היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ווואי , אני מתחילה להזכר איך היה לי בהריון הראשון .... זה היה פשוט פקעת עצבים . וזה מתחיל שוב. אותי מאוד מעצבן שלא משנה מה גם אם אני חולה או הילד חולה אני עושה שמיניות באוויר ,גם בתקופה הזו שבעלי בהיה בצו 8 ואני לבד עם איתמר אני מגיעה ללמוד , יש לא מעט אנשים אצלי בכיתה שמגיעים לשעה האחרונה (במקרה הטוב לפעמים זה רק ל5 דקות כדי לחתום וללכת ) וחותמים על כל היום . במקצוע שלי אמון זה משהו שהוא מאוד חשוב במיוחד שחיי אדם תלויים בנו , בעיניי אנשים כאלה פשוט מסוגלים באותה מידה לכתוב משהו שהם בכלל לא עשו ולחתום ללא שום בעיה , בחיים לא אוכל לסמוך עליהם אם אצטרך לעבוד לצידם ! יש לנו קבוצה בפייסבוק של הכיתה ואחת המבריזות והחותמות הראשיות כתבה שהיא תגיע בשעה השניה ואכן זה קרה וחתמה על כל היום ופשוט רשמתי לה שזה שהיא חותמת על כל היום ואם אי פעם אצטרך לעבוד לצד בן אדם כזה בחיים לא אוכל לסמוך עליו!!! פתחתי חזית חחח מלחמת העולם השניה
8 תגובות
עמוד 1
מה את לומדת?
תמיד יהיו את האנשים שאי אפשר לסמוך עליהם
אני לומדת סיעוד ,אחות מוסמכת. הבעיה שזו כמות לא קטנה בכלל !!! כמעט חצי כיתה , ואנחנו 54 בכיתה!
תראי אני לא מצדיקה אותם אבל זה מעצבן שמחייבים אותך לבוא לשיעורים ואי אפשר להשלים/ללמוד בבית לבד - הרי עם הם לא יגיעו לשיעורים לא יתנו להם לגשת למבחנים ואת יודעת לא מתמיד מתאפשר להגיע יש ילדים משפחה
דווקא מי שלא מגיע אין להם ילדים או משפחה . זה כל העניין ... שאני עם ילד ומשפחה ועוד מלא דאגות ולא מחסירה כלום גם את ה20% שמגיע לי . לא אכפת לי האנשים שלא מגיעים וכשהם מגיעים הם יושבים בשקט . פשוט אלא הם אנשים שמגיעים בשעה אחרונה ונורא מפריעים בשיעור ,מדברים כל הזמן .
כל הכבוד לך שאת כן מתמידה וכן מגיעה לשיעורים על אף שיש לך משפחה תטפחי לעצמך על השכם אל תסתכלי על אחרים- תמיד יהיו גרועים יותר וחסרי אחריות ...
אבל איך המרצים לא רואים כלומר , מישהו רושם את שמם? או שהם נכנסים באמצע ויוצאים? אז איך המרצים לא רואים? מוזר לי
מוכר לי היה לי קורס כזה שלמדתי וחיבו נוכחות וזה מה שעשו יש אנשים ויש אנשים אין מה לעשות ולך כול הכבוד על ההתמדה
זה בדרך כלל מרצים מבחוץ ולא ממש משנה להם מי נמצא ומי לא יש דף נוכחות והמרצה לא בודק מי באמת נמצא . הם פשוט חוצפנים שקרנים וגם מפריעים בשיעור זה ממש מרגיז זו הנקודה . עושים רעש בשיעור מתחצפים למרצים והכי מרגיז לא עושים להם כלום כי הם ערבים .
פעם באוני',היו כאלו (למי שהתכוונת), שהיו שולפים מהתיבת-דואר של המרצים עבודות של תלמידים ופשוט מעתיקים אותם.. פעם היתה אחת שתפסו אותה: היא עשתה קופי-פייסט שלם,רק שהיא שכחה למחוק את השם של הסטודנטית שעשתה את העבודה ולהקליד את שמה..אפילו את זה היא לא-טרחה לעשות..