טוב זה כבר הזוי בקטע אחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול היה ליואב יום לא להיט בגן...

חזרנו הביתה וחמותי התקשרה, יואב היה באמצע בכי וואלה לא עניתי...
    אבוי לי, גם לא החזרתי תשובה.

עכשיו, בגן של יואבי אין קליטה בכלל ככה שהודעות שמגיעות אלי בווטסאפ מגיעות באיחור של איזה חצי יום...

בנוסף העזתי לכתוב בסטטוס בפייסבוק שלי "בית מתוק בית" אחרי שהיינו אצלם בסופש.
    יודעות מה זה all hell broke loose?

התקשרתי אתמול בערב אחרי שראיתי את הסמס לא רצתה לדבר איתי כל כך קלטתי שמשהו לא בסדר.
    דיברתי עם בעלי אמרתי תבדוק מה יש לה רק שלא נעלבה לי. אמרה לו הכל בסדר.
    הבוקר התקשרתי כדי לוודא שהכל טוב. דיברנו בבוקר בקצרה וביי.

איזה סמס קיבלתי עכשיו אתן מתות במקום.

"שברת את ליבי, איך כתבת סטטוס כזה? סבלת סופשבוע אצל חמותך המרשעת, לא אמרתי לבעלך כי אתם לא צריכים את זה, אבל ממש פגעת בי, למה לא ענית לי לשיחות ולא להודעות?"

יא רבנאן!!! מה נסגר? ואם הייתי עסוקה?? ואם לא יכולתי לענות באותו רגע ואז פרח לי מהראש???

מה נסגר עם אנשים מבוגרים היום??
    שעה הייתי צריכה להסביר שפשוט לא עניתי כי לא היה זמן, לא ראיתי סמס וסטטוס כתבתי כי אני אוהבת את הבית שלי. איך אוסף של דברים כאלו אקראיים הופך לאסון קולוסאלי כזה???
    מישהי יכולה להסביר לי?? כי אני ממש ממש בהלם!!!!

5 תגובות
עמוד 1
  • יש מצב שהיא הורמונאלית????
    אני מחקתי את חמותי מהחברים שלי בגלל קטעים כאלו מהפייס - וגם הסברתי לה למה!!!
    בעלך בן יחיד??
  • מוכר הסיפור, גם חמותי אוהבת לנפח כל דבר קטן ולהוציא אותו מהפרופורציות.
    מותר לה להעיר לכל העולם אבל חלילה שמישהו יגיד לה שהיא טועה..
    אל תתייחסי, תשמרי על קור רוח ויחסים רגועים איתה בהתאם.
  • סלילה אבל..
  • אני בשוק....
    אל תתיחסי
  • מזל שלחמתי אין פייסבוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה