היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טבילה במקווה לחודש תשיעי.. אמרו לי שכדאי לי לטבול סגולה ללידה קלה וברכה.. מישהי טבלה ליפני לידה?
14 תגובות
עמוד 1
כן, אני בשבוע 38-9 נזכרתי לטבול והיתי עם צירים חזקים שהיתי בטוחה שאלד אחר המקוה אבל בסוף ילדתי בשבוע 42
אני טבלתי במקווה לפני הלידה של אוראל שלי אני חושבת שעם לא מועיל בטח לא מזיק לידה קלה בידיים מלאות
גם אני טבלתי יומיים לפני הלידה נותן הרגשה טובה בעיניי וכמו שאמרו לא מזיק בהצלחה ובידיים מלאות ובקלות
אני בהריון של אמילי. סה"כ פעם שנייה במקווה בחיי. היה חוייה מאד נעמה וחיובית
טבלתי לפני כמה ימים . הרגשה טובה
אני בהחלט ילך לטבול אין על ההרגשה הזאת של טיהור כזה.. נטלי
לגמרי אין
טבלתי כל הריון איך שנכנסתי לתשיעי
אני טבלתי:)
אני
זו אופנה חדשה???
חשבתי שבתקופת הריון אין צורך בטבילה? הרי כל העניין הוא שיש בתוכנו חיים לכן אנחנו טהורות?
נכון שאין צורך בטבילה בזמן ההריון, כי אין זמן נידה. פירושו שאין מחזור והאישה טהורה תמיד לבעלה... אבל כשטובלים לפני הלידה, זה נעשה בלי ברכה ובכלל לא חובה.