היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב ושקט לכן, אני בשבוע 9, משבוע שעבר פסקו הבחילות משמעותית אך עדיין יש לי פה ושם בחילות ועוד כמה סימנים כמו טעם לוואי כמעט לכל דבר שאני אוכלת ואיך שכחתי, בעיית ריחות חמורה שכבר מעל חודשיים לא שמה בושם, קרם גוף ומאוד קשה לי עם הריח של השיער אחרי חפיפה ו
9 תגובות
עמוד 1
הכי הכי טבעי שיש שאנחנו לא יודעות מה קורה שם עד שלא מרגישים תזוזות.... אני הייתי קובעת תורים סתם לרופא בין הבדיקות החשובות ובוכה לו שיעשה לי אולטרסאונד . לא תמיד הוא נכנע חחחח
תאמיני שהכל בסדר ויהיה בסדר !
קודם כל לגמרי לגיטימי להרגיש ככה
לא נראה לי שאפשר לעבור בין רופאים כך סתם . הכי טוב לפני השקיפות - לקבוע תור לפני הסקירה - לקבוע תור לפני סקירה 2- לקבוע תור
ועד אז את כבר תרגישי תנועות
מאמי זה שהיה לך בחילות לא מעיד על זה שהעובר בסדר או לא בסדר תודה לאל שהבחילות וההקאות עברו לך
מאמי את ממש לא מטומטמת. אין סיבה שמשו לא יהיה בסדר..... פשוט תחשבי ככה אני חושבת שלעשות מלא בדיקות זה קצת מיותר. פשוט תחשבי חיובי זה מה שאני עשיתי בכל אופן .......... שייה לך בהצלחה בכל מה שתבחרי
תודה לכל המגיבות!! באבי- מאוד קשה לי להסתיר את העובדה שאני בהיריון, הן חברות מאוד טובות שלי ואני נמצאת איתן כל שעות היום.. במיוחד קשה לי להסתיר את התופעות לוואי שלי והאמת שהן מתחילות לחשוד.. אבל יכול להיות שאמתין עוד קצת... לגבי בחילות - גם הרופא נשים שלי וגם הריוניות לשעבר אמרו לי שבחילות כן יכול להעיד (עם הדגש על היכול כי שום דבר הוא לא מובטח במאת האחוזים) על התפתחות כי זה אומר שערכי הבטא גבוהים. (למרות שיש כאלו שאין להן שום תופעה וברוך השם הריון תקין מתחילתו ועד סופו וכך גם התינוק)
בכל מקרה, אנסה לקבוע תור לרופא. תודה רבה.
זו ההרגשה הקבוע בין בדיקה לבדיקה
אם את בלחץ לכי לרופא אני לא הייתי מספרת עדיין לחברות אבל זה עניין אישי נורא
היי נורא טבעי מה שאת מרגישה. אני בכלל לא הרגשתי שום דבר, גם לא התרגשות קלה שבקלות עד שראיתי בבירור בשקיפות העורפית מה הולך שם. מציעה לך לעשות דברים שיסיחו את דעתך ולא תאמיני בדיעבד כמה הזמן עובר מהר וכמה ההריון יעוף לך! בנוגע לבחילות , לי עדיין יש וגם הקאות כך שתביני שאצל כל אחת זה משהו אחר לרוב חברותיי הבחילות עברו בשבוע 10 לחלוטין