פנינים של נהוראי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לולי פחדני קטן
    מפחד מכל רעש או אלמנטים זזים (יפה נפש כבר אמרתי?

15 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחח מתוק
  • חמוד!!!!

• אהההההההההה
  • איך אני משוגעת על הפחד הזה של הקטנים זה כ"כ מצחיק לפעמים איך שהם מתנהגים כמו גדולים ומבינים.....איזה מתוקים לאכול אותם.....אושר של החיים שלנו
  • מתוקי
  • חחחחחחח

• איזה חמוד...
    הרגת אותי מצחוק
    הקטנה שלי גם פוחד מבובה גדולה וירוקה של צב שרוקדת
    עם מוזיקה מטרידה רועשת כזאת...
    היא צורחת כשהיא רק רואה את הבובה הזו.
    יום אחד מצאתי את הבובה מפורקת לחתיכות...
    חמתי טוענת שהילדה כיסחה אותה אבל אני משום מה בספק גדול שהתינוקת עשתה את זה...
    ואולי כן?!?!

• מתוקייי

• יאו איזה הןרס
    תקשיבי זה קרה להדס עם בימבה מטוס שקנו לה שעושה רעש של טיסה בשמיים משהו חזקקק ותכלס בהתחלה זה נשמע מאיים .
    יש גם אורות וסיבוב פרופלו ומנגינות .
    בהתחלה הדס פחדה מזה מאדדדדד היתה נוגעת ואשכרה בורחת ובוכה
    עכשיו - אחרי מיליון פעם של התנסות - חופשיייי משחקת עולה נוגעת ורוכבת

הקטע הוא החשיפה .

• נשמה טהורה של דודה
    [/center]
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחח צחקתי בקול ואפילו הקראתי לבעלי וגיסתי חחח

• הרסת אותי!!!!
  • חחחחחח איזה נוני קטן יוו לטרוף אותוווו
    תאמיני לי מה לא הייתי נותנת כדי שליעד יפחד אפילו קצת ממשהט אבלללל יצא לי ילד מפלצת קטן חחח הוא פשוט נולד בלי פחד.. וזה לא ממש טוב במיוחד כשהוא מחליט לרוץ בטיל למדרגות איך שהדלת נפתחת
  • חחחחחח איזה נוני קטן יוו לטרוף אותוווו
    תאמיני לי מה לא הייתי נותנת כדי שליעד יפחד אפילו קצת ממשהט אבלללל יצא לי ילד מפלצת קטן חחח הוא פשוט נולד בלי פחד.. וזה לא ממש טוב במיוחד כשהוא מחליט לרוץ בטיל למדרגות איך שהדלת נפתחת
  • אין דברים כאלהההההה.........

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה