קצת על חיי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נמצאת בתקופה לא פשוטה עם הנסיכות שלי..
    זה התחיל עם רז ומחלת הנשיקה וכרגע תופסת כל וירוס חובבן שמסתובב לו

15 תגובות
עמוד 1
  • נופר, את אמא שלה ואת יודעת הכי טוב
    אפשר לבקש חוות דעת שנייה וגם שלישית ורביעית אם יש צורך
    גם רופאים טועים

• עם רז נדדנו אצל עשרות רופאי גסטרו, שפכנו להם ימבה כסף על השולחנות רק שיתנו לנו פתרון -= לחזור לסימילאק חלבי ולהפסיק את העינוי בילדה. אבל אף אחד לא לקח על עצמו אחריות לחזור לחלב.
    רופאים לא אוהבים לעשות טסט של אלרגיה עד גיל שנה

• מה הבעיה שלהם לעשות בדיקת אלרגיה אני לא מבינה?!?!?!?!?!?!
    תגידי שאת עוברת קופת חולים. יענו איומים. ויביאו לך תבדיקה.
    (אצל אמא שלי תמיד עובד, גם מה שלא חייבים להביא לה מביאים)

אבל ריפלוקס הרי לא מסביר ממה דם בצואה נכון? או שכן?

ואת בינתיים שמה לה דייסה לעיבוי וכל הדברים האלה?

• מיצי לרז היה רפלוקס
    לליאם יש שלשולים עם דם סמוי

• נופר - תקשיבי טוב: זכותך לבקש איזו בדיקה שאת רואה לנכון. תגידי שזה מה שאת רוצה וזהו. שיתנו לך הפניה.

לאף רופא אין זכות להחליט בשבילך. את הלקוחה והוא נותן לך שירות=חוות דעת, שאת יכולה לקבל או לא לקבל.

תהיי נאמנה לאינסטינקטים שלך. אם את מרגישה שאת חייבת לוודא שזו אלרגיה לפני שאת מחליפה לצמחי אז זה מה שתעשו. היום הרופאים בדרך כלל פחות שתלטנים אם הם רואים שמולם מישהו אסרטיבי שמבין עניין. תגידי שהיה לך ניסיון עבר לא טוב ועכשיו את רוצה להקדים בדיקה לשינוי דיאטה. אני לא מאמינה שיערימו עלייך קשיים.

• יפה שלי

• נופר פשוט לדרוש ולדרוש באסרטיביות
    הרופאים היום עושים חשבון לקופת חולים ומנסים לחסוך לה
    ולא שולחים לבדיקות

• בהתחלה נתתי מטרנה- עשה עצירות
    עברתי לסימילאק- אותו דבר
    החלטי לחזור שוב למטרנה כי אמרו שזה יותר קל לעיכול ובלה בלה והקשבתי לזה...
    אחרי שחזרתי למטרנה שבוע היא התחילה לשלשל, הרופאה אומרת שמטרנה וסימילאק זה אותם מרכיבים ואותו דבר בעצם...
    אין לי מושג מה זה היה.
    בינתיים החלפתי לה את האוכל לסימילאק צמחי. לתת לקיבה להירפא קצת מכל השלשולים שלה...
    בתוך תוכי אני מרגישה חרא!!!! חשבתי שיש לי נסיון ואני יודעת הכל ושאף אחד כבר לא יוכל למרוח אותי

• אני עברתי תלאות עם הקטנציק שלי. היה לו גם ריפלוקס וגם רגישות לחלב.
    לא כל ריפלוקס מתבטא בהכרח בהקאות בקשת יש מה שנקרא ריפלוקס ״שקט״ שלא עולה עד למעלה אלא גורם לכאבים חזקים.
    כשהעברנו אותו למטרנה חלבי אחרי שסירב לאכול נוטרמיגן הוא ממש סבל משילשולים צהובים מיימים(סליחה על התיאור) לא עשינו בדיקת אלרגיה אני קניתי מטרנה ללא לקטוז ונתתי לו וראינו שהפלא ופלא הוא נרגע.
    הרופאה אמרה שלא כדאי לתת מעל חודש את הללא לקטוז אז עברנו למטרנה צמחית + זנטק לריפלוקס והילד היה ילד אחר רגוע וחייכן.
    אין לך מה להלקות את עצמך בדברים האלה זה ניסיון וטעייה עד שמוצאים את המזון המתאים. אתם לא גורמים לה להפרעת אכילה, יכול להיות שכול מערכת העיכול לא רגועה בגלל החלפת המזונות.
    בגלל כל עניין הריפלוקסים והרגישויות התחלתי עם שני הבנים שלי מוצקים בגיל 4 חודשים
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • כולם מתחילים מוצקים בגיל 4 חודשים

• אוך בובה תקופה לא פשוטה
    שולחת לך אינספור חיבוקים

• יכול להיות שהשלשולים היו תגובה של הטיפות רוטה שהיא קיבלה בגיל חודשיים, יכול להיות שהיתה לה איזה שהיא דלקת מעיים כלשהיא, יכול להיות אלף דברים....
    הכל בדקו בצואה והכל יצא שלילי (חוץ מהדם סמוי שיצא חיובי).
    אני לא יודעת מה לחשובבבבבבבבבבבבבב

• יקרתי מאחלת לך שהסיוטט יגמר במהרה (עוד מעט אכתוב לך משהו בפרטי בפייס כנסי לראות ) ועד אז את אימא הכי טובה שיש המון בריאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה