סרבן אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילד שלי פשוט לא רעב! נקודה!!

ושהוא רעב הוא עושה לי טובה ואוכל בקושי 60-90 ונרדם.

אף פעם זה לא היה ככה. פעם הוא היה מסיים יפה 120 והיום לא.

הוא מסוגל למשוך שעות ולא לבקש אוכל או להראות סימנים אבל אם עברו 4 שעות ואני אומרת ניתן לו אוכל ואני נותנת הוא לא רעב. לא רוצה לאכול לא מעוניין אפילו.

יש ימים שהוא אוכל ומסכים ויש ימים שהוא ממש נלחם איתי על זה. לא רגוע כשאני מאכילה אותו ועם הלשון שלו מוציא בכוח את הבקבוק לא רוצה נקודה!

אני מודאגת מאוד ולא רגועה ובעלי אומר לי כל הזמן עזבי אותו כשהוא יהיה רעב את תדעי.

אבל הוא לא מראה שום סימנים לרעב ולא כלום. הוא מסוגל למשוך עד 5 שעות ואפילו יותר אם אני לא מציעה לו אוכל.
    וזה ממש לא מקובל עליי.

הוא רגוע מחייך וצוחק.

היום בבוקר אכל ב6 בקושי 60 ונרדם באמצע וסירב להמשיך לאכול אז החזרתי אותו לעריסה נרדם עד 9 וחצי בבוקר. קם ראה אותי חייך ושמח ופשוט לא הפסיק לחייך.

אז אני מבינה שהוא בסדר. אין לו חום אבלללללללל למה הוא לא רוצה לאכול למההההההה?!

אני מפחדת שהוא כמו בעלי... בעלי לא אכלן בכלל ואמא שלו מספרת שהיה ילד הייתה חייבת לעקוב אחריו כל הזמן ולהתחנן שיכניס משהו לפה שלו.

אני מפחדת. הוא תינוק.

11 תגובות
עמוד 1
  • לא כ"כ יודעת מה להגיד לך
    אני רק יודעת שילד רעב הוא ידע אך לשדר שהוא רעב
    אולי תנסי להתיעץ עם טיפת חלב אולי להם יהיה שיטות

• הם בשביתה!!

היה אמור להיות לו היום חיסון. וזה התבטל.

אני מיואשת כבר.

• מה הוא אוכל?

קודם כל אפשר לתת כמויות קטנות יותר כל שלוש שעות
    תחשבי כמה הוא אמור לאכול בכלל פחות או יותר
    לפי 150 כפול משקל לחחק למספר ארוחות
    זה יתן לך פחות או יותר מדד למרות שהכי חשוב זה להקשיב לילד

מה הוא עושה שהוא לא אוכל? רק ישן?
    איך הוא בזמן משחק? יש לו כוח? למשל מרים ראש ומחזיק?
    הוא מגיב טוב? נהנה?

איך העלייה במשקל? החיתולים מלאים בפיפי?
    בעקרון 90 לתמל זה לא מעט בכלל!

שימי לב שהוא לא יורד במשקל או נתקע או עולה מעט מדי
    ושהוא לא מתייבש לך

• הילד שלי אוכל סימאלק קופמרט הוורוד הזה

אני מנסה לזרום איתו... ונותנת לו לתת לי סימן שהוא רעב כדי שאני אדע ואתן לו לאכול ושיאכל כמו שצריך אבל הוא מסוגל למשוך שעות. וזה לא מקובל עליי אני נשברת אחרי 4 שעות ונותנת לפעמים הוא כן רוצה לאכול ולפעמים הוא מסרב ונלחם איתי על זה.

הוא משחק בעריסה לפעמים איתי... צוחק מחייך וכל הזמן נראה לי בסדר אין לו חום. הוא מרים את הראש מדהים ברוך השם.

אין לי מושג כמה הוא שוקל היום. הוא נשקל לאחרונה לפני חודש והיה אמור להיות היום טיפת חלב + חיסון וזה התבטל בגלל השביתה.

הוא מרגיש לי קל יותר ובעלי אומר שאני קצת מגזימה אבל לא יודעת.
    אני ממש מודאגת ולא רגועה בכלל.

לפעמים יש לו טיטולים מפוצצים בשתן ולפעמים בקושי אבל אולי זה בגלל שאני בודקת אחרי שעה מיד?

• יכול להיות שהוא לא אוהב את האוכל?

כמה ארוחות יוצא לו לאכול ביום?

הוא עושה קקי כל יום?

• מאמי אם יש חיתולים רטובים אין לו חום זה אומר שהוא בסדר.
    את צריכה אבל לעקוב אחרי שקילה נשמה!

• פתאום לא אוהב? נראה לך?

והוא אוכל בבוקר ב6 ושוב ב10 ואז ב2 ואז שוב ב6 ושוב ב9 וזהו.

אבל הוא לא אוכל הכל! זאת הבעיה שלי

• הכי הכי חשוב בעולם שלא יצא מצב שתצטרכי לכתוב בכלל "נלחם איתי" "נלחמת איתו".
    ככה נוצרות הפרעות אכילה.
    חמתך התחננה שיאכל- היום לא אכלן גדול, וכנראה לא רק בגלל שככה המבנה שלו.

ואם תקראי את ההודעות שלך מהצד, בצורה אובייקטיבית לגמריי, את תראי שהילד שלך
    אוכל!!!. והכל טוב ויפה.
    ואת קוראת לו סרבן(!!!!!!!) כשהוא אוכל 90!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    כל מה שמפריע לך זה הקוים של הבקבוק. המספר שאת כ"כ אהבת 120 התחלף ב90 וזה לא בא לך טוב.
    תזהרי מאובססית החיתולים, שאת כל שעה בודקת, בטח שיהיה מצב
    שלא יהיה חיתול מלא מלא מלא כל שעה!
    בואי תבדקי את עצמך לפיפי כל 10 דקות ונקבל תמונה שאת בכלל מיובשת רצח. מה לא? וזה לא נכון.
    תבדקי כל שלוש שעות חיתול. ולפי הפיפי אחרי שלוש שעות תראי.
    גם אנורקסיות בודקות משקל כל שעה ומה? זה מדד לירידה או עליה? ממש ממש לא!

אל תסתכלי כמה הוא אוכל. תסתכלי שהוא שבע! תסתכלי שהוא לא רעב.
    וזהו.
    לפעמים חוסר הידיעה, שאת כלכך פחדת ממנה, היא זאת שמרגיעה.

ושימי לב זה שהוא לא מסיים לך 120, איך כתבת? זה בעיה שלך? בידיוק.
    אצלו אין בעיה!!
  • מיצי אני חולה על התגובות שלך!!

להודעה כזאת חיכיתי!!

אבל לא יודעת זה מוזר לי... הוא לא אוכל כבר כמו פעם וזה מדאיג אותי קצת.

• אני חושבת שכל עוד הוא אוכל ובמצב רוח טוב בשאר היום, חיוני, מחייך והכל אז אין לך סיבה לדאוג.
    הוא הפחית בכמויות אולי אבל זה לא שהוא מסרב לאכול לגמרי, הוא אוכל כמה שהגוף שלו מאותת לו שהוא צריך.
    וגם בקשר לבעלך - מידת ה"אכלנות" היא בעיני המאכיל הרי,זה שאמא של בעלך רדפה אחריו שיאכל זו הבעיה שלה.
    היא זו שהלחיצה את עצמה שהוא בקושי אוכל, בעלך לעומת זאת אכל בדיוק כמה שהגוף שלו דרש.
    המדד בסופו של דבר הוא איך שהתינוק מתפקד בשאר היום ואם הוא ערני ויש חיתולים רטובים אז הכל בסדר.

• ST בדיוק כמו שענו לך אל תתעקשי איתו את סתם תפתחי לו הפרעת האכלה תני לו את מה שהוא מבקש כול עוד הוא חיוני אז הכל תקין תהיי רגועה למרות שאני מבינה את היותך אימא ואת דואגת שהוא יסיים כמו שכל אימא רוצה אבל זה לא תמיד עובד לפי מה שאנו רוצים... ותנסי לראות אולי יש מזכירה בטיפת חלב או קופח אם יש משקל תינוקות אם את כול כך דואגת לשקט שלך תלכי תשקלי אותו גם אם זה לא אותו משקל כול עוד יש עליה תגידי תודה לאל ותורידי דאגה מליבך בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה