היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רק שבוע 9 וכבר הבטן שלי מגיעה רבע שעה לפני לכל מקום!! איך אפשר להסתיר ככה?? ממש פדיחות , בדיוק כמו בהריון הקודם, 3 דקות אחרי שאני נקלטת כבר רואים?!?!
8 תגובות
עמוד 1
חחחחחח הרגת אותי! ממ מה לגבי בגדים רחבים טיפה??
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
כן ככה זה בדכ הריון שני . לא נורא . חמסה על הבטן
חחח ... זה מה שאמרתי לבעלי :) פתאום אתמול לפני המקלחת אני מורידה חולצה והוא היה ככה
הבעיה שלי שאני עובדת עם הורים וילדים ורציתי למשוך את זה קצת אבל זה ממש בלתי אפשרי כולם כבר שואלים ולא נעים לשקר
צודקת . היום ליוויתי מטופלת לCT שהיא כנראה אובדנית אז אי אפשר היה להשאיר אותה לבד ועמדתי מאחורי הזכוכית איפה שיושב טכנאי ואחות ונורא נלחצתי ושאלתי אם הקרינה עוברת גם דרך הזכוכית הזו והטכנאי כנראה רצה להסתלבט אז אמר שכן , נלחצתי מוות !!! ואז הוא שואל מה את בהריון אז ישר עניתי לו כן!!!!! אז הוא התעשת ואמר שממש לא הקרינה לא עוברת בכלל
כן מוכר!!!
אצלי סיפרתי לעבודה בשבוע 11 ישר אחרי שעשיתי שקיפות וכולם ענו לי ידעתי!! אחד אחד אמרו לי שכבר מזמן רואים!!!
הבגדים הרחבים לדעתי לא ממש מצליחים להסתיר ואם מי שלובשת בדרך כלל צמוד תתחיל פתאום עם בגדים רחבים אז הבגדים ולא הבטן הם אלה שיסגירו....
הקטע הוא שבעלי כל הזמן צוחק עלי ואומר, מה את דופקת חשבון אז רואים! את בהריון, לא רצחת אף אחד.