היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לשתות מים אין באפשרותי זה נורא קשה לי !!! אני שותה פטל 2 ליטר כל יום זה גרוע? יכול להוביל לסכרת??
9 תגובות
עמוד 1
מממ... לא יודעת... לא נשמע לי שיא הבריאות אבל תראו מי שמדברת גברת שונאת מים. אז זה עדיף מכלום אני בטוחה.
אבל את יודעת במה התאהבתי בשבוע האחרון וכבר היום שתיתי 8 כוסות שזה שיא גינס בהתגלמותו?! נענע!!! דחפי לבקבוק מים צרור וקצת סוכר שהמסת בכוס עם מים חמים זה טעים גם קר וגם חם
ענתה לך ה-גברת המומחית לעינייני שנאת מים חחחחחח עדיף פטל מאשר בכלל לא
תורידי את כמות התרכיז במיץ פטל ולא פטל לא יוביל לסכרת.
בתחילת ההריון לא הייתי שותה בכלל ואם הייתי שותה מים הייתי מקיאה אותם.. האחות אמרה שעדיףפטל מאשר להתייבש..
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
בנות, נענע רשום ברשימת הצמחים האסורים בהריון. לידיעתכן
מצחיק אני מתחילת ההריון לא מצליחה לשתות כלום חוץ ממים O_O! באמת יש בעייתיות עם נענע בהריון ? :O דרך אגב המלצה שלי תרכיז תה כל שהוא (רצוי מהאלה שבטעם ולא התה הרגיל) ופשוט להוסיף לתרכיז מים קרים. לתה בעיקרון אין סוכר או משהו אם לא מוסיפים לו
הייתי בול במצב שלך. לא יכולתי לשתות מים..... שתיתי תרכיזים טבעיים! גם, 3 ליטר ביום. ממש כדאי אם כבר לקנות באמת תרכיזים טבעיים
סהר תחזרי אחורה לשרשור של הנענע ותראי
כמו שאמרו לך תורידי מהתרכיז - וזה עדיף מאשר לא לשתות בכלל