יום תחת טילים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת להוציא את זה כי אני מרגישה שעוד שניה אני פשוט אתחרפן.
    אתמול היה אחד הימים הקשים בחיי.
    התעוררנו ב-7:55 מאזעקה, בפיג'מה רצתי לחדר של הבנים, הרמנו אותם ישנים, ומזל גדול שבעלי היה בבית איתי, ורצנו לחדר המדרגות.הבום נשמע כשעוד לא הספקנו אפילו להתקרב לדלת הכניסה של הבית.
    הבים בוכים, אני רועדת. קומה אחרונה, בלי ממ"ד.
    אחרי חצי שעה עוד אזעקה, הכל חוזר חלילה, הבנים כבר לא רגועים, בוכים בלי הפסקה, פעמיים הרמנו אותם והפרענו להם לישון.
    יותר משבוע הם סגורים בבית, אצלינו יש נפילות מיום שבת, לפני יותר משבוע.
    שעה וחצי של שקט, אני שותה קפה בלי הפסקה, הילדים משחקים וכל הגוף שלי דרוך, מוכן לזינוק בעת האזעקה. בעלי נסע, אני לסד. מפחדת מהרגע הזה ששוב ישמע הצליל שכ"כ מבחיד ומלחיץ.
    עוד אזעקה, אני מבקשת מהבנים לצאת, כ"כ לא רוצה להלחיץ אותם, נותנת להם לצאת לבד, בינתיים זה כמו משחק בשבילם, זאת אזעקה כפולה, פגיעה ישירה בבית.
    אחרי חצי שעה שוה אזעקה, שוב רצים לחדר מדרגות, שומעים בום כ"כ חזק כאילו זה התפוצץ בתוך הבית שלי, מסתבר שהיו 12 יירוטים בו זמנית, הגוף שלי רועד, אני כ"כ מפחדת על הילדים שלי, הם הרי לא מבינים למה רצים, למה אמא מבוהלת.
    משכיבה אותם לשנ"צ, מתפללת שלא תהיה אזעקה... לשווא, חמש דקות אחרי שהשכבתי אותם עוד אזעקה, מוציאה אותם מהמיטות, לבד, רצים, בקושי מספיקים, שוב פגיעה ישירה. מראים תמונות, ישר קלטתי שזה בניין ליד הבניין בו אמא שלי גרה. צמרמורת בכל הגוף. הילדים כבר חצי רדומים, עוד אזעקה, ימח שמם, והשעה רק 13:45, שוב רצים, שוב הם בוכים, הם עייפים ולא מבינים למה אני כל פעם מפריעה להם לישון.
    בין לבין טלפון לבעלי לבדוק שהכל בסדר איתו. אמא שלי, נפגעת חרדה, בוכה כל היום, קשה לה, הבניין שלהם עוד פחות ממוגן משלי.
    אני מתפללת בלב שלא תהיה אזעקה יותר, לפחות ד שהבנים ישנים... הפוגה, שקט, הבנים ישנים, אני בחמל הביתי, חדשות 24 שעות בטלויזיה ובאינטרנט, עדכונים לטלפון.
    17:45 אזעקה, הבנים בדיוק התעוררו, עדיין במיטות, מרימה אותם, רצים לחדר המדרגות שמלא בשכנים שרוצים לגעת, לנשק, לחבק ואותי זה מעצבן, הילדים שלי הם לא פינת ליטוף, שותקת, מבליגה.
    חוזרים הביתה, הבנים אוכלים, אזעקה, מוציאה אותם מהכסאות, שוב רצים לחדר המדרגות, אפילו הם כבר לא מבסוטים מהריצות האלה.
    עוד שתי אזעקות בערב.
    הולכת לקלח את הבנים, מתפללת שיהי שקט בזמן הזה. מקלחות ממש מהירות, בלי משחקים, בובות ושטויות. זריז, מהיר, רק שלא יתפוס אותנו באמצע. הבנים הולכים לישון. אני לא מצליחה להכריח את עצמי ללכת להתקלח, מתה מפחד. בכל זאת הולכת להתקלח, 3 דקות ואני בחוץ, ממש טירונות.
    בחדשות אמרו ששוב יש אזעקות, השעה 00:15, אמרו שנורו על אשקלון 25 רקטות היום, אחד הימים הכי קשים שהיו לנו, הולכת לישון לבושה, לא לוקחת סיכון, אם נצטרך לרוץ באמצע הלילה אני מוכנה.
    עד מתי אני שואלת?!

30 תגובות
עמוד 1
  • באמת את מתארת מצב מאוד קשה......
    מקווים שכל זה ייגמר!!! בע"ה במהרה
  • ויקי, כתבת כ"כ מצמרר, כ"כ מהלב...........
    מעבר לחיבוקים שאני שולחת לכם, אני יותר מאשמח להציע לכם מקלט של שפיות אצלי בבית

• וואו כ"כ קשה כל מה שתיארת ...

• שולחת לך מיליון חיבוקים

• בנות, תודה רבה על ההזמנות. יש לי משפחה בצפון שמזמינה אותנו כל יום.
    כרגע עדיין מעדיפה להשאר בבית, קרוב למשפחה שלי. מפחדת נורא מהדרך גם, מאזעקה בזמן שאנחנו על הכביש.
    אבל באמת המון תודה, אתן מקסימות!

• עולות לי דמעות רק מלקרוא את זה
  • ויקי!!!!

אני לא יכולה לתאר לעצמי מה את עוברת.... אני עם תינוק אחד בבטן מרגישה שאני סוג של נפגעת חרדה ואת עם שניים (ולא בבטן) ולבד! אני שולחת חיבוקים מהמרחב המוגן הבאר-שבעי למרחב המוגן האשקלוני ומחזיקה אצבעות שזה יגמר (לא ממש משנה לי מתי) אחת ולתמיד ונוכל לחיות בלי הגוש הזה בחזה.

אוהבת אותך
  • אמאלה אני לא מאמינה שאתם מצליחים לשרוד בצורה כזאת.

עשית לי צמרמורות, ליבי איתך..
    מתפללת בשבילכם ובשביל כל עמ"י שהסיוט הזה כבר ייגמר!!

אנחנו פה במרכז מרגישים את מה שאתם מרגישים פעמיים ביום ומקווים שזה לא יקרה יותר, אני בעצמי ישנה דרוכה שהכל מוכן מסביבי במידה ונצטרך לקום ואתם חוווים את זה כל כמה דקות זה בלתי נתפס.

לא עדיף לך במצב כזה שאת עם 2 קטנטנים לעבור לגור תקופה זמנית במקום יותר בטוח?
  • ליבי איתך ועם כל תושבי הדרום שסובלים שנים את התקפות הטילים הנוראיות הללו. ביום חמישי הצעתי לאחותי לבוא עם ששת הילדים ובעלה אלינו עד ייממר זעם- שעה אחרי זה שמעתי את האזעקה של ראשון והנפילה שאחרי (אני גרה בחולון גבול ראשון). אני שקשקתי מפחד, בכיתי ולא יכולתי להיות חזקה לילדים. אתמול שוב נשמעה אזעקה - שמואל בדיוק הלך לסיר , שחם בטרמפולינה רואה ג'ימבורי בדי וי די וגליה מסתובבת בבית ומשחקת- לא ידעתי את מי לקחת קודם, איך להפריע לשמואל באמצע עשיית הצרכים ואיך לתפוס את גליה שניסתה להמשיך לטייל בבית ולשחק בזמן ששמואל עליי בוכה מהאזעקה ושחם מצד שני - ממספר מועט של אזעקות כל רעש מלחיץ אותי ואני מתארת עצמי עד כמה כפולה ומכופלת הדריכות שלך אחרי ממטרי טילים נוראים באיזור שלכם.
    אני מקווה שצהל הפעם יטפל בעניין עד שיופסקו לגמרי השיגורים הללו ומאחלת שהשקט יגיע בקרוב- תהיו חזקים!!!

• בנות

• לצערי הרב, אני ממש מכירה את זה מקרוב. גם אני אשקלונית ואכן אתמול היה היום הכי קשה שזכור לי.
    למזלי יש לי ממ"ד שזה החדר של אייל אז את והילדים בהחלט מוזמנים אליי

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מבינה מאוד לליבך

• כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מאמי אני קוראת את מה שאת כותבת ופשוט יורדות לי הדמעות שזה מה שאתם עוברים

• נקרע לי הלב והדמעות חונקות אותי מאחלת לך שלא תצטרכו עוד להעביר ימים כאלו לעולם ושהמלחמה הזו תגימר עם שקט נצחי לצד שלכם...
    תהיו חזקים ובשורות טובות
  • ויקי המתוקה!!!
    אני מבינה מה את מרגישה... תמשיכי להיות חזקה
    את עושה הכל נכון
    בקרוב זה ייגמר בעזרת השם

• יפה שלי, אני קוראת ובוכה... מאחלת לך שתיגמר כבר המלחמה הזו.....
    את אמא מדהימה ואדם חזק ומדהים! אוהבת ושולחת חיזוקים וחיבוקים

• אוי אוי אוי ויקי
    קראתי והתמלאתי דמעותתתת
    אני לא יכולה לתאר לעצמי את המצב שלך... איזה קשה היה רק לקרואאאא

אני מקווה שזה יחלוף ויעבור בקרוב
    וכלכך התרגשתי לקרוא שאת רוצה שימשיכו למרטת שקשה
    מחזיקה ממך

תיהיו חזקים שםםם!!!!

• ואו ממש לא קל מה שאתם עוברים..
    מקווה שב"ה המצב הזה יגמר בקרוב ותוכלו לחיות את חייכם כרגיל,
    מחבקת אתכם מרחוק, תמשיכי להיות חזקה!
    שהשם ישמור אתכם ואת כל עם ישראל

• אוף ממוש זה כל כך קשה, אני מבינה אותך
    ולך יותר קשה את אחת עם שניים.
    גם באשדוד היה כל כך קשה אז עזבנו לצפון לקיבוץ עין חרוד לאנשים טובים שנתנו לנו דירת קרקע ומפנקים אותנו כל כך.
    אולי גם תתרחקי משם קצת, אמא שלי אמרה שאתמול היה באשדוד יום סיוט ומזל שעזבתי
    אני כל כך דואגת להורים, הם לא יכולים לעזוב...אוף
    מקווה שבקרוב זה יגמר
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • ממי הדברים שלך כל כך קשים לתיאור
    זה נשמע סיוט נוראי
    כל הכבוד לך על הכוחות
    אולי תאחדי כוחות עם אימך? לפחות תהיו כולם ביחד

ולמרות שכולם כבר הציעו מציינת שגם ביתי פתוח לכל המעוניינים - אשמח לארח

• מאוד מבינה אותך , אני עוברת אותו הדבר ובעלי שם בצו 8 . ועוד בימים האחרונים חזרו לי הכאבי גב אז אני על אקמול כבר כמה ימים..זה לא סתם כאבי גם אלה כאלה כמו בצירים עם לחץ על הקיבה והסרעפת ואני מרגישה שאני נחנק ויש גלי חום וידיים רועדות והקול והתינוק בידיים ואני מניקה אותו ולא יודעת איך אני אקום להשכיב אותו במיטה או להרים אותו. אני כותבת לך עכשיו ובדיוק יש לי עכשיו שוב התקף כזה..אמא
  • מסכנה שלי

• סיון, אמרתי לאמא שלי שתבוא אלי.
    אבל היא עודת משמרת לילה והיא ישנה ביום, זה בעייתי עם שני ילדים רועשים.

תודה בנות, אני ממש מקווה שהשקט יחזור אלינו כמה שיותר מהר!

• אני נמנעת מלהתבטא פוליטית בגלל הקיצוניות בדעותי....
    רק רוצה לומר לך שאני מחבקת אותך חזק חזק

• וואו ויקה ........אני פשוט כואבת בשבילך :(((
    כל כך קשה לך שזה צורם לי בעצמות !!!

כבר דברתי שזה לא נורמאלי לחיות ככה..

את חייבת לצאת איתם לעיר אחרת!! לפחות עד שתהיה רגיעה זמנית

ובעתיד הקרוב אתם צריכים לשקול לעבור לגור בעיר אחרת. שקטנה יותר. בלי טילים.
    איפשהו בצפון.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה