היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תרשמי מה את מתקשה לזכור ואני ארשום לך אסוציאציות שיעזרו לך אולי
גנגליונים - אלוהים ישמור אני יכולה לקרוא את זה טריליון פעם ולא להבין ולא לזכור
תיכף אני אזכר בעוד דברים
פיכס למדתי את זה בניורופסיכלוגיה
חחחחחח נזכרתי בלימודים שלי חחחח וחרשנו על אנטומיה חבל"ז. אני צחקתי שזה שיעור של שפה לטינית ולא אנטומיה... במיוחד מערכת הדם :-) לי מאוד עזר לצייר הכל ולרשום שמות על הציורים. היית צריכה לראות את החדר שלי לפני מבחן, כל הקירות עם ציורים ענקיים ושמות :-) ותליתי כמה ציורים כאלה בשירותיים... את יושבת על האסלה ובוהה בהם, מבטיחה שכך את תזכרי טוב :-)
זה כל כך מתסכל אותי כל המבחנים עד עכשיו קיבלתי 90 ומעלה ורק זה אני הולכת ליפול חזק
גנגליונים =גלגלים . זה גם נראה כמו כדורים כאלה . צה צבר של תאים
ואיפה זה נמצא?
בדרך כלל זה כמו תחנת ביניים בין המוח או חוט השידרה לבין האקסון שהולך לאיבר המיועד
בהצלחה
אמנם נלמד פה נוירו רק בשנה הבאה, אבל עשיתי תואר שני בנוירוביולוגיה, אז אם את רוצה אטלס של נטר (החלק של מע' העצבים) אני אנסה לשלוח לך. זה מעולה! וכל שאלה שלא ברורה לך אני אשתדל לעזור (אם אני זוכרת
גם וגם וזה היום אז אם יש לך חומר עכשיו להעביר לי אז בכיף ואם לא אז גם בכיף אולי זה יעזור לי לפחות למבחן המסכם בעוד שבועיים
סיון, אם אני אעביר לך חומר בנוירו זה יעזור לך?
לא יזיק בטוח
שלחתי לך את האטלס במייל. קיבלת?
איזה מין חומר את צריכה? מה אתם לומדים? יש לי מלא. מבנים במוח? נוירונים? רפלקסים?מסלולים יורדים? תמקדי אותי ואני אחפש אצלי.
מה המייל שלך?
תודה בנות אין עליכן קרן התכתבנו כבר
סיוי היה לי המון מהלימודים...אם עדיין תצטרכי-תגידי ואני אנסה לגשש משהו בשבילך
לי יש חומר במיקרו, מאקרו, מימון, חדו"א.. לא ממש רלוונטי..
בכל מקרה, אני בטוחה שתצליחי במבחן! בהצלחה
הקטע הוא שלא תצטרכי את זה ... אבל מה - חייבים ללמוד שיהיה בהצלחה