דוקטור .... אשמח תגובה (; - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז הסיפור שלי הוא כזה אני גילתי לא מזמן שאני בהריון (שלישי ) אחרי 2 הריונות תקינים לחלוטין לפי הווסת אני אמורה להיות שבוע 6+4
    יום שישי האחרון התחילו לי הפרשות חוות על גבי התחתונית כמו התחלה של מחזור .... לא בכמויות אבל כל פעם היה עוד ועוד ...
    יום שבת התחיל כבר הפרשות דמיות יותר
    קבעתי תור לרופא נשים שבדק אם בכלל יש הריון בדיקה ביתית חיובית ובדיקת בטא גם חיובית שמתאימה לאותו השבוע
    אז הוא עשה לי בדיקה וגנלית ואמר שיש שק הריון שמתאים לשבוע 5 בערך אך הוא עדין לא רואה חלבון עובר .. שזה בסדר כנראה הביוץ היה מאוחר ... ולחזור אליו עוד שבועים , ובדק צוואר רחם ואמר שהוא סגור ...
    ומאז אתמול הדימום לא מפסיק ... אני אפילו משתמשת בפדים לא בכמות של מחזור אבל כן יש דם בכל שירותים ): הסליחה על התיאורים
    אז עכשיו אני התחלתי להפסיק לפתח ציפיות ולומר מה שיהיה יהיה ... אבל השאלה אם במצב שלי עדין יכול להיות אפילו סיכוי קטן שכן יהיה הריון בסופו של דבר ?!?
    אז כמו שאמרתי מודאגת ....

״ תן חיוך הכל לטובה ..."

״ תן חיוך הכל לטובה ..."
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב
    סיכוי תמיד קיים, אבל לפי מה שאת מתארת הסיכוי הוא לא גדול

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה