פיורגון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי, אני חדשה כאן ואני צריכה טיפים מאלה שעברו משהו דומה. התחלתי הליך של הזרעות מתרומת זרע (יש לי בת זוג) ועברתי 3 נסיונות כאשר היה זקיק בשל אך הרירית הייתה דקה (5,6,5 מ"מ). עברתי צילום רחם שהראה שהכל תקין. התחלתי לקחת אסטרופם לעיבוי הרירית אך לא השפיע כמו שצריך. לקחתי פיורגון 100 CC למשך 5 ימים, וב US היום אמרו לי שהגבתי חזק מידי. כלומר, הרירית התעבתה אך היו הרבה זקיקים גדולים.. הרופא בבי"ח אמר לי לקחת דופסטון כדי שתגיע וסת ואז נתחיל טיפול נוסף. כנראה של פיורגון במינון נמוך יותר אך הוא אמר שזה יהיה תלוי ברופאים שיטפלו באותו היום בתיק שלי.
    מה יש לכן להגיד? האם זה הגיוני מה שממליצים לי? האם אתן יודעות על טיפולים אחרים? ממש אשמח לתובנות שלכן.
2 תגובות
עמוד 1
  • תכתבי את ההודעה גם בפורום מנסים, שם יהיו לך יותר תשובות.
    נראה לי הגיוני מאד הטיפול, מה שחשוב שיגדלו זקיקים אך לא רבים כדי שלא יהיה הריון מרובה עוברים, וחשוב שהרירית תהיה עבה מינינום בעובי 6. אפשר ללוות את התהליך בבדיקות דם, כשהזקיקים כבר גדולים כדי לדעת מתי הביוץ.
    בהצלחה!

• האמת שאני לא מבינה כלום בזה וגם אני חושבת שבפורום 'מנסים' יהיו לך הרבה יותר תשובות מכאלו שכן מבינות.

רק רציתי להגיד לך ולבת זוג כל הכבוד ושיהיה המון בהצלחה! זה מקסים לדעתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה