התחלה חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב...
    למי שלא יודעת, בשנה באחרונה הבת שלי גדלה אצל ההורים שלי במשך השבוע
    בגלל אילוצים שהיו לנו בעבודות שלנו. ההורים שלי והאחיות שלי גידלו את הבת שלי
    במשך 5 ימים ולילות בשבוע בזמן שבעלי ואני עבדנו כל יום 12 שעות ולמדנו בלילות.
    הייתה תקופה קשה לראות אותה רק סופי שבוע. כל מוצ״ש שהייתי מוסרת אותה הייתי יוצאת בבכי.
    בהתחלה היא לא הייתה מזהה אותי בסופי שבוע, אבל הרגשתי הקלה מסוימת כי היא לא צריכה לעבור פרידה כואבת כל כך כל שבוע מחדש... אבל ככל שהיא גדלה היא התחילה להבין
    שהיא בלי אמא שלה למשך שבוע שלם... ובלי אבא שלה... ואז זה התחיל לכאוב אפילו יותר.
    לא זכינו לגדל אותה מגיל 5 חודשים עד עכשיו... לא זכינו לחנך ואותה, לשמוע את המילה הראשונה שלה, לראות את הצעד הראשון וללמד לאכול מוצקים... לא זכינו לשמוע את הבכי שלה, ומדיי לילה המיטה הריקה שלה בחדר הייתה גורמת לנו לעצבות מאוד גדולה! אין לי הרבה זכרונות ממנה בזמן הזה ומרגיש לי ריקנות מאוד גדולה... ההקרבה שעשינו זה בשבילה בסופו של דבר,
    אבל היא עדיין לא תבין את זה, ואולי גם לא תבין זאת לעולם.
    מה שניחם אותי לאורך כל התקופה היה שאמא שלי גידלה אותה למופת! היא מאוד מתקדמת לגילה, וניכרת ההשקעה הרבה שהמשפחה שלי השקיעו בה. הייתי לגמריי רגועה כי ידעתי שהיא בידיים טובות, הכי טובות שרק אפשר! לא יודעת אם הייתי עושה את זה טוב יותר ממנה,
    בהתחשב בניסיון שיש לה והזמן הפנוי שהיא ה****ה למלאך הקטנה שלי..
    עכשיו קיבלנו אותה חזרה. זה כבר כמה ימים שאנחנו מסתגלים לסדר החדש בבית...
    כמה שזה היה חסר לי! עכשיו אני מעריכה את הכל אפילו יותר, עכשיו הכל ורוד יותר.
    בקרוב אלד לבת שלי אחות קטנה ואני חייבת לומר שאני מרגישה שייוולדו לי שתי ילדות
    האחת תינוקת והשנייה ילדה בת שנה וארבעה חודשים.
    עכשיו שוב אני אמא של מישהי, וזה גורם לי את האושר והסיפוק הגדולים בעולם!
    עכשיו אני מבינה בשביל מה אני עושה את מה שאני עושה - בשבילה.

5 תגובות
עמוד 1
  • אני שמחה שהתאחדתם שוב

• ואוו
    העיקר שעכשיו אתם ביחד

• ווואו, בהחלט בהחלט לא פשוט ואפילו כואב
    אני מאשימה חד משמעית את הממשלה הביזיון שלנו
    מה שהורים צריכים לעשות בשביל ילדיהם.
    אני כ"כ שמחה בשבילכם
    ההערכה היא גדולה כי זה משהו שבא בקושי
    אין ספק ששתי הילדות זכו, אני בטוחה שהן יגדלו לתפארת

• היה עצוב לי לקרוא את מה שרשמת
  • קשה לי להגיב על משהו שחוויתי מנקודת המבט של הילדה ואני עדיין לא מקבלת כאמא
    (גם אמא שלי נאלצה להשאיר אותי בילדות אצל סבא וסבתא לתקופה מסיבות דומות)
    כל שאני יכולה לעשות זה לשלוח אינסוף חיבוקים ולאחל שלעולם עוד לא תצטרכו להפרד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה