היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אומרים ואני מאוד מאמינה בזה שילד צריך ללכת יחף כמה שיותר
נועם כאמור עושה צעדים ראשונים גם 3 שבועות הבעיה היא שנראה שגמישות היתר קצת מפריעה לה (הרגל מתעקמת) אמא במעון המליצה לי להקדים קניית נעליים, ולקנות סוליה רכה נעל גבוהה (אלפנטן בקיצור) - וזה יעזור לרגל להתייצב
מה דעתכן?
6 תגובות
עמוד 1
לדעתי יש בזה משהו, אריאנה אומנם התחילה עם גרביים ונעלי שושוז את הצעדים הראשונים אבל עדיין לא היה לה יותר מדי בטחון ללכת אז קנינו אלפנטן ותוך יומיים-שלושה היציבות והבטחון שלה השתפרו
נראה לי שעדיף להתיעץ עם טיפת חלב/פיזיוטרפיה
אני כמובן לא רופא אבל אני הייתי כן קונה לה נעליים, יש דברים במה שהיא אמרה לדעתי... הכי בטוח להתייעץ עם אורטופד אפילו בפורום של doctors. כל הכבוד לנומני המהממת
בהרבה מקרים זה מקדם הליכה... בעיקר בגמישות יתר... פיזיוטרפיה עושה?