שלום בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פתאום לחזור נראה לי ממש מוזר הייתי בעבר הרחוק מאוד פעילה פה בפורום . מוותיקות הפורום ...אז חזרתי כי יש לי שאלה, אני בתחילת הריון שלישי כרגע ממש בהתחלה .....מוזר לי שאין לי תופעות שאין בחילות הקאות כמו בהריונות הקודמים ... מתחילה לחשוב כבר שמשהו לא בסדר ... כבר שכחתי אייך זה מרגיש ואולי אני סתם דואגת

רציתי גם לשאול איזה חומצה פולית ברזל הכי מומלץ לקחת ?!? כבר שכחתי הכל

אשמח לתגובות

סופשבוע נעים וחמים ....

וואוו בהחלט התגעגעתי עכשיו מבינה עד כמה

דבש הכל דבש
18 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה השבה!!!
    את מכירה אותי? אני ממש וותיקה, כבר כמעט שש שנים בפורום המדהים הזה!!!!

אין קשר לבחילות או תופעות לוואי מעצבנות אחרות לבין טיב ההריון! אני תמיד קיבלתי את הכל בסביבות השבוע השביעי, אחרי בדיקת הדופק, ויש כאלה שמבורכות ואין להם שום תופעות לוואי, אני בכייף הייתי מתחלפת איתם כי אני סבלתי בהתחלה המון!!!!

בהצלחה בהמשך
    רותי
  • היי רותי יוו ברור שאנחנו מכירות .. מה שלומך מה שלום ליאל היא בכיתה א׳?!?!?
    יפה שאת עדין פה (;

נשמור על זהותי כרגע ... מכירים אותי פה ...נחכה לראות אייך מתפתח ההריון...... החוסר תופעת הלחיץ אותי......
    ... עדין לא עשיתי בדיקת דופק מתי הכי מומלץ 7 או 8
    דבש הכל דבש
  • גם אני לא ממש מרגישה תופעות
  • היי מזל טוב וברוכה השבה ! אין לי אפילו כיוון מי את... את מכירה אותי? אני כאן גם כבר 6 שנים בערך...
    בין תופעות לבין תקינות ההריון. בדיקת דופק מומלץ החל משבוע 7 שיהיה בהצלחה !ולשאלתך אין

• היי מזל טוב וברוכה השבה ! אין לי אפילו כיוון מי את... את מכירה אותי? אני כאן גם כבר 6 שנים בערך...
    בין תופעות לבין תקינות ההריון. בדיקת דופק מומלץ החל משבוע 7 שיהיה בהצלחה !ולשאלתך אין

• דניס את גם מכירה אותי ... טוב אחכה עוד שבוע נעשה בדיקת דופק .... ונראה מה קורה ... באמת שכחתי כבר אייך זה מרגיש ....

ובקשר לחומצת פולית איזה עדיף ?!?!

דבש הכל דבש
  • ברוכה השבה
    מזל טוב להריון
    עדיף ללכת בשבוע 7-8 באמצע כזה כדי שבכל זאת יראו דופק אם במקרה היה ביוץ מאוחר .

אני בזמנו לקחתי פרנטל
    אבל יש הרבה חברות בשוק
    כל אחת ומה שמתאים לה

חוסר תופעות לא מעיד על תקינות או אי תקינות ההריון .
    פשוט לשמוח שאין תופעות

• תדה בנות יקרות כייף לחזור מחזיר אותי אחורה. לימים של ההתמכרות לפורום , ויש סיבה כולן כאן פשוט מקסימות !
    תודה על התגובה אחכה לבדיקה ואשמח לעדכן אתכן !
    בקשר לתופעות פשוט כל כך סבלתי בהריונות הקודמים שממש לא תפקדתי כנראה השנים עושות את שלהם ומהריון להריון הגוף משתנה ... ברור שאשמח להיות ללא תופעות (;

דבש הכל דבש
  • יוו קיבלתי למייל עכשיו 1000 הודעות מהפורום על עדכון בתגובה מעניין למה וזה לא מפסיק לי אייך מבטלים את זה הצילו !

דבש הכל דבש
  • ליד איפה שאת לוחצת הוסף תגובה יש הפסק עידכונים. בטעות לחצת על
    לעדכן כנראה, קורה לי גם. בעיקר באיפון

אני לוקחת פרנטל. יש שם גם פולית גם ברזל וכל מיני ויטמינים. מכסה הכל.
    דופק הכי מאוחר תלכי... 8 אפילו 8+
  • תודה מיצי
    אני יודעת איפה לוחצים לביטול אבל זה לא עזר זה היה מטורף מעל 1200 הודעות ישבתי ומחקתי זה קפץ בלי הפסקה אבל עכשיו. נרגע .....
    ולעניינינו

בקשר לחומצה פולית תודה מחר אקפוץ לסופר פארם
    והדופק נראה לי באמת אחכה ל 8 הכי בטוח ...
    מחכה כבר לאיזה תופעה אפילו קטנטונת שארגיש בעניינים ... כנראה הילדים מעסיקים אותי יופי שאין לי זמן להתעסק בזה בלחפש תופעות

דבש הכל דבש
  • הי, מה קורה?
    אני תמיד לקחתי את החומצה הפולית שנתן לי הרופא - לא קניתי בחנויות טבע, יש מצב שקורים לזה פריפל? (או שזה הברזל) כדורים ורודים קטנים.

את ליאל השארתי עוד שנה בגן, היא עדיין לא בת שש, רק בעוד שבועיים, אז לא רציתי שהיא תיהיה הכי קטנה בשכבה (והאמת שלא הרגשתי שהיא מוכנה לעלות) אבל ממש טוב לה, אני לשנייה לא מתחרטת על זה שהשארתי אותה!

ואני גרועה בניחושים, אני אחכה לחשיפה!

רותי
  • קודם כל אם אין לך תופעות לוואי, זכית!!!
    האמת שגם לי לא ממש היו תופעות, רק לאחרונה קצת התחילו.

בכל אופן, לגבי חומצה פולית וברזל אין איזו שהיא העדפה. אני לוקחת ברזל "פריפול" וחומצה פולית 400MG.

שיהיה הריון תקין וללא תופעות לוואי
  • השם שלך מתחיל בד?

• שלום לף....את מהתקופה שלי ?

• לא נגה ...טעות (; .. אבל את מכירה אותי היטב (; וכן עירית אני גם מתקופתך .... מחכה רק לבשורות טובות אחרי הדופק .... כי התחילו לי הפרשות מוסרות עכשיו נחכה לראות שהכל בסדר !!!!!

דבש הכל דבש
  • ברוכה השבה,
    שיהיה קל ותקין !!

תופעות לא בהכרח אומרות על הריון תקין. אל דאגה.
  • ברוכה השבה ושיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה