-
האמת שהתברכתי בחמים מקסימים !
והיחס שלהם מעולה , הם משוגעים על הילדים שלי ומפנקים אותם תמיד
-
ההורים שלי נותנים יותר פשוט כי יש להם יותר.....
חמי וחמותי לא בקטע של לקנות לילדים.בטח שלא בגדים....מאז שהם נולדו -חמש שנים הם קנו בערך 4 פריטים לכולם....וגם משחקים ממש מידי פעם ביומולדת בעיקר.....הם בכלל לא סוג שקונים.....מתלבשים פשוט ...לא עם הרבה ביגוד והיצע...הפוך מההורים שלי שקונים הכול ובשפע.....
אבל לא נורא סהכ הם בסדר...
הם מפרגנים להורים שלי כול הזמן וגם מזכירים לי להעריך תהורים שלי.....אנשים טובים.
-
אין ספק שהצד שלי נותנים הרבה יותר
הבת שליהיא נכדה ראשונה מהצד שלי
ומהצד של בעלי- היא כבר מס' 4
ככה שגם הכל בהתאם...
-
גם ההורים שלי וגם החמים שלי נותנים לנו מעל ומעבר,
הרבה מעבר למתנות ואני כ"כ מעריכה את זה,
זה בכלל לא מובן מאליו!
-
אנחנו לא פונקציה בגלל הנתק עם המשפחה של בעלול
ההורים שלי נותנים לנו המון
כי אנחנו בד"כ שם
אבל גם החמים שולחים מתנות, אוכל וכו' בכל פעם שמתן מבקר
-
אין על ההורים שלי!! זה גם בגלל שיש להם אפשרות לתת ולעזור בכל מה שהם יכולים.
לחמים שלי אין את האפשרות הזאת... מא שגם נועם מהצד שלי הוא הנכד הראשון ומהצד של בעלי הוא הנכד מס׳ 7.
אז אפשר להגיד שהכל בהתאם. החמים שלי אוהבים את נועם אבל גם זאת משפחה קרה איכשהו.
-
ההורים שלי עוזרים יותר בהכל
-
במילה אחת אין על אמא שלי (טוב אצלי הוא נכד ראשון - כרגע מבין 2 , אצל חמותי הוא נכד 25 ואחרון )
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
-
אמא שלי קונה לילדה יותר מהחמים שלי.. כי היא נכדה ראשונה..
אבל החמים יותר נגישים אז הם מוציאים לי אותה מהגן שצריך או בייביסיטר...
-
אותו הדבר
-
להורים שלי יש פחות והם נותנים יותר
-
ברוך השם משני הצדדים מפנקים
אנחנו מעריכים
ברוך השם לא מתלוננים
חרוז?
-
חמי וחמותי הם אנשים מקסימים! ממש זכיה!
מתארחים אצלם אחת לחודש לשישי שבת ולרוב, חמותי שולפת משהו מהארון לאיילה או לי... זה מחמם את הלב לראות שאכפת לסבתא מהנכדה שלה ושהיא חושבת עליה באמצע שבוע וקונה לה צעצועים/בגדים.
-
ההורים שלי, אחים ואחיות - מפנקים מאד!
חמי בן אדם קר, אבל חמותי מלאכית, סבתא
מהאגדות אין אצלה להגיד לא!
-
אז ככה
בגלל שבעלול הוא בן יחיד, אז כמובן כל היחס אלינו
חמותי מטורפת על אוריקי אז כל היחד הולך אליו.
ויוצא שיש יותר יחס ממנה, אבל היחס היותר חם הוא מההורים שלי
ההורים שלי עובדים ויש לי אח שיש לו ילדים (חמסה חמסה חמסה על המושלמים) שהם פיזית יותר קרובים.
ובקיצר, יותר יחס מחמותי
היחס היותר חם מההורים שלי.
-
כשהיינו בקשר עם המשפחה של בעלי אז הם לא ממש מיהרו לתת ואם נתנו דאגו לתת בהשוואה להורי וכמו אצל סיון להורי יש פחות ותמיד הם נתנו יותר וכמובן גם היום כשאנו לא ממש בקשר עם הצד השני
-
מהחמים-לא קבלנו שום עזרה.
מההורים שלי כן...
-
משני הצדדים נותנים המון אמא שלי נתנה 250 אלף כשקנינו את הדירה ועוד מתנות לא קטנות בכלל עד היום. ההורים של בעלי ממנו את המחייה שלנו בשנה הראשונה- עברתי לגור אצלם עם בעלי- אחרי שבוע שהכרתי אותו ולא כולם מוכנים לזה. בנוסף למימון חמותי מפנקת את כולנו, אם זה בגדי היריון, נעליים אורטפדיות להיריון, חגורות בטן אחרי לידה ואפילו את המקלנוים לבדיקות ההיריון. כשעברנו לדירה עשתה לנו קנייה ראשונית לבית ומילה לנו את המקרר והמזווה. אחרי הלידה של שחם ההוצאות גדלו ונאלצנו להצטמצם ולכן חמותי מאפשרת לנו לבצע משלוח ממגה על חשבונה (הסכומים עולים על 600 שקלים בכל קנייה). כל נעל שקנינו לילדים שולמה על ידה- בהרבה מקרים היא משלמת לנו לפחות חצי על קניות מרוכזות של בגדים לילדים. הוצאנו 610 שקלים בבייבי לנד והיא מימנה. שמואל מכור ליובל המבולבל והיא שילמה על אביזרים של יובל שהגיעו בטח לאלפיים שקלים- היא שולחת לנו הרבה דברים טובים לנו ולילדים והרבה מאוד פעמים הזמינה אוכל ורק על חשבונה. ואפילו בעלי אמר היום שחמותי מוכנה לההשתתף בהוצאה לבית מלון כדי שנתאוורר ואולי בזכות זה נצליח להיכנס להיריון. בקיצור- קשה למצוא חמות כמו שלי ושל בעלי.
אני רוצה לציין שגם אני וגם בעלי מכבדים מאוד את ההורים ועושים הרבה בעבורם מכל הלב והנשמה!!
-
וואי איזה סקר מעולה
חבל שאני לא יכולה להשתתף בו כי עדיין לא ילדתי
-
לילך!!!
נא להתחלק בחמה ומיד!!!!!!!!!!
תודה.
-
מיצי-
חמותי באמת מדהימה- ולא נותנת המון רק בחומרי- עד שחמי נפטר היא בישלה לנו כמעט כל יום- היא עוזרת לי המון בטיפול בילדים והילדים שלי מוכנים להישאר אצלה אפילו ימים בלי ההורים מרוב שהיא מפנקת אותם וטובה אליהם- אנחנו בקשר ממש טוב כמו אמא ובת והקשר הטוב הוא הדדי.
חמותי מהנישואים הראשונים היתה בדיוק ההיפך ממנה- לכן אני מבינה בנות שמתלוננות על קשר רע עם החמות.
-
ההורים שלי נותנים יותר יחס , לגבי מתנות בערך אותו הדבר שניהם