מה אפשר להלביש? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות!

נועה כל הזמן על הרצפה ובורחת מהשטיח דווקא לרצפה (הבית שחנו עם רצפה ישנה מקושקשת) וזה נורא מרתק אותה כל הצבעוניות.

הרצםה קרה כמובן.

היא לבושה במכנס פוטר וגרביים עבים אבל זה כבר נראה לי לא מספיק. (אני מדברת רק על למטה כי למעלה היא לבושה טוב).

מה לדעתכו אפשר לשים לה מתחת למכס? יש דבר כזה גטקס לפיצים? אם כן איפה אפשר לקנות?

תודה ויום כיפי לכולן!
11 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב :)))
    גם עופרי ככה, השטיח ממש לא מעניין אותה וגם לא כל המשחקים שלה, היא מעדיפה את הנעליים של אמא ואת הבקבוקים שבמטבח!

אני שמה לה רגליות- המכנסיים האלה עם הרגליות.. ומעל זה גרביים עבות. ופוטר כמובן.

אצלי הבעיה יותר בידיים- הידיים שלה קפואות!!! מה עושים? אי אפשר לשים לה כפפות...והיא ישר נהיית מנוזלת

• אצלנו אותו סיפור
    הבעיה זה הכפות רגליים

ועכשיו עוד יותר אליה התחיל לשכב על הרצפה הקרה על הבטן עם הראש הצידה כדי לשמוע שהוא מתופף עם היד

חחח
  • אפשר לשים רגליות או גרביונים מתחת... גטקעס בעקרון גם צריך להיות אבל אני לא בטוחה לגבי המידות
  • גטקס נראה לי מוגזם
    פוטר ומשהו דק מתחת מספיק לליהוא אז בטח שגם לנועה(:

• רק אני מלבישה לאמילי טייץ וגרביים בחלק התחתון? אני עוד לא חשבתי להתחיל לשים פוטר...
    אני אמא מזניחה???
  • גם אצלי זה ככה, היא אף פעם לא על המזרן רק על הרצפה

אני קניתי לה גטקעס ממש טובים מהאנגר ב- 11 ש"ח ליחידה!!!!!!! הם רכים ונוחים ו 100% כותנה

ממש מרוצה,
    קניתי המון כאלה ושמה לה מתחת למכנסיים

• jenjen בדיוק התכוונתי לכתוב הודעה כמו שלך, אז כנראה שאת לא מזניחה, או ששתינו מזניחות..
  • בהשראת הפוסט באתי הביתה והחלפתי לה לפוטר.
  • חחח ג'ני תלוי אם חם אצלכם בבית
    אני נעמדתי על הריצפה יחפה לפני כמה שבועות
    נחרדתי מהקור ומאז אני מלבישה את אריאנה בהתאם
  • תודה בנות!

בעצתכן שמתי לנועה רגליות מתחת וזה באמת נראה לי מעולה!

תודה!

ג'ני את ממש לא מזניחה את אופנתית (לפי מה שגתבת שאמילי לובשת)
  • אני קניתי גטקסים מזברה. יש להם 100 אחוז כותנה ואני ממש מרוצה מהם.
    ולפעמים אני שמה לה גרביונים עבים שאותם קניתי בקדס בייבי.
    איילה שלי לאחרונה רוצה כל הזמן ברצפה והיא גם בורחת מהשטיח פעילות שלה... אז מתי שממש קר אז שמה לה או גטקס או גרביון ועל אוברול פליז מיועד לזחילה (בברכיים הוא טיפונת עבה יותר) וכמובן שגרביים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה