היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב בנות... איזה שם אתן אוהבות: פלג עתי ליאם יהונתן נועם - שבעלי רוצה אני לא כ"כ
עוד שמות יתקבלו בברכה
24 תגובות
עמוד 1
יהונתן. אבל זה לא ממש משתלב עם אוראל
בוקר טוב !
לדעתי יהונתן שם מהמם!! שם עדין ויפה
נועם
אני נעולה על שמות תנכיים
יואב כמובן יפתח ינאי יאיר
חולה על השם נועם (גם לבן וגם לבת)
אני גם אוהבת מאוד שמות תנכיים אבל כאלה שיש להם משמעות אז הכי התחברתי ליהונתןואם היה לי תאומים- היתי קוראת להם דוד ויהונתן אבל יש לי רק עוברון אחד וכבר בחרנו שם
פלג נישמע לי שם של בחור חתיך כזה נועם אני ממש לא רוצה זה חרוש אבל בעלי מאוד רוצה ויהונתן אני מאוד אוהבת
ליאם יהונתן נועם
ומה לגבי בעלך- הוא אהב את השם יהונתן?
אני רציתי בהריון הראשון שם נועם ואחרי שכמעט כל תינוק שני ותינוקת קראו להם נועם התחרטתי והחלטנו על שם איתמר יהונתן שם מקסים פלג שמעתי המון לבנות עכשיו
אני מאד אוהבת יהונתן!!!
טוב נו זה ברור שיהונתן הכי יפה מכל השמות ואני לא משחודת בכלל
אהבתי רק נועם..
לבן אני מאוד אוהבת אליה
בהצלחה.... "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
לגיסי אח של בעלי קוראים יונתן עם אני אקרא לקטנצי'ק יהונתן אך זה יראה?
לחמותי לא יפריע בעבר אמרתי לה שאני אוהבת את השם הזה - והיא אמרה לי אז למה לא קראת ככה לאוראלי?
אוהבת: אור אורן גיא ניר
ממה שבחרת אני פחות מתחברת
כולם יפים! אני הכי אהבתי נועם וליאם
ליאם ופלג ממש יפים
אני מאוהבת בשם יהונתן גם נועם נורא יפה נווה הראל נהוראי
דבר ראשון אני עם בעלך חחחחח
דבר שני פלג שם מאוד אהוב עלי אני גם אוהבת נווה דביר להב
פלג מהממם!! אני בעד
באמת נשמע שם של חתיך
סורי אבל לא מתחברת לאף אחד מהשמות
השמות האהובים עליי הם: שמואל שחם ליאור שניר יונתן (בלי ה- הא). בהצלחה בבחירה!