החזרים על בדיקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני צריכה את עזרכתן...
    זה ההיריון הראשון שלי, וכלקוחה של כללית פטינום כבר כמה שנים טובות כולם אמרו לי שבדיקות ההיריון מכוסות כמעט במלואן, גם אם אני הולכת לרופא פרטי, וכך עשיתי, היתה לי שקיפות בעלות של 800 וסקירה מוקדמת בעלות של 1800 , עכשיו כשאני רוצה להגיש את הבקשה להחזר נאמר לי כי על השקיפות אני מקבלת 75% שזה סבבה, אבל על הסקירה אני מקבלת רק 585!!!
    למה? מישהי אולי קצת יותר יודעת להסביר לי... דיברתי כבר עם נציגה מהמוקד שלהם ולא ממש הבנתי איך זה עובד?
    איך כל מי שאני מכירה מקבלת ככ הרבה החזרים???
    זה מתסכל אותי כי זו לא הוצאה שאני יכולה לעמוד בה והיה לי ברור משום מה שההשתתפות של הקופה גבוהה יותר.
    מקווה שתעזרו לי להבין איך זה עובד
    ומלא מלא תודה מראש...
1 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל חבל שישר ניצלת את הפלטינום על בדיקות אצל רופאים פרטיים, כי יש המון רופאים ומכונים שהם בהסדר עם הכללית מושלם ואם יש לך פלטינום, אז מן הסתם יש לך גם מושלם.
    סל ההריון המורחב של הפלטינום מכסה עד 75% מעלות הבדיקה הפרטית, אך עד לכיסוי בסה"כ של 2,500 ש"ח לסך ההריונות.
    כשאני הייתי בהריון הקודם (פשוט עכשיו אני בלי הפלטינום אחרי שביטלתי אותו), ניצלתי את זה כך:
    1. השקיפות העורפית ממומנת על ידי המושלם, כך שמשלמים בערך 114 ש"ח השתתפות עצמית.
    2. ניתן לקבל רק אחת מהסקירות (מוקדמת או מאוחרת) בהשתתפות של המושלם ואז גם משלמים 100 ומשהו שקלים (נראה לי משהו כמו 140 ש"ח.
    3. את הסקירה השניה (המאוחרת), מכיוון שניצלתי את השתתפות המושלם, הייתי צריכה לשלם באופן פרטי 1,000 ש"ח (היום אצל אותו רופא כבר עולה 1,400), ואז קיבלתי מהפלטינום החזר 75% מהתשלום...

חבל שהשתמשת כבר ברוב הכסף שעומד לטובתך, כשיכולת לעשות זאת באמצעות המושלם ורק אחר כך באמצעות הפלטינום.

לגבי איך זה עובד, נראה לי ניתן לראות באתר של הכללית, בלשונית של הפלטינום את הנושא הכיסויי של בדיקות ההריון...

שיהיה הריון תקין ולידה קלה (ושהוצאה כספית תהיה הצרה הכי גדולה במה שכרוך בזה).
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה