היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ערב טוב בנות או יותר נכון לילה טוב.. אני מכאן כמו שראיתן, ויש לי שאלה..
אני על גלולות.... אבל מאז שהיינו יחד אחרי המחזור האחרון יש לי בחילות.. בעיקר בערב ובבוקר... וכאבי ראש נוראיים..שלא עוברים כבר יומיים. בהריון הקודם היה שלב שהרגשתי ככה בתחילת ההריון ממש... ואני מודה שלא לקחתי את הגלולות באופן קבוע ממש... קצת שעות שונות, היו כמה פעמים ששכחתי..אבל לא ימים ברצף... בנוסף יש לי חשקים פתאום, מלפפון חמוץ וכל מיני כאלה...
יכול להיות שקצת התנפחתי. לפעמים יש לי הרגשה וודאית,אינטואיציה נשית שזה הריון ולפעמים ממש לא... ואתמול היו לי כאבי טרום מחזור, ממש בבירור, אפילו שאני על גלולות... מה הסיכוי? ומתי אפשר יהיה לעשות בדיקת הריון ולדעת?
והאם העובדה שאני ממשיכה את הגלולות מזיקה להריון אם יש??
תודה לילהטוב.
7 תגובות
עמוד 1
אפשר לעשות מהיום שהיית אמורה לקבל ,ותמיד יש סיכוי גם בלי לשכוח גלולות . וזה שאת משיכה לא מזיק להריון
מתי היית אמורה לקבל? יש איחור? אם כן תעשי בדיקה אם לא... סבלנותתתתת
אם יש איחור אפשר בדיקת פיפי אם עוד אין אז אפשר בטא אולי...
הבנות ענו
עשית כבר בדיקה ?;)
כמו שענו מאחלת לך מה שתרצי נשמח שתעדכני
שמעי...ההריון האחרון, של מיכל, היה צוך כדי גלולות !!!!!!!!