היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קמתי עם חום גבוה כאבי תופת בציצי הרופאה אמרה לי שעם חום כזה עדיףלפנות למיון כי זה כבר זיהום
19 תגובות
עמוד 1
לפנות למיון תמצאי סידור לליהוא ותרוצי למיון מאמי אל תשחקי בבריאות שלך את לא יודעת למה זה יכול לגרופ לך ואך חס ושלום תסתבכי עם זה לכי להיבדק
תרגישי טוב ותעדכני
תגידי לבעלך, שיחזור הביתה ותסעי. (אם אין לך קרובי משפחה באיזור הקרוב)
עכשיו למיון תנסי למצוא סידור לליהוא את חייבת לא משחקים עם בריאות תרגישי טוב
לחדר מיון זה יכול להיות ממש ממש מסוכן אולי דלקת בשד? אין לך י שישמור על ליהוא?
כשהיה לי תוצאות לא טובות והרופאה הריצה אותי לבית חולים אני הרצתי את בעלי שהיה בדיוק בארוע תריצי את בעלול מהעבודה- הבריאות הכי חשובה ולא משחקים עם זה
מיון!!! תרגישי טוב
בעלי לא מוכן לחזור הביתה נראה מה יהיה הכי הרבה רופא בערב תודה בנות
מה זה לא מוכן לחזור הביתה?????????????????????? את חייבת רופא! לא יכולה לחכות לערב! זה הבריאות שלך! מה זה לא מוכן לחזור הביתה??????????????????????
מה זה לא מוכן לחזור הביתה? תבהירי לו שהוא חייב לחזור הביתה, ואת צריכה לנסוע למיון! במקרים כאלו אין דבר כזה לא מוכן לחזור הביתה. זה לא כדי שתלכי לנוח או כי את עייפה. זה כדי שתתפני לבית חולים!!!!
כן לדעתו הרופאה סתם מכסה את עצמה ושהוא מזמן אמר לי להפסיק להניק ולשאוב ושאני אפסיק להתנהג כמו ילדה קטנה יש לי ילד לטפל בו ובסוף הוא אומר לי לזכור לאכול ולשתות ושיש מטרנה לליהוא
לכי לבית חולים את עם זיהום!!!
את רק מחמירה את מצבך בכך שאת לא מטפלת בעצמך ובסוף גם לא תוכלי לטפל בליהוא!!!!
בינתיים תנסי להשתמש בחברה, שכנה, קרוב משפחה.
ולגבי בעלך כל מה שיש לי להגיד זה
מה זהההההההההההההה????????????????????????????????. ?????????????????????????????????????????. ?????????????????????????????????????????????????.. ככה הוא אמר לך???????????....
אותו לאישפוז כפוי סססססס2#$#$&^#%$!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תקשיבי- זה בכלל לא משנה מה הסיבה וכמה הוא "אמר לך..." יש לך חום, ייתכן שיש זיהום.. וגם אם יסתבר אחרת- כנראה שאת צריכה להגיע למיון!
אני בטוחה במליון אחוז שהוא, במיוחד בתור גבר, אם הוא היה קם בבוקר עם חום גבוה, ויש לו חשד לזיהום איפשהו, אפילו באצבע! הוא היה מקפיץ את כל העולם שיעמוד דום!
אז מה אם הוא אמר לך.. אז מה אם זה "בעיה שלך" כי את החלטת לא הקשיב לו.. את עם חום, תשושה, מרגישה זוועה וגורם רפואי אמר לך להתפנות למיון! מה השאלה בכלל??
עצבן אותי..
בעלך לא בסדר בכלל לא שיבוא מהר להחליף אותך אם הגעת למצב של זיהום זה מאוד מסוכן!!! [/center]
לא יפה מה שאמר לך בעלך
יש לך מישהו אחר להקפיץ? מה עם אמא יש מצב שהיא יכולה לבוא?
דלקת בשד זה לא משחק, חברה שלי היתה מאושפזת שבוע בגלל זה בעלך לא מוסמך להגיד לך שזה לא דלקת, תקפיצי את אמא תסבירי לה את המצב אני בטוחה שהיא תגלה יותר הבנה ממנו.