משהו שפורסם בפייסבוק וכל כך נכון לדעתי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חמאס "יקר",
    עם כל השנאה העזה שאני, ביחד עם שאר אזרחי המדינה, חש כלפייך,

...שנאה שמתגברת מדי יום ביומו,
    עם כל הסבל שאתה מסב כבר 12 שנה לאחינו, דם מדמינו שכל
    אשמתם היא שנולדו יהודים וחיים כעת בדרום,

רציתי להוכיח לך שאנחנו, אותם הציונים, יודעים גם לראות את הטוב שבכל רע ולא רק את הרע שבכל טוב, כפי שהתרגלנו לעשות בשגרת חיינו.

ובכן, רציתי להודות לך, ארגון החמאס.

תודה על שקירבת את לבבותיהם של כל אזרחיה היהודים (טוב נו, גם של חלק נכבד מן הערבים) של המדינה.

תודה על שגרמת לאנשים לשכוח ממחירי הדלק, לתדלק על פול ולנסוע מאות קילומטרים לדרום כדי לסייע, לתמוך ולתת כתף לתושבי הדרום המופגז ולחיילים שממתינים לפקודה.

תודה על כך שבזמן שאתם הפגזתם את הדרום, נתתם לנו את ההזדמנות להילחם על ההסברה ולהפגיז את דפי האינטרנט ולהפיץ לכל העולם את השקרים, הרמאויות, והיחס האמיתי שלכם לבני עמכם. (ב 2008 עוד הייתם יכולים להשתמש ב CNN , אבל בחיאת הנייה, הפייסבוק לא רואה אותם, אל תשכח שזה מה שהפיל את מובארק.)

תודה על השירים האיכותיים שגרמתם לגלגל"צ להשמיע במשך כל המבצע, באמת שאין מילים, תושבי הדרום, לא יודע מי בחר בשירים האלה, אבל וואלה, יש לכם פשוט טעם טוב במוזיקה.

תודה על שחישלתם את ילדינו שבדרום במשך שנים, אני באמת לא רוצה (האמת שאני ממש רוצה) לדעת מה יקרה כשתיפגשו איתם בסיבוב הבא בעודם על מדים, היום הם מרטיבים, מחר זה אתם. (תשאל את ברגותי כמה זמן שלפוחית השתן שלו צעקה הצילו כשנתפס על ידי כוחותינו ב"חומת מגן".)

תודה על שהורדתם לכל המדינה את החשק לצאת למועדונים בסופשבוע, ללא ספק הפחתתם משמעותית את מקרי הדקירה במסיבות.

תודה על התקווה שנתתם לנהגים בכך שהוכחתם שבתל אביב אכן
    נשארו שטחים פתוחים.

תודה על שגרמתם לעם המדהים הזה הזדמנות לעצור לרגע, לעמוד מספר שניות מול דגל המדינה, שמתנוסס בגאון בפאתי הערים, להסתכל עליו מתנופף לו, ובכל דגל כזה לראות את קרובינו אשר נקראו לצו 8, בעלים לנשים בהריון, סטודנטים, אנשי היי טק ועוד רבים אחרים, להגן על כל מה שהדגל הזה מסמל.

תודה על שגרמתם לעם שלם להתאחד ברוח ובנפש, להרגיש כאילו כולנו מחזיקים ידיים בכל פעם ששומעים רעש של מטוס שחולף מעלינו, אין לתאר את ההרגשה הזאת. (אני בטוח שגם אתם מתאחדים לצלילי מטוסינו שם בעזה.)

תודה על שגרמתם לשני חרדים מאחד הישובים בדרום, שומרי נגיעה באמונתם, להרים במו ידיהם אישה מהריצפה ולסייע לה לברוח בזמן שנותר לה למרחב מוגן. אחד המחזות היותר מרגשים שיצא לי לראות.

תודה על שהוצאתם את נפתלי בנט למסכי הטלויזיה העולמית לדבר בשמינו, ועל שגרמתם לנו לרצות לחבק אותו על כל מילה שהוא מוציא מפיו.

תודה על שגרמת לכל חייל במדינה, מהעובד רס"ר הכי עצלן ועד
    ללוחמים שבקודקוד, להבין שזהו כבוד לשרת בצבא החזק, הסבלני והמוסרי בעולם.

תודה על שהזכרתם לנו מי אנחנו ומה אנחנו שווים.

עם ישראל.

תודה.

20 תגובות
עמוד 1
  • וואאאוו מדהים!!!!

אבל אני חושבת שכל התודות כאן הם לבורא עולם שעושה הכל ולא לחמאס המנובלים האלה!

אז בקיצור, כל הכבוד על הראייה האופטימית, אנחנו עם אחד יחיד ומיוחד

והשבח לבורא עולם
  • כן אבל אם נודה לבורא עולם נוותר על כל טיפת הציניות שעוד נשארה בנו

האמת מילים כדורבנות
    ותכלס צחקתי כשקראתי את הקטע על כך שבתל אביב יש עוד שטחים פתוחים
  • חחחח בכיף סיון, אני גנבתי מפייסבוק
  • שירוש גם אני צחקתי על הקטע של תל אביב
    ממש יפה אהבתי
    [/center]
  • חזק! מממממש אהבתי
    מדהים

ובאמת צריך להוסיף תודה לה' ששומר עלינו.

• בנות, תפסיקו עם התודות לה', מי ששומר עלינו זה חיילים שלנו, הבעלים, האחים, החברים והילדים שלנו
    דייייייי כבר. אם בורא עולם היה שומר עלינו אז לא היינו מגיעים למצב הזה שבו אנחנו נמצאים!

ובלי קשר, כתוב ממש יפה!

• מדהים

• ויקי אני ממש לא מסכימה איתך.
    ברור שתודה רבה לחיילים שעושים עבודת קודש, אבל גם תודה לה׳ שזה המצב ולא גרוע יותר!!

• מי שכתב את זה כתב את זה בציניות ועם הרבה הומור על גבול השחור
    ובכל הקשור להודיה, שכל אחת תאמין ותבחר למי להודות.
    ויכוח על דת ואמונה זה ויכוח סרק.
    יום נפלא ושקט לכולנו
  • יופי של "מכתב לחמאס"

ואף מילה על בורא עולם :-/

אהבתי !

• אור מאמי, אני לא אכנס לויכוח הזה בכלל.
    אמרתי את דעתי ובזה זה נגמר.
    רק נראה מה היית אומרת אם היית חיה את המציאות שלי במשך שמונת הימים האחרונים!!!!
    יום טוב!

• אל תחשבי שהמציאות הזאת כ"כ רחוקה ממני, לדודה אחת שלי נפל קאסם בבית ושני בני דודים אחרים נשארו נכים בגלל פגיעת קאסם.

בכל אופן, זה באמת ויכוח סרק.
  • אור, אני באמת לא תוקפת או משהו כזה.
    אבל, רק כשאת בעצמך מרגישה את זה, לא דודים, כי כשהדודים שלי בקריית שמונה ספגו קטיושות לא הבנתי מה זה בדיוק.
    אבל כשרצתי עם התאומים בשתיים בלילה לחדר המדרגות הבנתי בדיוק מה זה!
    וכולי תקווה שזה מאחורינו, זה הכל!

• גם אני מקווה שזה מאחוריכם ומאחור כל תושבי הדרום
  • וויקי, אני מאוד מבינה לליבך, קראתי את אותה הודעה שרשמת על היום המטורף הזה שעברת ומאז, הסיפור שלך לא יוצא לי מהראש ומהפה שאני מדברת עם אנשים על מה שאתם בדרום עברתם..

אבל נשמה אני לא באה לפתוח על זה דיון,
    ואני באמת לא שופטת אותך במצבך, אבל תסתכלי על המתנות שהקב"ה נתן לך,
    יש לך תאומים בריאים ושלמים, כל טיל שנחת יכל להיות בבית שלכם ח"ו לולי הקב"ה שרצה אחרת.. בינינו אין אדם שלא מאמין שיש בורא לעולם הזה, כמו שיש יצרן לכל דבר בעולם, מכונת כביסה לא נוצרה מאליו וכו וכו יש יצרן שיצר גם את העולם הזה וגם אותך ואותי ואת כל האנשים בתוכו, והדבר הכי ניסי והכי מדהים בעולם זה יצירת אדם תינוק בריא ומושלם בכל אבריו שנוצר ממה?? מזרע ובייצית?! ברור שיש כאן כוח עליון שבורא הכל ומסובב את הכל וכן לו אנחנו צריכים להגיד תודה!
    אין ספק שגם לחיילים שלנו שהקב"ה ישמור אותם, אוצרות!!

אבל תשימי לב לכל הניסים שקרו במלחמה הזאת, מיתוך 1500 רקטות וטילים שנשלחו כמה פצועים?? כמה הרוגים?? זה לא נס? זה ה' ששומר עלינו דרך החיילים ודרך כל החוכמה שהמציאו עם כיפת הברזל וכו...

וסבבה מסכימה גם עם סיוון צריך ציניות בביל להשאר שפוים מהמצב הזה אבל גם להוסיף תודה לה'.
  • שם בדוי

• אף אני לא מצליחה לראות מה כתבת
    הכל בסימני שאלה
  • ראיתי עכשיו..

אוקי זאת דעתך, לא אתווכח איתך.
  • מהמם
    גם אני העתקתי ברשותך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה