מוצקים והנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

בני המתוק כבר בן 7 חודשים!!
    וואו איך הזמן עף!

11 תגובות
עמוד 1
  • כנראה שהוא פשוט צמא , תנסי לתת לו יותר מים או להציע לו מים במקום ציצי , אני זוכרת שלקראת גיל 10 חודשים ככה היו לאיתמר ממש ארוחות שהחליפו הנקה לכמה שעות , וגם לאיתמר הייתה עצירות בהתחלה עד שלמד לשתות מים בהתלחה הסכים רק מכפית ואז לאט לאט גם מכוס פטנט
  • ב"ה

אני מנסה לתת מים!! הוא שותה שלוק ומעיף לי את היד!!!
    אמרתי עם המרק הוא בטוח ישתה ( זה הרי קצת מלוח ) איזה!!!!!!!!!!!
    אני כל היום מנסה עד שיתרגל!

• זה בדיוק מה שהיה עם איתמר , נתתי בכפית ממש השקתי אותו . וכשהצעתי כוס פטנט היה שיפור והוא שתה מעולה, בנתיים תני בסיום הארוחה גם ציצי וזהו .
  • תמשיכי לנסות מים, אולי מכפית?
    לא זוכרת מתי הפסקנו עם ההשלמות חלב... הפסיק לבד, לא עשיתי כלום.
    אולי הוא רוצה קינוח?

ואת יודעת על מה אני חשבתי אולי התגובה היא לא לאוכל בכלל...
    העצירות יכולה ליהיות מהטיפות ברזל !

והאוכל שהרופא רשם, זה כן זה כל מיני נגד עצירות, גם גרבר שזיפים טוב נגד עצירות! (גם למבוגרים חחח)
  • ב"ה

מיצי.
    הרופא באמת חשב על הברזל, אבל הוא אמר שעל זה אי אפשר לוותר.

• ב"ה

מיצי מזה גרבר שזיפים? לא ראיתי את זה??

• אה עכשיו אין גרברים, עכשיו זה של "מטרנה".

http://www.materna.co.il/gerber/

בשלב 3 (הכי למטה) יש תפוחיעץ עם שזיפים מיובשים. אז לזה התכוונתי
  • אצלי ההשלמה ירדה בהדרגה ממנה וגם אני הייתי מנסה לפתוח פערים כול פעם קצת כדי שהיא לא תקשר בין הארוחה לחלב אבל זה רק זמן ואת רק עכשיו חזרת לזה אז אט אט ..
    ואכן גרבר מטרנה של שזיפים מעולה לקיבה קשה מידי פעם לתפריט מעולה
    בהצלחה
  • ב"ה

מיצי הבנתי! תודה על העזרה ועוד משו צנצנת כזאת ( שלב 3 ) זה הגיוני לתת לו בגיל הזה?! כי אני בעיקרון טוחנת לו לבד פירות אבל שישי-שבת אני נותנת גרבר ( כי אסור לטחון )

• אין בעיה, השלבים זה בסך הכל כמות גדולה ושילוב (לא פרי אחד).
  • ב"ה

הבנתי תודה רבה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה