היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא לא ראיתי אני בשיעורים ואני פשוט בשוק מה זה צריך להיות?
היו כמה אחרי האזעקה ההיא...
רגע, לפחות החיילים יחזרו הביתה למשפחותיהם?
שירה, כן כולם אמורים לחזור. מבחינת ישראל זו הפסקת אש. מבחינת החמאס -
מה אני אגיד לכן טיפשות שאין כדוגמתה. ממשלה מפגרת אין מילים
לפחות אהובינו יחזרו הביתה בריאים ושלמים זו הנחמה היחידה בינתיים.
אמרו הפסקת אש בשעה 21 ועכשיו נפל גראד זה עוד יותר מעצבן החארות האלה עושים מאיתנו טיפשים גמורים ואנחנו באמת כאלה אם נכנענו להם [/center]
כבר אין מה להגיד יותר..........
והאזעקות ממשיכות להגיע...
ירו עכשיו עוד טילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מזה הפסקת אש מה הם דפוקים!??????????????
באמת ביבי מתכוון להמשיך עם ההפסקת אש שהם ממשיכים לירות?!
מה נסגר עם המדינה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
הפסקת אש? אש ללא הפסקה אולי!!! ממשלה של אפסים..
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
ירו טילים עוד שעות אח"כ כנראה נגמר מלאי וצריכים להתחדש
יש לנו מדינה מטומטמת אנחנו כאלה פראיירים צריכים להכנס באמא שלהם להראות להם אחת ולתמיד שאיתנו לא מתעסקים
הפסקת האש הזו היא דבר חשוב מאוד. אנחנו החזקים, אנחנו צריכים להוות דוגמא לעצמנו ולשאר העולם. היה ברור שיהיו כאלה שעוד ישליכו טילים.
לא כל החיילים חוזרים הביתה (בנתיים). בעלי נשאר שם (בהתחלה שמחתי כי היה לי קצת שקט אבל עכשיו אני מתגעגעת..).
שנה, את אומרת שטויות, אנחנו החלשים והמפגרים. ואנחנו נמשיך לחיות באיום תמידי. וגם לפני 40 דקות נפלה רקטה פה.
דנה, הדעות שלי ידועות אבל זה מגוחך בשביל מה נהרגו אזרחים וחייל? בשביל מה תושבי הדרום סבלו כל כך?
אז החמאס חוגגים הפיגועים חזרו לתל אביב והירי לדרום ימשך גם ימשך ביבי מגוחך!!!
לא קלה ההפסקת האש המגוחחת הזו בלי להשיג שום דבר עצוב שככה המדינה שלנו נראת הלוואי ויהיה זה נס איכשהו ויהיה שקט למרות שהבנתי שהיו רקטות לא מזמן
בזמן שהיה רשום על המסך "הפסקת אש" אנחנו לא שמענו את האזעקה כי היינו מרוכזים בשטויות של שלושת הגאונים האלו. שמענו אותה לקראת הסוף והנפילות תפסו אותנו לא מוכנים!! הבית כולו זז מהמקום נפל ממש קרוב פשוט מזעזע!!!