שאלת אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות מה אני יכולה להכין ליהונתן עם תפוח אדמה? הוא לא אוהב פירה....חשבתי להכין לו שניצילים שהוא אוהב אבל עדין לא מצאתי תוספות שהוא אוהב....לא אוהב פירה לא אוהב ספגטי לא אוהב אורז לא אוהב פתיתים שום פחממה כמעט, הוא אוכל רק או קציצות או שניצל....
8 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה להכין לו קציצות ירק כאלה מאוד בריא וטעים..
    ואת יכולה להכין צ׳יפס בתנור גח טעים...

• קציצות ירק לא אכין כי זה לא ממש תוספת (אני מכינה כבר שניצל) אז איך מכינים תפוח אדמה בתנור?

• נו אז תפוחי אדמה בתנור,
    תחתכי לפלחים כאלה עבים שאפשר להחזיק ביד
    שימי שמן זית, תיבול...
    200 מעלות
    תסגרי בנייר כסף
    כמה זמן.....אממ עד שמתרכך...נגיד 40 דקות...תבדקי כל כמה זמן
    ואז מורידים נייר כסף ומביאים לזה עוד קצת זמן בתנור בשביל שיזהיבו ויהיו קריספים...
    זה עוד איזה 10-15 דקות...
    ושימי לו על זה קטשופ, אם הוא לא ירצה. עם קטשופ אוכלים הכל
  • קולפים וחותכים תפוחי אדמה מזליפים שמן זית מלח ותבלינים וזהו

• בתנור אפשר לחתוך ת התפו"א לקוביות לטבל וטיפה שמן מלחפלפל פפריקה קצת א. מרק בצל או עוף איך שאת אוהבת אפשר להוסיף גם פרוסות בטטה להכניס לתנור עד שזה רך אני מוסיפה גם מים שלא התייבש זה מתאדה באפיה.

אפשר גם לבשל לטגן בצל ואז להוסיף את התפו"א בפרוסות עבות עם מים שמכסים כמאט עד הסוף וטיבול של שמן מלח פלפל קצת פפריקה

• אפשר גם לעשות לביבות תפוחי אדמה בדיוק כמו קציצות
    http://www.ynet.co.il/ency/1,7340,L-437126,00.html

אני האמת עושה את זה קצת אחרת,
    אני מבשלת את תפוחי האדמה עד שהם לגמרי רכים,
    מועכת אותם לפירה, מוסיפה קצת שמן, תיבול (מלח, פלפל), ביצה
    מערבבת את הכל לעיסה אחת, מקמחת מכל כיוון ואז מטגנת עד להזהבה
    יוצא אחלה וגם נוח להחזיק ביד... זה פירה במסווה של לביבה
  • תודה על העצות בנות אני בסוף מכינה לו תפוחי אדמה בתנור, מרתיחה בסיר רבע שעה ואז מעבירה לתנור עם קצת שמן מלח ופפריקה לעוד רבע שעה, זה יהיה בסדר?

• לדעתי כן, אבל הכי טוב פשוט לראות לפי הצבע ו/או לדקור את תפוח האדמה עם קיסם או סכין כדי לוודא שמוכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה