-
את כנראה תקבלי הרבה תגובות שונות לחלוטין ממה שאני אגיד אבל בתור מישהי שהמציאות מכה בה אינסוף בפרצוף - ככה זה גברים. רובם.
-
זה פעם ראשונה שבאמת הוא זילזל בי בצורה מאוד מגעילה והצורה שהוא אמר את זה כאילו אני איזה אחת מהרחוב
וראבק אני אשתך זה כמו שאני יגיד נו תענה כבר יבן ז...
-
-
אני מבינה אותך. זה פוגע. אבל לפחות המזל שהוא לא אמר את זה בכוונה של לפגוע או שתשמעי.. יש כאלה שעושים את זה בכוונה
-
טלי, מה קרה??
-
אני מאוד מבינה לליבך... זה כזה הלם פתאום לשמוע דבר כזה, ועוד ממי - לא סתם מישהו...
אבל שמעי - אני חוזרת על מה שטלי כתבה לך קודם - גברים. פשוט גברים. אפילו לא ככה -זכרים..
כמה שגבר לא יהיה אוהב, עדין ומתוק - הוא עדיין גבר.
גם בעלי שהוא הכי עדין בעולם זרק כסאות והעיף דברים מהשולחן ברגע העצבים, כמובן בליווי קללות שמימי לא שמעתי, במיוחד ממנו.
אבל יחד עם זאת אני בטוחה שהוא אוהב אותך ומעריך אותך מאוד, זה קרה ברגע שלהלחץ ועצבים, מצבים כאלה לא משפיעים טוב על אנשים, במיוחד על גברים שגם ככה חיים בלחץ תמידי.
אולי פשוט תקחי בחשבון שהוא גבר וזה מה יש ותסלחי לו...כי אין הרבה מה לעשות - גם אם תמשיכי לכאוס ולהיפגע שום דבר לא ישתנה.
-
קרן אני יגיד לך מה הקטע
אני אישית תכלס הייתי מעדיפה שיגיד לי את זה בפנים ככה אני יוכל להיכנס בו
הוא אמר את זה איך להגיד
סגנון מאחורי הגב שלי את מבינה הוא לא ידע שאני שומעת
עכשיו אמרתי לעצמי בטח זאת לא הפעם הראשונה שהוא מקלל אותי ואני חשבתי שהוא בחיים לא יקלל אותי..
אני לא כועסת שיעשה מה שבא לו תאמיני לי כבר לא מעניין אותי אני מותשת ופגועה בצוורה כזאת שמהצהריים לא הוצאתי הגה מהפה
פשוט בא לי לבכות ולבכות
אני פגועה כי חשבתי שאיתי הוא לא ככה חשבתי שאני מיוחדת שאני אשתו זה משהו שונה
כי אני יודעץ שזה הדיבור שלו
כל הזמן אנחנו רבים על זה הוא ככה
אבל לא ידעתי שהוא מקלל אותי מאחורי הגב שלי
אני מאוכזבת מאוד ממנו ולא בא לי כלום אפילו לא לריב איתו כי זה כבר לא ישנה כלום הבנאדם מקלל אותי לא בנכוחותי מה תעשי תריבי איתו נו ו..הוא ימשיך לקלל אותי בלי שאני ידע כמו שכנראה היה עד עכשיו
אני מושפלת ברמות
-
אני לא יריב איתו אני אמרתי לו שאני לא רבה איתו
אבל אני גם לא יכולה להתנהג כאילו לא קרה כלום
אני לא יסלח לו אני ציכה קצת מרחק ממנו אני בנאדם שקשה לו לשכוח דברים ובמיוחד דבר כזה..
-
מעיין את מותק.
עשית לי כזה קוואצ' בלב
-
תיראי לפעמים מוצאים דברים מעצבים בלי לשים לב
עובדה שהוא לא מוכן להודות סזה מרוב הבושה סימן שיש לו כבוד אלייך
שלא תביני לא נכון גם אותי הכעיסה ההודעה שלך
אבל אולי כדי להבליג הפעם במידה וזה לא קורה שוב כמובן
[/center]
-
שירוש תודה מאמי
אבל אם זה קרה אחרי שנתיים ביחד מה זה יעזור בטח זה כבר רגיל אצלו הרי זה מאחורי הגב שלי אני לא יכולה לשלוט בזה..היום זה היה ממש בטעות ששמעתי אותו מדבר ככה אליי זה לא היה אמור לקרות כאילו
אבל הכי קטע שהוא מכחיש לי!זה מה שהורג אותי לפחות תודה תגיד כן נפלט לי כי זה לא הגיוני שהוא קילל תפלפון כי פלפאון זה לשון זכר והוא קילל בלשון נקבה..
-
עיבנל הוא התבייש ברמות הוא ענה לי על ההדועה רק אחרי 10 דק הוא היה בהלם ששמעתי ולא ידע מה להגיד
-
-
תראי, אני חייבת לענות לך שתרדי מזה.
אני יודעת שהתשובה בעייתית, אבל הגעתי למסקנה שאם תתעקשי על זה - את רק תצאי מופסדת. ולמה?
את הלא לא יכולה לשלוט אם הוא מקלל אותך מאחורי גבך או לא.
זאת אומרת- על מה את נלחמת פה? שהוא יגיד לך "אוקיי, טוב, בסדר בסדר" ואם ירצה אז באותן שניות שהוא יגיד לך את ה"בסדר" הוא יזרוק איזו קללה עסיסית בלב?
אם הדבר היה קורה פנים מול פנים, הייתי אומרת שיש לך הרבה על מה להילחם ולא מעט גבולות איתנים להעמיד.
מה שכן, זה יכול לגרום לך להבין מי הבחור שאת חיה איתו ולמה לצפות ממנו.
ושתדעי, שגבר שמדבר ככה על האקסיות שלו- זה מעיד עליו משהו. על כל התפישה שלו לגבי בחורות, ועל הכבוד (או חוסר הכבוד) שהוא רוכש כלפיהן. וגם את- על אף היותך אשתו- בחורה.
נקודה למחשבה...
-
יעליאור -
-
לא אני בשוק מהתגובות פה
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
אני בשוק!
לא ככה מתנהגים גברים
לפחות לא הגבר שלי
-
כ״כ מבינה אותך ואת מה שאת מרגישה.
קחי אותו לשיחה ותבהירי לו שאת לא מוכנה לדיבור ויחס כזה!
-
מלאכיות שלי- קודם כל, לא ברור לי על מה את כל כך מתרגזת.. כל אחת ודעתה היא
-
אין ספק שהגבולות נחצו שם ממזמן לפי התיאור שלה אבל היא לא היתה צריכה לשתוק בפעמים הקודמות וגם לא עכשיו.
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
בדיוק...
ודווקא עכשיו לא שתקה, בניגוד לפעמים הקודמות אלא הטיחה בו שזה לא מקובל עליה, והוא הכחיש בכלל שקילל.. ולכן, מנקודה כזו, אין לאן להמשיך בעיני
-
טוב נראה לי שדי סיגלתי לעצמי הרגע את תדמית האישה המוכה חחחח אז קודם כל -לא אני לא מאלו..מה שכן אני גדלתי באיזור ובסביבה שלא עושים 'סיפור' מהדברים הטלו.. אז בעיניי זה לא כזה כמו שנראה בעיניי אחרות.. אני כן מצדיקה את מעיין ומבינה אותה אין ספק.. אבל אני חושבת שגם אם היא תהפוך את העולם בדיבורים הוא לא ישתנה.. זה הגבר שהיא התחתנה איתו ולרוב הם נשארים אותו הדבר.. זה טמוע באופי. מה שכן מעיין את יכולה לנסות לשפר. איך? אני בטוחה שאת מכירה את בעלך ויודעעת לגשת ללב שלו. נסי לדבר איתו אבל תשמעי לי אל תבואי עם יותר מדי תקוות לשינוי עצום כי לצערי בדכ זה לא קורה..
-
זאת רק אני או שנראה לי שכולן פה קצת מגזימות
נכון שהקללה היא קללה לא יפה
אבל לפעמים זה סלאנג ולא מתכוונים לקלל וזה מה שנראה לי היה פה
צריך להסביר לו שנפגעת ושאת מבקשת שבכללי יוריד מהלקסיקון שלו קללות
במיוחד שאתם הופכים להורים בקרוב
אבל בין פה לבין להרגיש כמו אישה מוכה מושפלת וכו'
נראה לי קצת מוגזם
מה לאף אחת לא יצא בסלנאג להגיד כ ו ס א מ ' ק
-
אחווה - אין לי מילים בוטות כאלה באוצר המילים שלי. אז אני מצפה גם מאחרים לא להשתמש בשפה כזאת כשהם איתי (ועדיף לא להשתמש בכלל). זה לא מתורבת ואם זה מגיע מאדם קרוב זה צורם שבעתיים.
-
לא אני חושבת שקצת נסחפנו
יעליאור זה לא אקסיות לבעלי לא היו חברות והוא לא אהב אף אחת מעולם הוא היה עם בחורות רק בשביל לילה וזהו יותר מזה לא היה לו
חוץ מאחת שהוא היה איתה 3 שנים וידע בוודאות שלא יתחתן איתה..
הוא נותן כבוד בכל המובנים גם לי וגם לאמא שלו כמה פעמים בפורום עצמו אמרתי שאין כמו בעלי ובאמת אין ובגלל שהוא כזה אני כלכך מופתעת ממה שקרה אתמול אני לא רוצה שתבינו לא נכון הוא לא מהערסים האלה ברחוב שאומרים מילים כאלה וכו'
אפילו כשמישהו מקלל ליידי הוא משתיק אותו וכאלה
הוא נותן לי הכל אנשים לפעמים נדהמים מהאהבה שלו אליי כולם אומרים לי שרואים שהוא אוהב אותי בצורות מטורפות
וזו בדיוק הסיבה שאני ככה אם בעלי היה מזלזל בי מתישהוא הייתי מתרגלת לזה ולא נכנסת לדיכאון מאיזה מילה שהוא זרק שאני לא הייתי אמורה בכלל לשמוע ובכלל הוא אומר שהוא לא קילל אותי(למרות שאני לא מאמינה)
יש בחורות אחרות שישמעו את זה ויצחקו עלי כאילו נו ו אז הוא אמר ככה וככה..כי הם רגילות לזה
ועצם העובדה שאני לא רגילה לזה אני רגילה לדברים אחרים בגלל זה קיבלתי את זה בצורה כזאת
אני עדין פגועה ואני ישאר פגועה כי אני כל הזמן משחרזת את הרגע הזה בראש שלי והצורה שהוא אמר את זה ואני פשוט בהלם..אני לא בטוחה שזה יעבור לי בזמן הקרוב אני יודעת שהוא שם לב שמשהו לא בסדר איתי כי בבוקר הוא הביא לי נשיקה כשהוא הלך לעבודה ולא ממש התייחסתי כי גם לא יכולתי לא שאני פוזות או משהו
-
המשכתי לקרוא את התגובות ויש כאן בנות שהבינו את מה שרציתי להגיד
על מה לריב איתו?על משהו שהוא מכחיש שלא עשה?זה תיפשי ממצידו הוא חושב שאני מחפשת לריב כי הרי הוא מכחיש והרי אני אמורה להאמין לו..
ועל המטומטת שזה הקו האדום אצלו זה יצא לו בריבים כאסח שכמעט התגרשנו כאילו וגם אני לא מלאכית גם אני הוצאתי מילים מהפה שלא תבינו לא נכון גם אני אמרתי מטומטם מפגר ואפילו פעם אחת ליד ההורים שלו(אפשר להבין הייתי כולה בת 19)חח
בקיצור אני יסכם
אני לא יכולה לריב איתו על משהו שהוא אומר שלא עשה מצד שני אני בכלל לא מנסה לריב איתו כי מריב לא יוצא כלום יש תבנות שיגידו תכנסי בו זה זה זה ..נו ו..מה יצא מזה?רק עצבים יתר צעקות אי נעימות מההורים(אנחנו גרים איתם)ורק שטויות
אני רוצה שהוא יבין מה אני עברתי באוותו רגע זה גם יותר משתלם לי
כי ברגע שהוא מבין שנפגעתי ממנו כואב לו כפליים ממה שכואב לי אני בטוחה בזה!רק מתי שהוא מבין כמה נפגעתי רק אז הוא משתנה וזה לא פעם ראשונה הוא שינה הרבה דברים בשבילי אבל לא כשרבנו
כשישבתי ודיברתי איתו ברגע שהוא כבר לא היה עצבני
פעם אחת אפילו שהוא הבין שנפגעתי ממנו הוא התחיל לבכות לא נפלה לו דמעה הוא בכה ממש בכה שהוא גרם לזה שאני יפגע
ובנות יקרות מה אתן חושבות אני יעביר לסדר יום?אין דבר כזה אצלי!
ואם זה הרגל?כשהבן שלי יגדל הם יתקשרו אלי מבחוץ והוא יגיד נו כוסעמק תעני<?!?!?!?ממש לא!!!!
אפשר להגיד שהוא ישלם על העצב שעברתי אתמול!
-
נשמתי אסור לך להשלים עם המציאות הזאת
אסור לך להגיד גבר זה גבר ולהמשיך הלאה
מה זה השטויות האלה????
היו הוא מקלל מחר הוא ירים ידיים?!?!?!? (חס ושלום,)
-
כמה שבעלי תוקפני ונראה ממש אריה
כשמדובר במשפחה שלו הוא בנאדם אחר לגמרי
אני לא יגיד שרק איתי כי אני אשתו גם אמא שלו הוא בחיים לא הרים עלייה את הקול או על אבא שלו הוא לעולם לא ירים עלי יד גם הוא יודע ותמיד אמרתי לו שברגע שאני רואה איזשהוא תזוזה לא במקום הוא יכול להגיד לי גוד ביי
הפעם היחידה שהוא הפעיל עלי כוח זה כשהיינו מאורסים ורציתי ללכת לאמא שלי והוא רצה שאני ישאר..
-
אני מבינה אותך. זה כמו סכין בבטן.
יש לי הצעה - אולי תקחו את מה שקרה לכם וממשהו רע תהפכו אותו למשהו טוב?
איך עושים את זה?
לומדים מזה לקח.
תכיני לו ארוחה שהוא אוהב, ממש תפנקי אותו במשהו. וכשהוא רגוע ואפילו מודה לך על ההשקעה שלך בו, שבי איתו ותדברי איתו על מה שקרה. תגידי לו שאת יודעת שזה בחיים לא קרה קודם ושאת מניחה שזה קרה בגלל שהוא היה עצבני מכל מה שקדם לזה... שבאמת את עושה מאמצים לנסות ולהבין מאיפה זה מגיע ולא להיכנס לסרטים מיותרים - אבל! זה בכל זאת פגע בך, ושבמיוחד בזמן ההריון, הרגישות עולה, וכל מה שעובר עליך עובר גם על העובר ולכן הוא צריך להקפיד הקפדה יתרה לא רק על מה שהוא אומר, אלא גם על מה שהוא חושב.
לא שיש לו שליטה על המחשבות, אבל הוא כן יכול לנסות להתגבר. ותני לו משהו שהוא לא ציפה לו - תגידי שאת שמחה שזה קרה, כדי שתוכלו לדבר על זה וללמוד מזה עכשיו, כשזה עוד לא כל כך נורא ועוד אפשר לפתור את זה.
הפעם הוא חשב שאת לא שומעת ולכן לא חשב שיש נזק בלהוציא קצת קיטור, אבל הנה, רצה הגורל ושמעת כל מילה. לשניכם יכול לצמוח טוב מזה, אם תלמדו מזה, אם תעשו מזה שיעור ואז יכול להיות שזה דווקא יקרב ביניכם ולא ירחיק.
נראה לי שזה מה שאני הייתי עושה

-
אהבתי את התושבה האחרונה!!!
חכמה מאוד ואמיתית
אתם הרי בני זוג אוהבים למה סתם להתווכח? למה סתם לריב?
רק ע"י דיבור תוכלו להכיר אחד את השני ולהבין
בהצלחה מעיין בהמשך!
-
אני לא יכולה להתחיל לדמיין איך הרגשת.
זה נשמע נורא.
לא ברור לי מה הוא מרגיש כלפייך אם הוא מקלל אותך בעצבים כשאת לא שומעת.
בכנות, יכולה רק לשלוח לך חיבוקים. אין לי עצות.
ובנות שכתבו "גברים"..
אני יכולה להבטיח לכן שבעלי לעולם לעולם לא יקלל אותי, לא בפניי ולא מאוחרי גבי.
(כמובן שגם להפך)
-
מעיין-אני לגמרי איתך, זה מאוד נכון מה שאת מרגישה, מאוד נכון מה שאת חושבת,
מסכימה איך במאה אחוז, וגם בדרך פעולותייך שאת מתכננת.

-
אני גם משתדלת לא לקלל אבל לא יכולה להגיד שלא נפלטת לי קללה פה ושם
אני בטוחה שבעלה לא התכוון שלקלל אותה
אלא שזה יצא לו תוך כדי ביטוי
ברור שזה לא בסדר
אבל בין זה לבין להרגיש "סכין בבטן" או "לגלות את הבנאדם באמת"
נראה לי קצת התייפיפות
לא אמרתי שזה בסדר
רק קצת פרופורציות
נראה לי לפעמים שנשים פה מחפשות על מה לריב עם הבעלים שלהם
אפשר לפתור את זה במשפט אחד קטן
ולא להפגע ולהעלב ולחשוב שחרב עליך עולמך
זאת דעתי
-
תודה רבה בנות על העצות באמת שהתנתקתי מכל החברות ולגיסות אני לא מספרת כדי לא לשמח אותן..הייתי חייבת לפרוק וחשבתי 50 פעם אם לפתוח את ההודעה הזאת
כי בכל זאת מה שהוא עשה לי זה ממש השפלה עם כל האהבה והכבוד
אני שמחה גם שקו המחשבה שלי השתנה ולא כמו של ילדה קטנה כי אם לא הייתי משתנה לא היינו מדברים עכשיו שבוע כמו פעם ולא היה יוצא מזה כלום..
בבקיצור בדרך הכי יפה אני ירא ה לו מה זה ואני רק ירוויח מזה וכמו שמישהי פה אמרה
טוב שזה קרה ככה יצאתי מבועת הקסם שלי איתו כמה שזה עצוב הוא אשם כאן ובאמת כמה אהבה יש ביננו אני חושבת שמעכשיו הכל יראה אחרת פחות דימיוני ויותר מציאותי..טוב שזה קרה
-
מותק, למען הסר ספק, זו לא היתה הכוונה שלי.
ב"רווח" הכוונה היתה - ששניכם תרוויחו.
יש משפט יפה שאני מאד אוהבת - "על כל פשעים, תכסה האהבה."
אל תקחי את זה למקום של התפכחות. שעכשיו הקסם נעלם וגילית בדיוק מי הוא ומה הוא.
הוא בן אדם. כמו כולנו. אף אחד מאיתנו לא מושלם.
אבל יש לך פה הזדמנות כל כך יפה לכסות את הפשע באהבה.
לקחת את זה ולמנף את זה למקום שיקרב ביניכם עוד יותר.
זה לא אומר שמעלימים את זה ומתעלמים מזה, זה רק אומר שמשתמשים בזה כדי להתעלות מעל זה ולהגיע לגובה חדש ביחסים.
תנסי. מה יש לך להפסיד? אולי זה יעבוד?

-
קודם כל אני ממש מכ עם אחווה
דבר שני
לא קצת נסחפתן<?!!!!!!!!!????????!!!!!!!
אז הוא פלט איזושהי קללה אולי יכול לקרות המקרים שממש עצבניים , נכון שזה ממש לא בסדר, אבל אלימות מילולית??? אישה מוכה? אוייש תעשו לי טובה, אתן רק מחממות אותה לריב איתו ולהתנצח איתו ושום דבר טוב לא יצא מזה.
יש אנשים שברגעים מסויימים אומרים קללה או שתיים ברור שזה לא צריך להיות על האישה שלו..........
אבל כולכן הרחתן לכת לגמריי
הוא לא קילל אותה בפניה והוא אפילו לא התקרב ללהרים יד, מפה ועד אלימות הדרך מאווווווווווווווד רחוקה
-
לילה אני יודעת להוציא מכל תגובה את הטוב ואת התועלת יש מילים שאני לא מחשיבה ממש..את צודקת במה שאמרת
-
מעיין, אני שמחה מאוד
כי לא הייתה פה אפילו תגובה אחת נורמאלית כולן עפו על בעלך כאילו הוא אלים. חוץ מאחווה שלה הייתה תשובה הגיונית וחכמה
-
לילה, לא כולן...

-
האמת שלא קראתי את התגובות של כולן
בשניה הראשונה פערתי זוג עיניים בשוק טוטאלי
ואז עשיתי חושבין על עצמי וחשבתי - כמה פעמים קרה שניסיתי להשיג אותו חצי יום ובעצבים אמרתי כוס אחתק איזה חסר אחריות, איזה אדיוט וכו' וכו' וכו'
או כמה פעמים אמרתי לו "נשבעת לך אתה דפוק"
אין מה לעשות זה טבעי, ולפעמים גם בלי לשים לב אנחנו מתבטאות בצורה זו או אחרת פוגעת יותר או פוגעת פחות
-
לא סיוונוש גם אני אמרתי לו מלא פעמים מטומטם וכאלה זה כבר בשיא העצבים
נכון את צודקת מאוד לא צריך להגזים קורה אבל אם הוא היה אומר נו ימפגרת תעני כבר משו אני יודעת..אבל הוא יודע שהפלאפון שלי דפוק ואין לו קליטה אפעם!!הוא יודע
הקטע שמה שהוא אמר זה מה שהוא תמיד אומר על הבחורות המסריחות שיש בחוץ
באותו רגע הרגשתי ממש כמוהן
אני הולכת להגיד לו כשהוא יחזור מהעבודה הכל!!!לא מעניין אותי כבר כלום הוא חייב לדעת איך נפגעתי אני חייבת להדגים את זה עליו כדי שיבין מה זה באמת ולמה אני עכשיו מתנהגת ככה כאילו אני לא מכירה אותו וכאילו אנחנו לא בעל ואישה כי נפגעתי קשה ולא מעצם המילה אלא בגלל שהוא אומר אותה תמיד על הבנות שמתלבשות חצי עורמות ויוצאות החוצה ולאלה שסליחה על הביטוי פותחות רגליים לכל אחד
סליחה לא אני!ממש לא שמרתי על עצמי עד גיל עשרים והתנהגתי כמו שצריך וכמו שנאה לבחורה קווקזית ומה שההורים שלו והמשפחה שלו ציפו ממני
כדאי שיבוא איזה אחד ויגיד לי נו כוס של האמא שלך תעני כבר!אין מה לעשות מצידי הוא יהיה חייב לשלם על מה שהוא אמר ואצלי לשלם זה בזה שהוא יבין את הטעות שלו וירגיש מה שהרגשתי ויהיה לו רע עם עצמו זה יהיה העונש שלו
לא ריבים ולא נעליים כי זה לא יעזור לי.
-
מעינוש לפחות תעדכני אותנו איך את נרגעת בסוף..
מחזיקים לך

-
מעיין, בואי נחשוב רגע ביחד.
בני אדם לומדים הכי טוב מדוגמאות אישיות.
את רוצה שהוא יתנהג יפה? תראי לו. תראי לו מה זה נקרא להתנהג יפה.
במקום לתת לו דוגמא רעה ("שירגיש על הבשר שלו"), תנסי גישה הפוכה.
תאמיני לי, אם את תבואי בגישה, הפוכה ממש. נניח תעשי מחווה יפה עבורו. כשהוא ישאל מה הוא עשה שמגיע לו. תגידי לו שאת מכבדת אותו ואוהבת אותו כי הוא בעלך. ותשאלי אותו האם היה לו נעים שעשית בשבילו את הדבר הזה.
וככה ממש תלמדי אותו שכבוד והערכה צריכים לבוא לידי ביטוי ביחס. יחס טוב.
רובנו לומדים טוב יותר מדוגמאות טובות. תחשבי על ילד – אומרים לנו כל הזמן שעונשים פשוט לא עובדים. את בעצם רוצה להעניש אותו ולא בטוח שתצליחי להשיג את מה שאת רוצה להשיג.
את רוצה שהוא לא יתייחס אליך לעולם כפי שהתייחס. מעולה!
תלמדי אותו איך נכון להתייחס ולא איך לא נכון.
לדעתי, אם את תראי לו יחס טוב שיבוא בניגוד גמור ליחס שהוא הפגין כלפייך (ושוב, יכול מאד להיות שזה בכלל לא היה בכוונה, אבל עדיין התוצאה היא שנעלבת מאד), הוא ירגיש יותר בושה ויותר יכאב לו כי זה בדיוק מנוגד למה שאת מראה לו.
אל תדברי איתו מתוך סערת רגשות. באמת. אם מה שאת רוצה, זה שהוא ינהג בכבוד ובאהבה כלפיך, לדעתי, זה לא יעזור לך להשיג את מה שאת רוצה.
-
לי נראה שחלק כאן פשוט לא הבינו את המסר שחלק אחר ניסו להעביר למעיין בתגובות
מי שהתפלאה על המילים האלה והעידה שבעלה לעולם לא ישתמש בכאלה ביטויים
דירבנה את מעניין להתמודד ולהבהיר שזה לא מקובל, בדיוק כמו שכתבו אחרות.
איך הגעתן ל"לחפש על מה לריב" עם הבעל או "לחמם את מעיין נגד בעלה".
מעיין לבד הבינה שמדובר בדיוק במה שהיא כתבה בעצמה אחר כך-
שהיא לא רוצה לריב ולהתכסח אבל היא כן רוצה שבעלה יבין שזה פגע בה.
-
קראתי פה חלק מהתגובות חלק לא,
אני המומה ממה שרשמת ועוד יותר ממה שבנות חושבות כאן,
מזה אין מה לעשות ככה זה "גברים" וואלה ממממש לא!
ככה זה בהמות סליחה!!

היא אשתו עם כל הכבוד!!! או שאין כבוד?!?
תקשיבי מעיין מתוקה, כאב לי ממש לשמוע כזה דבר, ואת הכנות שלך והפגיעה שנפגעת

דעתי האישית שאין אדם בעולם שלא יכול להשתנות, אני אומרת את זה מנסיון גדול!
את חייבת לשבת עם הבנאדם לשיחה צפופה ולחזור ולשנן את השיחות האלה בתדירות גבווה כי גבר בנוי לגמרי אחרת מהאישה וזה בטוח אבל מפה ולהבליג כי אין מה לעשות הוא"גבר" ממש לא! את לא אמורה לחיות עם בן זוג שמדבר אלייך בצורה כזאת ואת עוד מחזיקה את הילד שלו ברחמך כאילו מה נסגרררר איתו?!!

לפחות תהיה באמת גבר ותגיד סליחה אשתי נפלט לי מעצבים, מה אתה מכחיש ועוד הוא קורא ל-ך ילדה קטנה? ההתנהגות שלו כאחד שבורח מהטעויות שהוא עשה רק מראה עד כמה הוא בראש של ילד עדיין, וכמה חוסר הערכה כלפייך ובכלל כלפי בני אדם.
בקיצור אני לא באה לדכאות אותך עליו אבל את חייבת להבין שיש כאן בעיה ואם לא תשבו על זה ביחד וזה דרוש מאמץ של המון שיחות נפש שלכם ביחד (מנסיון) הוא לא יבין את הדברים לבד..
תשבי לו על הריגשי מה שנקרא, כאישה, כרעיה, וכאמא של הבן שלוו!!!
תנסי להבין גם מאיזה מקום זה נובע? חוסר הערכה כבוד אהבה? או שזה פשוט בעיה בדיבור שהוא מתבטא בקללות.
בהצלחה ומקווה שתסדרו את הדברם על הצד הטוב ביותר ושתקבלי את הסליחה הראויה לך! אני לא הייתי מבליגה על כזה דבר, והפיצוי שהוא צריך לפצות אותך לאחר השיחה וההבהרה שזה לא היה במקום בכלל, צריך להיות פיצוי גדול!