התיעצות - דחוףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלה של חברה שלי מרים עלייה ידיים
    אתמול הם רבו והוא פשוט קרע אותה ממכות - בעט בה , שרט אותה קילל אותה דחף אותה - היא פשוט סמרטוט שהוא מנגב עלייה את הידיים

זאת לא הפעם הראשונה שהוא מרים עליה ידיים - פעם שעברה כ"כ הייתי קרובה להזמין משטרה שהיא התחננה אלי שאני לא יזמין כי היא מפחדת שאלתי אותה ממה את מפחדת היא פשוט מפחדת

הפעם אני מאוד רוצה להזמין משטרה היא גם מבקשת ממני שלא - אבל אני חושבת שזה אולי ירתיע אותו מלהריים יד בפעם הבאה

מה אתן אומרות להזמין משטרה למרות שהיא מבקשת שלא?

11 תגובות
עמוד 1
  • וואו חלאת אדם!
    תפני למשפחה שלה שהם ידאגו ויקחו על זה אחריות על הבת שלהם.

• קשה לתת עצה בנושא כזה.

נשים במצוקה תמיד יהיו משותקות מהפחד ויתחננו שלא תזמיני כי הן רוצות שה"גל" הזה יעבור והן תישארנה בשקט עד ההתפרצות הבאה.

אנ יהייתי עושה שני דברים- 1. מורידה לו מחבת לראש תוך שהוא ישן ומקנחת עם אלת בייסבול.
    2. ועכשיו ברצינות, ערבי גורמי רווחה, אבל אם עשית את זה כבר, תעשי את זה בידיעה שאת נשארת לצידה לאורך כל התהליך ויכולה לתמוך בה בזה. אחרת זה ממש לזרוק אותה לאש.

מניסיון רע...

• אני חושבת שיש ליידע את הגורמים הרלוונטיים (רווחה וכו').
    היא נמצאת במעגל האלימות והיא מפחדת.
    את מחוץ למעגל הזה ויכולה לעזור לה.
    אם לא תעזרי תאכלי את עצמך כל החיים שלך.
    תפני תתיעצי ואל תשתקי!
  • אני לא רוצה לערב גורמי רוווחה רק משטרה שהם ירחיקו אותו קצת ממנה ומהילדים
    אני בטוחה שעם היא תזמין משטרה ותראה לו פעם אחת שהיא לא מפחדת ממנו זה ירתיע אותו
    וגם הוא יהיה תחת אזהרה של המשטרה שהוא יפחד להרים עוד פעם יד

• יסמין יקירתי

גברים שרוצים להרביץ לא חוששים מהמשטרה.

הם יקבלו מעצר קטן, יקחו עורך דין טוב יתרחקו לחודש ויחזרו לסורם.

עירוב של משטרה וגורמי רווחה יאפשרו לה גם לקבל מידע על מקומות מסתור ועל האפשרות לקום וללכת.

תשמעי לי, המשטרה היא כבר לא גורם מרתיע.

• יסמין מאמי
    אני חושבת שלדעת דבר כזה ולא לערב את הגורמים הרלוונטים זה קצת חסר אחריות....... נכון שהיא חברה והיא ביקשה שלא
    אבל זה יכול להציל את החיים שלה!!!!!!!!!
    תחשבי איך זה יכול להיגמר יום אחד ...........
    אבל כמו שאמרו - תהיי איתה לאורך כל דרך, אם את הולכת לעשות זאת
    המון בהצלחה
  • מה קרה לך ? להתערב ולערב כל מי שאת יכולה
    חלאת אדםםםםםםםםםםםםםםם יאווו הגברים האלה צריך להוריד להם את הידיים ולתת לחיות ככה

• גבר מכה לא יתרגש מפעם אחת שיזמינו עליו משטרה, בייחוד שהוא יתנהג למופת מולם
    והיא שמפחדת תגיד שלא קרה ולא נברא ושהיא נפלה ונשרטה... לא חסרים מקרים כאלה
    מה שצריך לעשות זה כמו שליבי ציינה, כן לערב את גורמי הרווחה ויפה שעת אחת קודם
    עכשיו זה מכות וקללות, מי יודע מה יהיה הלאה?!

• אם מחר המכות יובילו לרצח- אז מה?

את רוצה לקחת על עצמך שידעת ולא עשית כלום?
    לפנות מיד למשטרה

• תקשיבי..
    היה לנו ( ואני מדגישה את היה) זוג חברים חברים טובים.. כמה פעמים היא באה אליי ונשארה אצלי יום שלם.. הייתה מספרת לי שהוא מרביץ לה.. אבל אפ פעם לא חשבתי שהוא ממש מתעלל בא תמיד אמרתי לה שהיא מגזימה..
    בקיץ האחרון ירדנו לאילת.. היא באה אליי לחדר בוכה היינו אני והילדה בחדר הרגעתי אותה ואמרתי לה שתשאר אצלי בחדר.. בעלה בא כמעט שבר את הדלת של החדר ופשוט ק-ר-ע אותה במכות..
    כאילו היא שק אגרוף שלו.. אני כמובן נסעתי להפריד צרחתי לבעלי שיבוא הוא בא עם עוד חברים שהיו איתנו הרגיעו אותו ואותי כמובן שכמעט התעלפתי והילדה שלי שלא הפסיקה לצרוח..
    הרגעתי את הבחורה.. אני אמרתי לבעלי שאני לא מוכנה שיתקרב אלינו יותר.. הבחורה הייתה איתי כל היום.. בערב שכבר הלכנו לישון היא אמרה אני עולה לחדר.. אמרתי לה שאם היא צריכה משהו שתבוא..
    אני כמובן אמרתי שאני חוזרת לבית אני ישר הולכת למשפחה שלה.. ( הם בנתק כי הם לא רוצים את הבחור)
    למחרת בבוקר אני שומעת אותה קוראת לו בשם חיבה.. ועוד אומרת לי ולבעלי איזה כייף היה אתמול יצאנו הלכנו לאכול.. אולי שעתיים הייתי עם הפרצוף הזה
  • אני חושבת שבאמת צריך לבדוק את הנושא כמו ששנשון שרשמה ולשים לב נכון שהיום שלא נדע אין לדעת איך יגמר אבל נורא צריך להזהר אולי לנסות לדבר עם מישהו מגורמי הרווחה שיפתחו לה את העיניים שמה שקורה לה זה לא טוב לדעתי לידע אבל להיות זהירים מכל הבחינות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה