הבוקר חשכו עיניי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שהתעגלתי מאוד בתקופה האחרונה והבטן יצאה לי. כולם כבר מדברים איתי על הקרסון שיצא לי ואני גאה בו. גם התיאבון בריא מאוווווד בלי העין הרע.

אבל.....היום עליתי על המשקל וראיתי שעליתי מתחילת ההריון 6 קילו!!!!!!! רק אתמול נכנסתי לחודש חמישי וכבר 6 קילו???????

הרי ברור שכל המשקל הזה כמעט כולו שלי כי התינוקת כולה חצי קילו בלחץ.
    יש לי עוד 20 שבועות לעבור. כמה עוד אפשר להשמין????????.
    מפחיד מפחיד מפחיד!!!!! אני אמורה להתחיל לחסוך כסף לבייבי שתוולד או לחדר כושר כי האמא תהיה פרה???????
6 תגובות
עמוד 1
  • חחח...
    האמת שלקראת הסוף לא מעלים הרבה
    אבל אצל כל אחת זה אחרת ....

אל תדאגי .
    עוד 6 קילו ואת בטווח התקין ....
    ונשאר לך בדיוק עוד חצי הריון

• עוד 6 קילו עם התינוקת שרק היא אמורה לגדול עוד 3 קילו ועוד רחם ושיליה ומים. לי לא נשאר מרווח להשמנה "בריאה".

בעעעעעעעעעע
  • לדעתי זה בסדר גמור. אני בקושי בחודש שלישי ועליתי איזה 5 קילו. אני בפאניקה
  • אם זה מפריע לך, תנסי לשמור ולא לאכול שטויות.
    אני אמנם רק בתחילתו של ההריון, אבל מאוד משתדלת לשמור. אני ממשיכה ללכת לשומרי משקל ואפילו ירדתי חצי קילו.

בהצלחה מתוקה
    אגב, בהריון הקודם עליתי כמעט 30 קג.
    זה סיוט להוריד הכל אחכ.. קחי בחשבון

• בא לי לתת לעצמי כאפה עכשיו! הרגע פתחתי נושא חדש על בת דודה ששני ילדיה מתו שבועיים אחרי הלידה ואני מתלוננת פה על 6 קילו.

מתביישת בעצמי.

שיהיה הריון עגול וילדה בריאה בסוף!!!!! סורי על החפירה

• אנחנו תמיד נמצא ממה להיות מוטרדות
    אני הייתי מוטרדת מזה שאני לא עולה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה