דיייייי אני כבר חייבת עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט לא מצליחה ליצור שגרה לעתי

5 תגובות
עמוד 1
  • קשה לי לעזור כי תמר היתה יונקת במרווחים של שעתיים עד שעברנו למטרנה- שזה גיל ארבעה חודשים

ושינה רצופה שלא נדבר בכלללל

יש אופי לכל תינוק- קשה לשנות אותם...

אצל תמר זה פשוט הסתדר עם הזמן לא התאמצתי ל"עבוד" איתה לפי משוואות או שיטות

• אין לי ככ עצה לתת לך מאמי אבל בהצלחה :):):)

• אצלי ככה היו שניהם...
    והנקתי המון המון זמן עד שעברנו למטרנה (והמרווחים גדלו), כל ילד והאופי שלו. אם אין בעיה בריאותית כלשהו, זכרי שכל ילד מתנהל אחרת, אבל הכל מתאזן בשלב מסוים. היי חזקה ובקשי עזרה מכל מי שיכול לסייע לך.
  • לגבי השינה תנסי לנסות שינה יזומה כשעה וחצי מרגע שהוא קם גם הבת שלי לא היתה ישנה עד שניסתי להרדים יזום אחרי שעה וחצי ואז לאט לאט השינה יותר הסתדרה והיא היתה רגועה יותר טיפ שקיבלתי מיועצת שינה בגיל חודשיים...
    לגבי הנקה אצלי זה עלה רק עם הגיל רק בגיל 9 חודשים הגענו למרווח של 2.5-3 ובגיל שנה 3-4 שעות..
    בהצלחה וסבלנות
  • לא הנקתי,
    אבל גיסתי הניקה את שלושת ילדיה במרווחים של שעתיים, גם בלילות עד גיל 7 חודשים ויותר!
    קחי בחשבון שזה עשוי לקרות. לא כולם לפי הספר...

מיכל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה