היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז אחרי שגיליתי שסוג הדם שלי הוא O מינוס מישהי מכירה או יודעת מה הלאה מבחינת ההריון? בכוונה לזריקות, בדיקות וכו' תודה מראש
14 תגובות
עמוד 1
בגלל שאת מינוס (בלי קשר ל O) את צריכה לקבל 2 זריקות אנטי D. אחת מהן אחרי הלידה. היוועצי ברופא הנשים שלך מתי את צריכה לקבל את הזריקות הללו.
האחות ליווי הריון אמורה לדאוג לזה ולקבוע לך לעשות ומתי(נראה לי עושים פעמים). היא עושה את החיסוני נוגדנים האלה. נראה לי זה בשבוע 20 ומשהו וב30 ומשהו... היא תגיד לך לקראת המועד. מבחינת בדיקות זה לא משנה כלום, רק אולי בדיקת דם לבדוק את רמה של הנוגדנים לא משהו מיוחד.
לייטלי,דחוףףףףףףףףףףףףףף בואי נהיה בקשר
תודה חברות!!!
ומרווה בטח שנהיה בקשר גם אני החלטתי לצאת במסע חיפושים אחר מישהו עם סוג דם כמו שלי!!!!!! באסה שהזריקות בטוסיק!!!
ושלחתי לך מייל
דווקא בטוסיק זה המקום הכי לא כואב לזריקות
אני מחפשת בסביבה כל הזמן Bשלילי בשביל הילד, מישהי מכירה ככה לכל מקרה? חחחח אצלי יש גם O אבל חיובי. אז אתן יכולות לתרום גם לי
מיצי הורסתת שלא נזדקק אף פעם!!
אני O פלוס, וכשעידו נולד A+, הוא קיבל צהבת ילודים, שגילו אותה בשלב מאד מוקדם אחרי הלידה והם אמרו שבגלל שסוגי הדם שלנו שונים והיה ערבוב של הדם שזה טבעי לחלוטין. רק לקחת את זה בחשבון י היינו בלחץ כי עשינו ברית חיתוך באולם ובסוף קיבלנו אישור והזמנו את כל האורחים יומיים לפני האירוע... עכשיו אני לוקחת בחשבון גם את הנושא הזה
אצלי לדעתי זה שונה, יש פחד שכשהדם יתערבב ובמידה ואני מינוס והבייבי פלוס אז שלא אדחה אותו.. ככה אני הבנתי בכל אופן...
כן זאת הסיבה, לעשות איזה קומבינה עם המערכת החיסונית שלך, כדי שאם הוא יהיה חיובי, שאת לא תתקפי אותו כעצם זר. (אגב כשזה למשל ההפך,אז זה לא נורא, כי המערכת החיסונית שלו מעפנה כדי לתקוף את האמא)
לי יש A- שהבנתי שהוא גם נדיר
אני י לי גם Oמינוס לבעלי O פלוס הילד עם O פלוס
בשבוע 28 קיבלתי זריקה ואחריי לידה גם
האמת אני לי מושג בנושא הזה כלכ כך פעם הסבירו לי מה הסיבה ומהטמטת הריון שכחתי
נותנים אנטי D מההריון הראשון לפני ו/או אחרי כל מצב שיכול להיות עירוב דם בין אמא לעובר ! חייבים קודם כל לבדוק רמת נוגדנים אצלך בדם היא חייבת להיות 0 ואז נותנים גם אם עושים מי שפיר וגם בשבוע 28 לקראת הלידה ואם הילד חיובי אז גם אחרי הלידה (עושים בדיקת דם מחבל הטבור מיד לאחר הלידה שואבים קצת ) . הריון שני הוא זה שבעייתי כי בהריון הראשון אמא נחשפת לסוג דם חיובי ומתחילה לפתח נוגדנים ובהריון השני יש כבר זיכרון חיסוני וברגע שיש עירוב דם המערכת החיסון תוקפת חזק מאוד ופשוט מפרקת את הדם של העובר שיסבול מאנמיה קשה ואף חלילה מוות. חשוב גם אם יש חלילה הפלה לעשות זריקת אנטי D . אחות או רופא חייבים להסביר לך הכל ואם הם לא מסבירים תתרדשי
היי אני ילדתי 6 פעם וסוג הדם שלי o מינוס ואף פעם לא דיברו איתי על זה או שקיבלתי איזו זריקה בהריון ואחרי ממש לא טוב לדעת דברים נברר עכשיו