היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, באיזה שלב, פלוס מינוס, הגוף מתחיל לייצר חלב והחזה מתחיל ״לגדול״?
7 תגובות
עמוד 1
למיטב ידיעתי, הגוף מייצר חלב מסביבות חודש שמיני אבל החזה עדיין יכול לגדול ולהתנפח מתחילת ההריון בגלל הורמונים ונוזלים. לוחץ בחזייה?!?
ממה שאני יודעת יכול להתחיל גם בחודש חמישי
שלי כבר התחיל להתנפח , אבל זה לא חוכמה אצלי זה הריון שני . בהריון הראשון מחודש שישי בערך התחלתי ממש להרגיש שהחזה גדל , חלב (יותר נכון הקולוסטרום ) לא חובה בכלל שיהיה לך בהריון זה יוצא אחרי הלידה עם כל ההורמונים ואם עושים קיסרי אז גם זה מתעכב וזה טבעי
החלב מתחיל להיווצר מספר ימים אחרי הלידה. אך כל "מערכת" החלב מתחילה להבשיל בשליש השני של ההריון. לפעמים יש הפרשות של נוזל מהשד כבר בשבוע 16. החזה לא חייב לגדול במהלך ההריון, והנושא משתנה בין הריון להריון.
חלב לא יודעת מתי, הרגשתי שהחזה גודל כבר לפני שבוע... והיום,שבוע 16 כבר לוחץ לי (ועוד נקרעה לי פה בבית חולים כתפיה אחת, אז רק חצי אחד לוחץ)
יואווו מיצי הרגת אותי!!!
לגבי החלב לא יודעת לגבי החזה הייתי בהריון ראשון ומהר מאוד כאב לי החזה מהגדילה ולבשתי גוזיות המון זמן עד שנרגע ואז לבשתי כבר חזיות ענקיות חחח זה קורה לכל אחת אחרת לדעתי אבל אצלי זה הדבר שגדל עוד לפני שהבינו שיש לי בטן הריונית ולא סתם שמנתי