ימני או שמאלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתי אפשר לראות איזה יד דומיננטית? באיזה גיל?
12 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת

• בערך בגיל 4-5 לפעמים גם לפני , עד לא מזמן איתמר השתמש בשתי הידיים ולאחרונה הוא מעדיף יד ימין לצביעה למשל
  • לי תמיד אמרו שבגיל שנתיים.
    אני ראיתי שדניאל שמאלי מהיום שהוא נולד, כל הזמן זה יותר ויותר ברור. אולי בגיל שנתיים זה ישתנה!

• שאנחנו בגן היינו יושבים עם ילדים למלא דו"חות
    אחד מהתרגילים היה הבחנה ביד דומיננטית
    זה היה בגילאים שנתיים שלוש.

• אהה
    אז יש לנו עוד זמן....

הוא התחיל בתור ימני, עכשיו השמאלית השטלתה...אוכל בשמאל מצייר בשמאל
    מחזיק פרח בימין ואת עלי הכותרת תולש בשמאל אבל לא 100% מהזמן.
    נחכה..
  • בסביבות גיל שנתיים-שלוש..

אצלי זה ממש עניין אותי מכיוון שאני ימנית ובעלי שמאלי, אבל בסוף עידו ימני
  • אצלינו אין שמאליים במשפחות בכלל. אבל סבתא של בעלי היא אמבידקסטר (כותבת בשתי הידיים)
  • לפי תיאוריות חינוכיות בגיל שלוש אפשר כבר לזהות יד דומיננטית. בעלי ימני אבל מצליח מאוד יפה לכתוב ולתפעל את יד שמאל.
    בגיל של הבן שלך נוטים להשתמש לעיתים ביד אחת ולעיתים ביד אחרת.העיקר שהוא מתפעל נכון את הידיים ומנצל אותן לשימוש יעיל!!!

• שאלתי אנשי מקצוע, לקראת בגיל 3.

• 3

• סורי על זה שאני לא קשורה,
    אבל בתכלס, זה משנה ימני או שמאלי?
  • לא משנה ימיני או שמאלי כמו שזה מסקרן אני ימנית בעלי שמאלי ואני סקרנית גם גם אני יודעת שזה רק סביב 3
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה