מתוסכלתתתתתתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל מקום שאני רואה הודעה של שבוע חמישי אני רואה שבאולטרסאונד כבר ראו שקהריון והכל תקין ומה איתי ?????? שבוע שעבר הייתי בבדיקה ולא ראו אפילו שק הריון (הייתי עם בטא 800) ולפי מחשבון הריון מחר אני מתחילה שבוע 7 נו באמת אין לי כוחות !!!! ובנוסף לכך ההפרשות החומות ממשיכות להגיע אחת ליום !!! מחר אולטרסאונד נוסף תחזיקו אצבעות
10 תגובות
עמוד 1
  • מחזיקה חזק
    גם ברגליים!
    בהצלחה ותזכרי שאלו יכולות בהחלט להיות הפרשות של השתרשות
  • אוף ג׳ף אני כל כך רוצה את ההריון הזה. רק הקב״ה יודע כמה !!! מגיע לי גם!!!

• מאמי, קודם כל יכול להיות שהיה ביוץ מאוחר
    ולפי ה- us את בשבוע מוקדם יותר מ-7.
    כך שהכל יכול להיות
    ויהיה בסדר בע"ה אני בטוחה!
    (אני רק לקראת שבוע 8 ראיתי שק ודופק)

דבר שני, הפרשות זה טבעי ולגיטימי בשבוע שלך
    כל עוד זה לא דימום מאסיבי ולא כואב

מחשבות חיוביות! בשורות טובות

• תיהי רגועה לחץ בטוח לא יעזור
    יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוחר ולכן לא ראו עוד שק .
    תחשבי חיובי
    מחזיקה אצבעות

• בלי לחץ!
    מאחלת לך שהכל יהיה תקין מחר באולטרסאונד בעזרת ה׳

• גם אצלי לא ראו כלום בשבוע 5, אלא רק בשבוע 6.
    לפי הבטא שלך, גם לא אמורים עדיין לראות משהו באולטראסאונד (מתחילים לראות רק מבטא 1000).
    ייתכן שהדבר מצביע על ביוץ מאוחר (כפי שהיה אצלי כי הרופא אחר כך הוריד לי שבוע בחישוב).

אין לך מה לדאוג,
    שיהיה בהצלחה.

• מסכימה עם כל מה שנאמר כבר ורק מאחלת שהל יהיה תקין למשך 9 חודשים משעממים וכיפיים כאחד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה