שעות שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוריה חזרה לישון מאוד מאוחר, היו כמה לילות שהיא הייתה נרדמת ב 9 פעם ב 10 והייתה מתעוררת 8.30-9 איתי ביחד.
    כבר כמה לילות שהיא הולכת לישון ב1.30-2 בלילה מה לא עשיתי- מה לא ניסיתי לא עוזר שום דבר היא פורצת בבכי היסטרי ואז אני מרימה אותה משכיבה אותה לידי וליד בעלי במיטה והיא מתחילה לקפוץ במיטה ועוד פעם אני מחזירה אותה ללול (היא יושנת איתנו עדיין בחדר) ואז היא עוד פעם בוכה ואני מנדנדת את הלול, ואז אני אומרת לה.. אמא הולכת לישון וגם את.. לוקח לה כ 15 דקות להירגע ולהרדם.
    אני תשושה, עייפה מתהלכת כמו זומבי כל הגוף כואב לי, כאבי ראש בחילות שאני דיי בטוחה שזה בגלל העייפות העיניים נעצמות לי מעייפות אבל אני חייבת לתפקד.
    אני נרדמת נורא מאוחר ומתעוררת ב9 וגם תלוי מתי אוריה מתעוררת..
    איך אני מסדירה לה שעות שינה??
    וגם את עצמי אני הרגלתי לישון מאוחר ולא מצליחה להרדם מוקדם אפילו שאני גמורה מעייפות וכל היום אני לא מתפקדת
7 תגובות
עמוד 1
  • חטוף שינה פה ושם יחד איתה.
    להגיד לבעלך שיגיע מוקדם ואת הולכת לישון - שיפשיר שניצל, אורז - השארתי לך הוראות איך להכין.
    אני בטוחה שאתה מבין. תודה, אתה מקסים.

פשוט לא לחכות לתשובה ממנו ולהיכנס לישון.

בעלך עושה בעיות? תקפצי את החמים, חברה עם ילדים, בייביסיטר..
    בהצלחה.
  • תודה
  • מוזר למה זה ככה פתאום...
    אני זוכרת היא היתה הולכת לישון מאוחר אצלך בשעות הזויות, כשהיא פתאום הלכה ב9-10 מה שינית?
    ועכשיו פתאום סתם ככה חזרה אחורה?

טוב אז לפי דעתי- לא שמים במיטה שלכם אף פעם בלילה\לשנת לילה\ לפני שנת לילה.
    לא הטריטוריה שלה.
    תנסי לא להרים אותה, שתבכה בכי הסטרי בלול, תחבקי תלטפי אותה כשהיא בלול.
    את יכולה להוסיף ולהגיד שהיא ישנה כל יום במיטה, היום לא שונה מאתמול ויאללה לישון.
    וכל פעם אחכ רק להגיד לישון. פעם אחת וזהו.
    אפשר גם בכלל לא לדבר, רק מגע, אבל בלול.
    או מה שאת אומרת לא משנה
    להגיד משהו אחד שלוש ימים רצוף. ובלול.
    במקביל לפני השינה להאכיל אותה טוב במשהו חם ונעים , נגיד דייסה מכפית (אפשר דייסת קוואקר עם חלב, אחרי שזה חם להמיס שם קצת חמאה...יאמיי)
    ושיהיו לה ימים עמוסים בגירויים, אבל שיגמרו איזה שלוש שעות לפני השינה, לעייף אותה במהלך היום. נגיד בטיול לגן שעשועים,, אחכ קניות בסופר, הליכה לדואר,
    לשלם איתה חשבונות... שתרוץ תוציא אנרגיה בקניון, ככה כל מיני דברים קצרים,
    אבל זה המון גירויים, ובסוף זה מעייף.

ואני חושבת שאם היא תישן בחדר משלה לבד, יהיה יותר קל ומהיר.
    כי הרי בחדר אין אף אחד. פה לא משנה אם היא מתעוררת היא יודעת שאת נמצאת שם, וזה מעורר. עצם הידיעה.
  • מיצוש לא שיניתי היא הייתה הולכת לישון מאוד מאוחר ואז אמרתי זהו היא חייבת לישון ב 9 גג אז הייתי משכיבה אותה מלטפת אותה ואמורת לה שעכשיו יושנים היה מאוד קשה אבל היא הייתה נרדמת ב 9 בערב.
    אני לא יודעת מה קרה היא בוכה ולא מוכנה לישון, נקרע לי הלב שהיא בוכה אז אני ישר מרימה אותה ומנשקת אותה.. יכול להיות שזאת טעות?!!
    לפני שינה היא אוכלת בקבוק(מטרנה+דייסה).

• טניה.
    כנראה לא הבנת כאן את התפקידים.
    היא לא קובעת, למרות שהיא בטוחה שהיא קובעת.
    אז ככה, להציא אותה מהחדר שלכם כמה שיותר מהר. היא כבר כמעט בת שנתיים.. צריכה את הפרטיות שלה. (כמובן אם יש לכם את האפשרות).
    לקבוע, בשעה X מתחילים לעשות טקס: ארוחת ערב - מקלחת - סיפור - למיטה - נשיקה - לכסות בשמיכה - לכבות את האור - לילה טוב בובה של אמא.
    יום יומיים אולי שלוש היא תבכה / תצרח / תקלל בכל מיני שפות. אח"כ תקלוט את הקטע ואיך שאת מתחילה את טקס השינה היא תתחיל להיכנס למצב שינה, ואז כשאת מניחה אותה במיטה היא אשכרה תלך לישון!!!!
    ללכת לישון בשעה מאוחרת לא טוב לילדים, גם אם היא מתעוררת בשעה מאוחרת.
    צריכה להיות שעה קבועה וסבירה (שעה 8 היא שעה מעולה לילד ללכת לישון, אפילו 7:30).
    ולגבייך, השכבת אותה לישון?! יופי. לכי את תנוחי, תראי תכנית בטלויזיה, תקראי ספר/עיתון תגלשי. או פשוט תעשי מקלחת מפנקת. אולי ארוחת ערב נחמדה ביחד עם הבעל (זו ההיזדמנות לזמן איכות עם בעלך).
    ויאללה למיטה, גם בשעה סבירה.

חוץ מזה, הילדה כבר כמעט בת שנתיים זה זמן מצויין למצוא לה מסגרת, ולך למצוא סיבה לצאת מהבית!
  • אני חושבת שאת חיבת לתת לה את הפרטיות והמרחב שלה את חייבת להוציא אותה מהחדר שלכם

דבר שני כמוש הבנות אמרו להשים אותה במיטה שלה ובשום אופן לא להוציא אותה שתבכה שתצרח שתשתולל תבואי תרגיעי תלטיפי אבל בשום אופן לא להוציא אותה
    אני גם חושבת שאסור לך לתת לה לישון איתכם במיטה לא בשינת צהריים לא בערב ולא בכלל

בהצלחה

• את חייבת להרגיל אותה לישון מוקדם יותר כמו שאמרו ואת עצמך לאזן על פיה כול עוד היא איתך בבית אין ברירה פשוט כמו שרשמו הבנות לא קל בהתחלה אבל את האימא בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה