היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום בשעה טובה ומוצלחת הוא היום האחרון של דיאטת סימנס 40 יום 10 קילו פחות והמון המון המון מחמאות
16 תגובות
עמוד 1
כל הכבוד לך סיוני!!!! אני ממש גאה בך שהחזקת מעמד. ואני מקווה שזה ייתן לך את הדחיפה להמשיך בדרך הנכונה ולהגיע למצב בו את מרגישה טוב עם הגוף שלך!!!
אז ככה...... פשטידות (אפשרי גם בלי קמח רק עם גבינות רזות והרבה ירקות) אפשר מגוון אדיר של סלטים טעימים לקינוח אפשר כוסיות ג'לי עם פירות העונה
כל הכבוווווווווווווווד! תחזיקי מעמד! הם אוהבים אצלך פשטידות וסלטים?
אוהבים פשטידות כל עוד זה לא עם פטריות חחחח אז תנו הצעות לפשטידה טובה שלא צריך קמח
תמונה בבקשה!!!! כל הכבוד!!!! 10 קילו....יואו!!
כל הכבוד, 10 ק"ג ב- 40 יום !!!!!!!!!! קשה רצח !!!!!!!!! ועכשו להצעות לארוחה של מחר: את יכולה להכין אנטי פסטי, אנחנו מכינים את זה עם רוטב צ'ילי וקצת דבש ושמן זית יוצא לפנים !!! את יכולה להכין עוף שלם במלח ממולא באורז, חציל (בתנור) ממולא, או פלפלים ממולאים, ארטישוק, או לבבות ארטישוק עם בשר טחון....... ושוב, שיחקת אותה מותק
כל הפשטידה מבוססת על קטג'. שמה קוטג' ביצים רסק עגבניות / תירס / עגבניות חתוכות / זיתים / בולגרית יאללה תשתוללי
כל הכבוד לך!!!!! גאה בך
כל הכבוד!
איזה יופי
וואו כל הכבוד!!איזה יופי!!
אין לי רעיונות והצעות אבל רוצה להגיד כל הכבוד ותמשיכי להתמיד! בהצלחה בהמשך !!!
וואו כל הכבוד לך
כול הכבוד יישר כוח ובהצלחה בהמשך
כל הכבוד לך מדהימה, תמשיכי ככה!!
יששש סוףסוף!!!! יאללהה להתחיל לפנק לפנק לפנק
וואו!
כל הכבוד על ההתמדה ושהחזקת מעמד!
הצעות מעניינות אין לי לארוחה אבל הייתי סומכת על ליבי