-
חחחחחחחחחחח שימריז, אני יודעת בדיוק על מה את מדברת - מרכישה בדיוק כמוך!
-
לי היה ממש עצוב לראות את זה
רוני דניאל מגעיל אותי
-
ואחמד טיבי לא?
-
לא יודעת מה היה כי אני בעבודה אבל לא יכולה לראות את הפרצוף של טיבי.
מקווה שרוני שם אותו בכיס הקטן!!!!!!!?!!!!!!!!!!!
-
תכל'ס אני בעבודה... אבל אני עם ערוץ 2 פתוח פה........ וראיתי את ה"עימות"...
מה שיש לי להגיד זה שאני שונאת את אחמד טיבי, בוגד, צבוע, חי בישראל ונהנה מכל הזכויות כחבר כנסת, אבל מחרבן על המדינה בכל הזדמנות......... שילך לחפש ת'חברים שלו בעזה ושלא ישכח לקחת איתו את החברה שלו ח'נין זועבי.........
-
ג׳ני, אני מחפשת את הקטע כי חובה להפיץ איך חבר כנסת בישראל כואב את מותם של שלושה תושבי עזה ולא את מותם של שלושה תושבי קריית מלאכי.
וכן, רוני דניאל ניקנק אותו
-
-
הגיע הזמן שמישהו יעשה את זה
-
לא ראיתי :/ מה היה ????
-
מה הביאו אותו לחדשות בכלל את הנבלה הזה
ממש רציתי להיכנס לתוך הטלויזיה ולחבק את רוני דניאל
-
הוספתי לינק למי שמעוניינת לראות... הויכוח מתחיל בדקה 02:45.
-
איך בן אדם כמוהו חבר כנסת בישראל???? איך????
-
גולי, למה רוני דניאל מגעיל אותך?
הוא אחד האנשים היחידים שמרשה לעצמו להביע את דעתו הכנה. וד"א אני ממש מסכימה איתו!!!
ואחמד טיבי בוגד שאני בכלל לא מבינה למה הוא יושב בכנסת ישראת?
-
רוני דניאל תותח. העיתונאי היחיד שאומר דברים תכלס ולא מסתובב סחור-סחור.
ואחמד טיבי? את אחמד טיבי צריך לבעוט לעזה ובדרך לשם לקחת לו את הזכויות לחזור לכאן
הוא וחנין זו(ע)בי שתי מפלצות שאין להן מקום כאן.
-
פוליטי לא פוליטי אני מאוד סקרנית לדעת גולי מה מגעיל אותך בו?
כי אחמד טיבי הוא מלאך תמים ואומלל, דוגמא לילדינו
שיא הצביעות בבן אדם אחד!!!! אם הוא לא מאמין בישראל אלא במדינת ישראל למה הוא מרשה לעצמו להחזיק בת"ז כחולה? לשבת בכנסת ישראל (כן ישראללללללללל זאת מילת המפתח), חלאה נבלה בוגד צבוע מחבל - איכס להקיא ממנו
בבקשה אל תגידי לי שאת אחת מאותם שמאלנים שמרחמים על הפלסטינאים האומללים, וחושבים שאנחנו מדינה כובשת וחיילים רוצחים - בבקשה לא - כי זה הגבול לכמה הפה שלי יהיה מסוגל להתאפק
-
??????
ואם אני שמאלנית? ואם אני מרחמת על התושבים בעזה שהם קורבנות של החמאס??
מה אכפת לך???
היה לי עצוב לראות את סוג הדיון הזה את הצעקות האלימות
וכן, שכתב מנצל את הבמה שנותנים לו לךרוס את המשנה הפוליטית שלו זה מגעיל!!
בעיקר בגלל שכבר כמה ימים כל מה ששומעים ממנו זה שצריך להכנס לעזה ולהכות בפטיש
כאילו זה כזה קל ופשוט
הוא אמור לדווח על המצב לא להגיד מה הוא חושב ומה צריך לעשות
אם הוא רוצה להיות פוליטיקאי שיפרוש ויקים מפלגה כבר עשו את זה!!!
מה הקשר לאחמד טיבי? מי הוא בכלל??? לא מעניין אותי. מה את חושבת שאני מצביעה לו??
חורה לי תרבות הדיון זכותי!!!!
את רוצה לריב על זה??
ובבקשה תתאפקי כי גם לי יש בעל שמסכן את עצמו בשגרה (!!!!) בפעילות בטחונית שוטפת בשביל שבדרום יהיה שקט.
-
כן אני מחפשת שתבוא עכשיו זאת שתגיד לי שהפלסטינאים מסכנים ואני אצא לה על הנשמה סבבה?
כי זאת בעיה שלהם שהם מוכנים לקבל כסף מחמאסניקים כדי שישימו את המשגרים בתוך הבתים שלהם
וכשאומרים להם שכדאי להם לצאת מהבתים בתוך ככה וככה זמן (כי אנחנו הומנים ודואגים לדווח מיקום הפצצה לפני) אז שלא יקשקשו בחדשות "אנחנו מפחדים לעזוב את הבית כדי שיהודים לא יבואו וישדדו אותנו" - את קולטת את רמת הטיפשות??????
הם יורים את הטילים במטרה לפגוע בנו באזרחים, ואנחנו יורים טילים במטרה לפגוע בחמאסניקים זה ההבדל שלנו.
ואם יש פוליטיקאי שבא לפתוח את הפה שלו בטלוייזיה שלא יצפה שישב כתב מולו ויסתום!!! ככה זה בחיים.
וגם פה זה ככה אם מישהי אומרת משהו שלא מוצא חן בעינינו זכותנו להגיב לה.
מבחינתי זה כמו שתבואי ותגידי לי "את מנהלת פורום ואין לך זכות להבעת דעה". אז מה אם הוא כתב????
-
חחחח ראיתימאת זה בצהריים
לא הפסקתי לצחוק קטע ענקקקקק
[/center]
-
אני כל כך לא מתכוונת להכנס איתך לויכוח הזה.
אני לא מגד צה״ל ולא נגד הפעולה
זכותי להגיד שדיון שמתנהל בצרחות מגעיל אותי
וכתב שכבר ימים מנצל את הבמה שניתנה לו כדי לפרוס את האג׳נדה שלו מגעיל אותי
והאג׳נדה שלו להכנס לרצועת זה ולהכות בכל הכוח!
כאילו זה משחק ילדים. הרי המחיר ברור!!! ומזה מנסים להמנע ולעשות מאמץ
אז שמתראיינים גורמים מהממשלה ומצה״ל והוא מבטל אותם במחי יד כי לא אמרו ״עד מחר כולל בעזה״
זה לא במקום!
-
גולי, או שלא ראית את הקטע או שאני לא יודעת מה אבל מי שהתבטא והתדיין בצרחות זה דווקא אחמד טיבי ולא רוני דניאל. רוני דניאל דווקא שמר על קור רוח.
ורוני דניאל הוא לא ״שדרן״ או ״כתב״ הוא פרשן ותפקידו לפרש ולתת זוית לדברים עליהם הוא מדווח ומעניין שלכל פרשן יש את הדעה שלו אבל זה לא מפריע לך כלל שפרשנים אחרים מדברים על הצורך בהפסקת אש. רק רוני דניאל מגעיל אותך. למה הדעה שלו פחות נחשבת?! כי דעתו שונה משלך?!
אנחנו חיים במדינה דמוקרטית. לכולם יש זכות להביע דעה. כל הכתבים והפרשנים מביעים את דעתם גם הימניים וגם השמאלניים. אז חבל שאת רואה רק צד אחד של המתרס. באמת חבל.
-
שמרית, חבל על העצבים שלך
ואת האחרונה שאני מתכוונת לריב איתה
-
שמרית ככה זה כשאין מה להגיב
איתך היא לא רוצה לריב
-
אני ממש לא עצבנית וממש לא מתכוונת לריב.... אני מכבדת כל דעה גם אם היא מנוגדת לשלי. אני רק באמת לא מבינה מה ההבדל בין רוני דניאל שמביע עמדות מסויימות לכל פרשן אחר שמביע דעות מנוגדות. למה הוא מגעיל אותך והאחרים לא. זה הכל.
באמת שאני לא עצבנית ומכבדת גם את דעתך
-
גולי, אני אגיד לך שגם אני, כמו רוני דניאל, חושבת שצריך להכנס לעזה ולהכות בהם, בכל הכח.
ולא, זה לא משחק ילדים, אבל כשאני מוציאה שני ילדים קטנטנים מהמיטות שלהם, כשהם ישנים, ורצה לחדר המדרגות פעם בחצי שעה זה גם לא משחק ילדים.
וכשנפל היום גראד בבית ליד הבית של אמא שלי, זה גם לא משחק ילדי.
וכשאת, אחרי 4 אזעקות, חושבת שהפכתם לדרום החדש, וכבר אתם בהסטריה, אני חיה את זה במשך המון שנים, אני צריכה לחשוב פעמיים לפני שאני יורדת למטה, לגן השעשועים, כי אין שם בניינים למקרה ותהיה אזעקה זה גם לא משחק ילדים.
אני כבר שנים מתאימה את עצמי לשגרה שחמאס מכתיבים לי וזה לא משחק ילדים.
ואם יש כתב אחד, שאומר בקול רם את מה שרוב העם מרגיש וחושב ולא מתייפיף כמו שאר המגישיםן בערוץ 2 אז אני אצדד בו ואתמוך בו!
-
ויקי-
-
גולי
״עמוד ענן״
זה מה שאני מקוה שישאר מעזה
בתום המבצע
ורוני דניאל תותח ..
-
דווקא היום הופתעתי מערוץ 2
והביאו את מופז ועוד כל מיני אנשים שישבו בסדק שם- כולם דעה אחת!
העלו איזה מורה לאומנות ותיאטרון בעל דיעה שמאלנית, וכולם בדסק קטלו אותו!
(בצורה חיננית)
ערוץ 2 כן?
לדעה שמאלנית היה רק נציג אחד, וישבו שם איזה 6 איש נציגי דעה ימנית.
ועכשיו הלינק הזה עם הפרשן...
-
מיצי, דווקא הם מארחים המון אורחים עם כל קשת הדעות... למשל כל יום הם מארחים הרבה חברי מרץ ומולם חברי ליכוד. בקיצור, יש הרבה דיונים עם משתתפים מכל הקשת הפוליטית.
-
אורליז סיכמה את זה הכי טוב
-
ויקי -
-
היום נפל טיל ליד גן הילדים של הילדה שלי, כל החלונות עפו, המדפים, מה היה קורה אם היו שם ילדיםח? אני עם רוני דניאל בכל מילה.מצטערת לא יכולה להסכים עם השמאל.. אם אתם נותנים לטרוריסטים לירות מהבית שלכם- אל לכם להיות מופתעים שהבית הזה יושמד.עד הסוף ובכל הכוח.כי ב״הפסקת אש״ אני לא אהיה רגועה עם ילדה במקום פגיעה של טיל.ולא יהיה רוגע עד שלא יהיה מי שירה טילים לכיוני.כי היום הפסקת ומחר שוב מתחיל..אז מי מבטיח שזה לא יפגע בגן ילדים או בבית של מישהו? להשאיר רק קרקע חלקה.זו דעתי.אזרחים שוחרי שלום להעביר למחנה פליטים.
-
אחרי שנותנים אזהרה לאזרחים לפני הפצצה- מצידי שלא ישאירו אבן על אבן בכל עזה.
-
גולי ועוד יפות נפש מסוגך-
ערוץ 2 רחוקקקקקקקקקק מלהיות ימני או סוג של זה
כמעט תמידדדדד!!!!!!!!!!!!! הנטייה היא יותר לשמאל!
ולכן שמערכת שלמה שתמיד תמיד תמיד מנסה לפגוע בימין מגיבה קצת אחרת - זה אומר דרשני!
כנראה שבאמת הגיעו מים עד נפש!
את מוזמנת לבלות לילה אחד דרום נראה אם תחשבי אחרת
אמא שלי אישה חולה נאלצה לברוח מהבית שלה (כן כן לברוח ממש ככה) כדי לא להיות שם באיום הטילים!
ומי שצעק בשיחה הזאת היה אחמד טיזי האפס הזה
שאני לא מבינה איך אף אחד לא מעביר אותו לצד שהוא כל כך אוהב
רוני דניאל היה רגוע ושלו
ועוד העיר לו על זה שהוא צועק
אז גברת נכבדה
די להתייפיפות
זה הזמן להתבגר ולהתעורר
וגם אני מקווה שכל מה שישאר אחרי המבצע הזה יהיה עמוד ענן בעזה!
למרות שאני יודעת שבין יושבי החלטות נמצאים יותר מידיי יפי נפש כמוך אז זה לא יקרה
במדינה נורמלית זה היה קורה
טיל אחד על ניו יורק ולא הייתה עזה
טיל אחד על מוסקבה ועזה היה נהפך למכתש!
רק אצלנו מכל פלוץ כולם מתלוננים על הריח
-
אין שום צבא בעולם שהוא רבע הומניטרי מהצבא שלנו!
מי שמע בכלל על דבר כזה שמתריעים לפני הפגזה ושולחים מכתבים לאזרחים להתפנות?!?!
מי שמע בכלל על טלפונים שקוראים לאזרחים להיזהר לפני פעולה?!?!?
ומה שהכי מעצבן אותי בכל הסיפור הוא-
שהתפקיד של אחמד טיבי בתור נציג הערבים הישראלים,
זה לייצג את העם שלו - ולא את העם הפלסטיני !!!
איך זה יכול להיות שחבר כנסת משתתף לאורך כל הכהונות שלו
במחאות וגינויים נגד המדינה אותה הוא מייצג?!??
יש כאן עיוות! ומי שמאמין בדברים האלה, כנראה לא בקיא בעובדות
או מושפע מהסביבה.
הרי לא יתכן שאזרח יהודי וישראלי יסכים עם שערורייה כזו במדינה דמוקרטית!
כל אזרח יהודי ישראלי צריך לקום כל יום בבוקר ולומר תודה לצה״ל ולחיילים שבזכותם
אני מתעוררת לחיים בטוחים במדינה בה אתה מרגיש שלם להיות יהודי!
-
אני לא מבינה מה אתן תוקפות אותי ככה
ומה אתן רוצות
זכותי לדעתי
אני לא נגד הפעולה, לא נגד הדרום ולא נגד צה״ל
וכן אני גרה במרכז, וכן יש לי זכות לדבר גם אם לא נאה לכן!!!!
אז כן אני לא אוהבת את ההצהרות התוקפניות של רוני דניאל
אני לא חושבת שזה תפקידו והוא ל א פרשן, הוא כתב!!!!
וסיון אני יודעת טוב מאד שאת מוחקת לי הודעות ורק חיפשת הזדמנות להתפוצץ עלי
מעניין שלך ולרוני דניאל מותר להביע דעה אבל לי אסור אחרת תפתחי עלי את הפה שלך
אם את רוצה שאני אעזוב את הפורום השגת את מבוקשך
-
גולי,
לא תוקפים כאן אותך אישית
לאף אחת אין משהו נגדך כולנו מביעות דיעה, זהו דו שיח
היום אנחנו רבות על פוליטיקה מחר נדבר על ילדים ונחליף מתכונים
אין פה שום דבר אישי
-
ימח שימו של אמחד טיבי והכלבה השנייה - מקבלים משכורת על חשוב הגב שלנו על חשבון המיסים שלנו והם יוצאים נגדנו הם נותנים יד לטרור של החמאס
כל הכבוד לרוני דניאל - נכנס בו כמו שצריך
-
איזה הצהרות תוקפניות יש לו בדיוק??????????
מה הוא אמר שהיה תוקפני???
איפה את שהתקשורת תוקפת כל הזמן את הימין ולוקחת צד!
וכשבעיתון הארץ יושבים שמאלנים מובהקים!
אז כשנוח מותר להביע עמדה וכשזאת לא העמדה שלך אז לא נוח!
פרשן/כתב לענייני צבא יכול לומר שהתקיפה עד כה לא עושה את העבודה ושצריך לתקוף ככה וככה כדי להשיג את המטרה!
ואל תנסי להסית את האש ממך והעביר אותה לסיון
בחיים לא מחקו פה הודעות
אז לא להמציא
-
גולי, אני לא חושבת שאת צריכה לעזוב. יש פה מספיק ויכוחים שאח״כ חולפים ונשכחים.
הנושא הביטחוני הוא כל כך חם עכשיו ורגיש והדעות שלך כנראה נמצאות במיעוט כרגע אז את מרגישה ״התנפלות״ עלייך. זכותך להביע דעה. זכותי לא להסכים. זכותי לנסות לשקף לך איך חיים פה בדרום. כי את לא יודעת.
כל מה שכתבתי לך לא נכתב בתוך כעס או עצבים. אלא מתוך תסכול והבנה שאת פשוט לא יודעת מה זה לחיות במציאות היומיומית הזאת. ויקי תיארה את זה בצורה הכי טובה. אנחנו חיים לפי הגחמות של החמאס וכואב כשאנשים בתוכנו לא מבינים את זה בגלל שזאת לא המציאות שלהם.
תעשי מה שאת רואה לנכון.
זאת לא היתה מטרת השרשור הזה. ממש לא.
-
שמעתי את הוויכוח וקראתי את התגובות של הבנות.
מהצד אני לא יכולה להגיד כלום שאזרחי החמאס מסכנים כי הם לא!!!!!ומה היה על אזריחנו שהתפוצצו באוטובוסים,במסעדות ובמלונות כול שני וחמישי אז הם לא היו מסכנים????????אז עשינו מעשה ונכנסנו למבצע עופרת יצוקה ....ואיבדנו לצערנו הרב הרבה אבדות בנפש.......אבל,גם החוסר שקט הזה בדרום כבר 12 שנה חייב להגמר.....אני לא פרשנית וגם לא כתבת אני לא ישבתי בשום ועדה ביטחונית ולא יודעת את ההשלכות של המבצע -בעלי לא במילואים בצו 8 לבינתיים יש לו פטור אז בטח ובטח שאני לא יכולה להגיד תכנסו בהם כי זה פשוט מפחיד אותי מה יקרה שם אבל מה שכן אני יכולה להגיד-שהחמאס האלה הם נבלות הם יודעים שהצבא הישראלי נזהר מאוד מלפגוע במחבלים ולכן הם מצביבים בכול המטרות שלהם אזרחים -לא אכפת להם שיפגעו העיקר שכשהם יפגעו יהיה להם אליבי להפיץ בכול העולם-הצבא הישראלי לא הומנטרי-ואם להם לא אכפת .....
אבל מה שכן אני יכולה להגיד שאזרחי הדרום מסכנים מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ואנחנו המרכזניקים לא מרגישים אותם בקושי.....רק עם האזעקות התחלנו טיפה שבטיפה להרגיש....וזה לא נעים ומגיע להם קצת שקט אחרי כול הסבל שלהם!!!!!!!
"הבא להורגך השכם להורגו" חמאס באים להרוג אותנו!!!!!!!לא הולך להם כי ב"ה יש לנו את כיפת הברזל ויש עלינו השגחה מלמעלה זה לא ברור בכלל שכ"כ הרבה טילים וכ"כ קצת פגיעות ישירות-אבל אל לנו לשכוח את 3 ההורגים שכול אחד עולחם מלא !!!!!!!!מצווה להרוג אותם,לחסל אותם כול ילד קטן שלהם עכשיו חמאסניק לעתיד!!!!!ואם הם באים להרוג אותנו חובה להרוג אותם!!!!!
גולי-אני מבינה שיש לך דעה טיפה שונה-אני לא מסכימה עם דעתך כמו שכבר קראת אבל אין זה סותר שמותר לך להשמיע אותה-אנחנו במדינה דמוקרטית ואני מבינה שכול התגובות הקשות שהיו עלייך באו מכאב לב-הזדהות זו או אחרת......אנחנו כולנו יהודים חיים בארץ ישראל ,נלחמים עליה ובשבילה-כולנו אחים ודבר ראשון עלינו לדאוג לעצמנו -למשפחה היהודית שלנו-לאזרחים הישראלים שלנו-ואח"כ אולי עלינו לדאוג לבני הדודים שלנו.......
אגב גם אני נבהלת כשפוגעים באזרחים שלהם-לא אין בי טיפת רחמים עליהם אם הם לא מרחמים ושמים נשים וילדים במקומות שלבטח יפגעו אני פשוט מפחדת מהתגובה שלהם....!!!!
אני מחבקת שוב את כול תושבות הדרום!!!חזקו ואמצו זה לא קל וכן את נשות המגויסים-זה לא פשוט אתמול לאיכלתי להרדם מרוב לחץ וזה כשבעלי שוכב לידי-אני משתדלת כ"כ לחיות את זה -ולהתפלל עליהם שח:ו לא יפגעו!!!!!!
-
צריך לעזור לו לאחמד "טיזי" לבכות את הכאב שלו מקרוב- אני מציעה שיכניסו את העמלק הזה לעזה יחד עם המשפחה המורחבת וניתן לו אפילו מתנה בור לחיות בו- **** שמו!!!
חבל שאין איזו מפלגה ימנית קיצונית עם יותר כוח שיכולה להעיף עוכרי ישראל שכאלה מהכנסת.
-
רוני דניאל פשוט כבש אותי בימים האחרונים
-
נראה שהיה כאן דיון סוער
כול הכבוד לרוני דניאל על האיפוק ועל המענה הכול כך נכון
ובושה שיש דבר כזה בכנסת...
וכולי תקווה שהדבר הזה יהיה מאחורינו מתהפכת לי הבטן עבור כול הדרומים במיוחד שלא נדע איזה יום היה אתמול ובכלל כול האזעקות האלה..