איך מרגילים אותה לאכול עם צלחת וכפית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד עכשיו האפרוחית (שעדיין אוכלת טחון) אכלה כשהצלחת אצלי ואני מגישה לה את הכפית לפה.
    אני חושבת שהגיע הזמן לשנות את זה... בגיל הזה כבר אפשר להתחיל ללמד אותה לאכול עם כפית?
    את החתיכות של הלחם והעוף וכו' שהיא אוכלת לבד אני מניחה לה על המגש בכיסא אוכל..ואני רוצה להתחיל לשים לה בצלחת, אבל היא תעיף את זה... איך מלמדים אותה לא להעיף?

ועוד דבר-
    היא לא מוכנה לישון צהריים במיטה שלה

3 תגובות
עמוד 1
  • פשוט שמים לה צלחת וכפית ומנחים אותה , מראים לה, היא תנסה לא יכנס כלום בהתחלה וגם מהנסיונות מאבדים תיאבון- אבל רק ככה לומדים, מקסימום אחרי שימאס לה תשלימי לה את(אם היא עדיין תרצה).

אם היא מעיפה אז אומרים "לא, אסור!" ומדגימים שוב איך צריך.
    פשוט כמו שאת מרגילה לא לגעת בחשמל וכאלה, אז גם להעיף צלחת אסור.
    אולי בהתחלה תעשי ככה- כשאת מאכילה אותה שהצלחת תיהיה מולה, אצלה בכיסא, ומשם תאכילי. תתרגלי מצב שהאוכל בצלחתת מלפניה ואסור להעיף, ואחכ כשהיא תלמד
    לא לגעת בזה תביאי לה כפית.
  • את האמת . אני מאז ומתמיד נתתי לה צלחת משלה . אף פעם לא שמתי את האוכל על המגש או השולחן .
    אז בגיל הזה היא כבר לא הופכת או מרימה כי מ 8-9 חודשים הצלחת כבר היתה לפניה ומאז כבר הייתי אומרת לה שאסור להרים או להפוך .

לדעתי הדרך הכי טובה בגיל הזה הוא פשוט להניח צלחת מולה עם החתיכות שאת גם ככה עושה לה שתיקח מהצלחת מבלי להפוך .
    וכמובן שתעירי לה אם היא הופכת .
    ואז אחרי כמה ימים תוסיפי כפית . למרות שמרק טחון לא הייתי ממליצה לה לאכול לבד עם כפית - מדובר על אוכל של גדולים , מרוסק . אבל אם בא לך בכל זאת .. את יכולה ללמד אותה את המיומנות הזו של להכניס את הכפית לפה , לאחוז אותה כמו שצריך - תיאום עין יד וכד'. הקטעהוא שאת צקיכה למצוא משהו שיהיה על הכפית ולא על ריק ... למשל גבינה.... או מעדן ...
    שיהיה בהצלחה .. תיהיי מוכנה להפיכות וניקיונות

• כשאני מרכילה אותה אני נותנת לה כפית לה וכפית לי והיא מידי פעם מנסה עם הכפית ושופכת ומעיפה לכל עבר , אבל לפחות יש לה כפית ביד והיא מנסה גם.
    אחרי שהתרגלה לכפית לא מוכנה לאכול בלי שיש לה כפית ביד.

אם היא אוהבת לישון עלייך צהריים - הרווחת ! אצלי היא ישנה צהריים רק במיטה שלי......

אם יש לה שיניים אפילו קצת תנסי לא לטחון אלא רק למעוך מעט עם מזלג או לתת חתיכות ממש קטנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה