שאלה בקשר לקנייה בסופעונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    התחילו סופי עונה הכי שווה בינתיים בפוקס יש 40%-70% ואני רוצה לקנות לחורף שנה הבאה כמו שהרבה אימהות אמרו לי שהן עושות..........

אבל..................... איך אני אמורה לדעת איזה מידה לקחת!?!?!?!?!?

אופק בת שנה וחודשיים עכשיו, גבוהה לגילה אבל רזה מאוד.

איזה מידה לקחת לה לעוד שנה?
6 תגובות
עמוד 1
  • זו בדיוק הדילמה שהייתה לי אתמול
    לקחתי ועכשיו אני מתלבטת אם להביא מידה גדולה יותר

• חחח שירה, תביני עמדתי בחנות, ולא היה לי מושג לגבי המידות.....!!! לדעתי אין מה לסמוך על מידות לפי גיל כי בדר"כ זה ממש לא תואם את המציאות

למשל בפוקס אני קונה לה מידה 24 חודשים או מידה 2....... והיא רק בת שנה וחודשיים

• חחחח אחד על אחד מה שקרה לי.
    גם לנהוראי אני לוקחת 24 כי הוא גבוה יחסית

זה ממש לא פשוט
    מבאס שקונים ושנה אח"כ מסתבר שהבגד קטן
    השנה עוד היו לי המון בגדים משנה שעברה שהיו גדולים על נהוראי ועכשיו בול

אבל כפרות על הנסיכים
    העיקר שיגדלו ויפתחו 5555
    כפרה על הבגדים אני אומרת..

לדעתי תקחי את הגדול יותר מאשר את הקטן... עדיף

• אני כל שנה הייתי קונה לשנה הבאה, יוצא מאוד משתלם.
    קחי בחשבון שמכנס תמיד אפשר להצר קצת וכו...
    בגדים חמים תמיד אמורים להיות קצת גדולים...
    אני הייתי לוקחת מידה 1, מידה וחצי יותר...
    תראי איך היא עכשיו, אם היא לובשת מידות לפי הגיל אז תקני לפי גיל
    אם קצת יותר אז תקחי מידה קצת יותר גבוהה.

בכל מקרה אני הייתי קונה דברים "שווים" יותר כמו חציות, סריגים, דברים שבדכ יותר יקרים...לא פוטרים או משהו

*
  • באמת עדיף לקחת גדול יותר מקסימום זה יחכה ולא יהיה קטן מידיי......

שירה ברור כפרה עליהם 55555555555 שרק יגבהו ויהיו מדהימים.... רק שתעלה על עצמה קצת ריפוד
  • אני בד"כ מחכה עד ממש לסוף עונה, אז אפשר לקנות בפוקס גם 5 פריטים ב50 שח.ואז גם יותר קל לחשוב על שנה הבאה :)
    אני לוקחת בד"כ את המידה המיועדת (לפני מס' החודשים) או מה שהמוכרת ממליצה, כי אני לא קונה מלתחה שלמה, ואני רוצה שזה יהיה טוב לתחילת העונה, הבגדים האלו הם הסיפתח...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה