סקרררר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם בעלך מבין שלהיות עם הילדים בבית זו עבודה נוספת בפני עצמה? או שהוא חושב שכשאת בבית עם הילדים את לא עושה כלום?
16 תגובות
עמוד 1
  • הוא הרבה נמצא לבד עם הילדים כשאני עושה השתלמויות או יש לי אסיפות הורים או פעילויות בבית הספר אז הוא מבין לבד שלהיות בבית זה לא קייטנה!!!

רותי
  • מבין.

עכשיו אני בביח הוא עם הילד, לקח מחלה בעבודה.
    עובד בבית יותר ממני (כי כשאני בבית הוא הרי חוזר מהעבודה, ואני מהבית חולים לא )
  • מיצי מה את עושה בבית חולים??
  • נו איזה לא מעודכנת את

חלבון בשתן (לא רעלת).... מחר נפרולוג והביתה
    לחפש לך את כל שירשורי העידכונים? יש איזה 3, ולא ראית אפילו אחד?

• יאא לא ידעתי שהתאשפזת!!
  • למרות שהוא עובד כמעט 14 שעות ביום בלחץ אדיר
    כשהוא נשאר עם יואב אפילו כמה שעות אני חוזרת ומוצאת אותו סחוט סחוט
    ואז הוא אומר לי, שהוא לא מוכן להתחלף איתי...

• מבין מבין
    עבודה קשה
    אבל בכל זאת הוא לא היה מתלונן כמוני
    טוב נו - אני פינוקי

• לצערי, בעלי לא מבין.
    מבחינתו, אני נחה כל היום.

• יודע ומבין.
    רק יש ויכוח עבודה של מי יותר קשה
  • מבין ועוד איך מבין
    שרק יעז להגיד לי שאני לא עושה כלום כל היום
  • זה לא עניין של מבין לא מבין
    בתקופה שהייתי עם נועם בבית אי אפשר היה לפספס, הבית תמיד היה נקי, נטול כלים בכיור, נטול כביסות בסל הכביסה, סירים של אוכל על הגז, ועוגה בתנור - הבנות מרוצות ומתוקתקות.
    אבל הויכוח היה האם מה שאני עושה בבית יותר קשה ממה שהוא עושה בעבודה
  • אצלנו בעלי די אוהב להיות עם הבת שלנו
    כך שנראה לי שהם ב"לונפארק" תמידי....
  • מבין, אבל בטוח שמה שהוא עושה יותר קשה
  • מבין ותמיד משבח אותי על זה
  • הוא נורא התאמץ בלהבין אותי וכמה זה קשה, למעשה הוא הבין ממש ממש כשהוא נאלץ להשאר עם שלושתם לבד ל5 ימים :)
    וכשחזרתי הוא אמר וואו איך את עושה את זה

• בעלי לצערי לא מבין הוא חושב שאני משחקת כל היום בעבודה ושאני חוזרת אני צריכה לדאוג לבית וכבר אין לי כוח לנשום.. וכמובן בין לבין אני צריכה לשחק איתה.. השבוע הייתי ביום חופש ( נדיר שזה קורה) ולא נחתי דקה.. קניות, סידורים, היה לי בדיקה, ניקית הפעלתי מכונות הכנתי אוכל.. הבאתי את הילדה מהגן שיחקתי איתה קצת.. הייתי מתה לשבת כמה דקות שקט ביקשתי שישחק איתה.. הוא אומר לי ״ מה עשית כל היום?״ .. זאת הייתה התגובה שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה