בוקר טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לדעת איזה רעיונות יש לכן לארוחת ערב משביעה. יש לי ילדה בת שנתיים וארבע בעייתית באוכל ובסוף מסתכם בבקבוק סימילאק ואני רוצה לגמול אותה מזה אני מאוד רוצה שתאכל ארוחת ערב?
    למי יש רעיונות בבקשה?????????
3 תגובות
עמוד 1
  • גם הבת שלי בת שנתים +2 והיא היתה עושה לי את אותו פוזות אז התחלתי להכין המון מרקים כי היא אוהבת כל הסוגים...(פטריות, גריסים,מרקים טחונים וכו'...)

ואח"כ לאט לאט היא התחילה לאכול יותר כל יום אני מכינה לה משהו אחר... שניצלים מטוגנים עם תפו"א בסיר....
    או כדורי בשר עם פסטה
    קציצות בשר עם קוסקוס ....
    פסטה מוקרמת
    קוואקר עם חלב חם - ושוקולד ציפס.( היא ממש אוהבת)
    ועוד ועוד..... רק שהכל מתחיל עם סיפור מתוך ספר .. היא מאוד אוהבת את הספרים על גורג' הסקרן מומלץ מאוד!!!
  • תודה, אבל היא אוכלת מנת בשר בצהריים לתת גם בערב?
  • ילד שלי באותו גיל, אז מה שמככב אצלינו זה פתיתים, יש מבחר גדול, טבעות, כדורים צבעונית... פסטות בצורות שונות. פיצה, חביתה, דייסת קוואקר עם טיפה של ריבה. ספגטי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה