כאבי גב- לאחר לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר יקר,

אי כ-5 חודשים לאחר ניתוח קיסרי. ברוך השם ההתאוששות היתה בסדר. שמתי לב שבשבועות האחרונים אני קמה לאחר השינה עם כאבי גב תחתון מאוד חזקים. לפעמים ממש קשה לי לקום ולוקח לי כמה דקות עד שאני מוצאת תנוחה שהכי פחות תכאב שאקום. מדובר כל הזמן בגב תחתון ורק לאחר שנת לילה. לאחר שאני קמה ומתחילה להתנהל כרגיל אני לא מרגישה כאבים מיוחדים. היינו, במשך היום אין כאבי גב. האם לדעתך יש קשר ללידה? יכול להיות שחומרי ההרדמה השפיעו? אבל מדוע אני חשה בזה בתקופה האחרונה ולא קרוב יותר ללידה? חברה שלי אמרה לי שלאחר 4-5 חודשים שהיא ילדה עם אפידורל היא תמיד מרגישה כאבי גב אז לכן חשבתי שאולי יש קשר להרדמה מהניתוח. ואגב, היו לי 2 לידות קודמות עם אפידורל ולא זכור לי השפעה כזו על הגב.
    אשמח לשמוע את דעתך :) תודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני חושב שזה קשור לאפידורל
    בכל מקרה מומלץ כי תבדקי על ידי רופא

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה