
    מה יגידו אלה שזו המציאות היומיומית שלהם כבר עשור?

• SMILYE-לעולם לא נבין את ההרגשה שלםכן כול עוד אנחנו פה במרכז ואתם בדרום ואני מאמינה לך שזה לא פשוט .בלי קשר אני חושבת שתושבי המרכז בעקבות הטילים על תל אביב קצת יותר מרגשים את מה שאתם מרגישים כול רגע.....ושוב שיהיה רק שקט.....
  • נפלה חתיכה מהטיל על רכב באיילון ליד בי"ח וולפסון. הרכב עלה באש.
  • אני לא אומרת שהטילים על גוש דן לא מפחידים, ברור לי שכן בעיקר כי זאת בהחלט מציאות חדשה אבל ההשוואה בין טיל אחד ביום ב4 הימים האחרונים למציאות שאני חיה בה 3 שנים זה מקומם! ואני אפילו לא מדברת על תושבי עוטף עזה שסובלים מזה כבר 12 שנים.

אז קצת פרופורציות. הכי חשוב להישמע להוראות והכל יהיה בסדר!

ושוב, אני לא מאחלת לכן לדעת מה זה. אני לא מאלה שמתנחמים מצרת רבים. אני מוכנה לסבול ככה כמה שידרש רק שהמצב הזה יגמר אחת ולתמיד.
  • סמיילי יקרה את כול כך צודקת...
    אני מאוד מוצפת ברגשות שעולים בי עוד זכרונות ממלחמת המפרץ.. כול זמן שהדרום רק היה מופצץ לא הצלחתי להבין איך אנשים חיים כך פחדתי כול כך על כול מי שנמצא שם יש לי שם משפחה נרחבת... ותמיד חששתי מזה
    והיום שזה כאן זה מלחיץ עוד יותר זה לא פשוט ולא קל אני יודעת מה אני עוברת מאזעקה ביום... אז אני אפילו לא רוצה לתאר איך זה כמה פעמים ביום במשך כול כך הרבה שנים...זה פשוט מפחיד
    אני מחזקת את ידם של כול מי ששם מחבקת ומקווה שהכל יסתיים עם תוצאות טובות עבורנו לטווח ארוך יותר שמרו על עצמכם
  • שמריתוש
  • ביקשו לא לפרסם ברשתות את מיקום נפילות!!!
    http://tickers.baby-
    http://tickers.baby-gaga.com/p/dev330pf___.png
  • אתם לא רק הדרום החדש....אתם גם הצפון החדש
    ובכלל אתם יודעים מה אתם עכשיו?? סופחתם למדינת ישראל. אתם ישראלים!
    ברוכה הבאה. ושיגמר מהר.
  • גולי נראה לי קצת קצת קצת - טוב נו הרבה -נסחפת

מיצי לייק
  • איך זה מחזיר אותי למלחמת לבנון השניה.........
    ביום שישי האחרון חזרנו הביתה מארוחת ערב, ועבר אופנוע והייתי בטוחה שזו התחלה של אזעקה........ התחלתי לצעוק לבעלי- "אזעקה, זה הגיע גם לפה....." פתאום האופנוע נסע..... איזו מטומטמת הרגשתי
  • מיצי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה