היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה למי שלא יודעת עד עכשיו ליהוא אכל מבקבוק חלב ששאבתי לו היה לי קשה להניק אותו כי הוא נולד קטן לפני כמה ימים הצעתי לו במקרה, לגמרי במקרה לינוק והוא התחבר וינק מדהים וככה המשכנו יועצת הנקה הייתה כאן היום אמרה שהוא יונק מדהים ובכלל מדהים שחזר לינוק פתאום אחרי שאכל מבקבוק לא מעט זמן בקיצור הוא יונק טוב, זה כייף לנו יש חיתולים רטובים, יש לי מלא חלב ובכל זאת זה מלחיץ אותי שהוא לא יעלה במשקל ואין לי שליטה על כמה שהוא אוכל אני בעצם לא יכולה לדעת אם הוא רעב או לא אם הספיק לו מה אתן אומרות?
11 תגובות
עמוד 1
כל עוד יש חיתולים רטובים הילד רגוע יונק יפה אני לא רואה בעיה מה ההבדל מבחינתך אם הוא אוכל 120 או 180? אם בהמשך תראי בעיה תתמודדי כרגע תהיי רגועה
תראי שיש לו מספיק יציאות וכמובן תראי האם עולה במשקל יפה
אם כן, הסירי דאגה ותהני
אם ליהוא רגוע, והטיטולים מלאים והוא ישן טוב.. כנראה שהוא שבע ושההנקה מספיקה לו. ככה זה בהנקה. לא תמיד יודעים ומרגישים כמה התינוק אכל. כשהנקתי, לא היו לי זמני אכילה מדוייקים... נתתי כל שעה וחצי בערך והיא רצתה, אז זרמתי איתה... והלך לנו יפה יחד. חכי עד לשקילה שלכם ותראי מה האחות אומרת... אני בעד להניק כל עוד את יכולה ולא כואב/קשה לך. בהצלחה... אה, ובתיאבון
בדיוק מה שרציתי לומר.
אם את רואה שהכל בסדר הילד רגוע, שלו, נינוח, ישן היטב הטיטולים רטובים והכל כשורה סביר להניח שהכל בסדר.
עוד פרמטר הוא השקילה בטיפת חלב.
אני למשל הנקתי חודשיים, הכל היה בסדר ועלה במשקל יפה פתאום היו שבועיים שלא היה רגוע, היה בוכה, עצבני בשעת הנקה לא היה מוכן להתחבר יותר מ-5 דקות לא הבנתי מה קורה. ואז בטיפת חלב נפל האסימון, הילד לא עולה במשקל ישבתי עם עצמי ועשיתי נסיונות והגעתי למסקנה - החלב שלי הולך ונגמר הילד לא אכל טוב. (זה היה יותר בסגנון של- מה עשיתי! הרעבתי את הילד! אני אמא חרא וכו') ואז ב"ה בהכוונה של יועצות הנקה ותמיכה, הצלחתי להחזיר את החלב ולהניק עוד כחודשיים וחצי.
וב"ה. האפרוח גדל כראוי
טוב כולן כבר ענו לך תשובות טובות ונכונות אני רציתי להגיד לך כל הכבוד שהצלחת להניק ולא ויתרת!!!
אבל זה כל היופי שאת כן יכולה לדעת אם הוא שבע, לפי כמות החיתולים הרטובים והעובדה שהוא נינוח אחרי!!! אלה הסימנים הכי מדויקים ומהימנים שיש!
אני הנקתי כל אחד מהם 10 חודישם... ויש כלל אחד......