אני מתוסכלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם זה נורמלי שבחודש חמישי יורד החשק המיני?
    בהתחלה היו לי בחילות ... אז כמובן לא היה לי כוח
    אח"כ הכל חזר ובגדול ועכשיו אני עוד פעם לא מצליחה להנות לא רוצה ממש קשה לי עם זה (שאפילו אתמול בלילה בכיתי כממו תינוקת לבעלי שאני חושבת שמשהו השתגע בי)

זה יחזור? זה נראה לכם מההריון? או אולי יש לי בעיה אחרת?
    אני צריכה עידוד!
9 תגובות
עמוד 1
  • הריון. אני מתחילת ההריון ועד עכשיו (שבוע 11) עם חוסר חשק
    ממה שקראתי זה אמור "לחזור" בטריסימסטר השני...
  • אני מניחה שזה קשור בהורמונים והרגשה הכללית שלך תנסי לבדוק למה בגלל הבטן החשש לעובר בעלך (כן יש נשים שמפתחות סלידה בהריון מהבעל) מסקס עצמו ואז לאט לאט אולי כשכל התמונה תהיה ברורה זה יקל עליך תנסו משחק מקדים ואולי אפילו רק משחק ועם הזמן יגיע גם הסקס בהצלחה ואת בסדר ואל תרגישי רע אם עצמך ותהיי פתוחה שבעלךך יבין אותך ותעשוו עוד דברים אחרים רומנטים
  • כן, זה מההריון, וואו כמה סבלתי מזה
    זה בד"כ עובר...

• כמו שאמרו לך זה מההריון אין כח עייפים מסורבלים - לאט לאט זה יעבור

• דובונית - אז ברור משחק מקדים רק שזה לא גורם לי כלוםםםםםםם אפילו לא לטיפת התרדשות וזה ממש ההפך שלי כי תמיד היתי תוך רגע מתחממת ולא רוצה לגמור ..... אני בן אדם שחיב את המגע.
    אז ממילא בעלי חיב לגוע בי כל הזמן לא קשור רק למיטה
    אבל עכשיו זה משהו לא רגיל אצלי בכלל!!!

והבעיה היא שבעלי אומר לי אל תדאגי יעבור לך... יעבור .... את סתם מלחיצה את עצמך זה נורמלי זה הריון.... אבל הוא אומר את זה רק להרגיע אותי... וזה לא מרגיע
    כי אני חשבת שיש לי בעיה .
    זה יעבור לי מתי שהוא?
  • ברור!!!
    אל תכנסי לסרטים זה קרה גם לי אחר כך החשק חוזר

• לדעתי זה אמור לחזור בשלב מאוחר יותר של ההריון
    תתנחמי בזה שמשהו מציק לך ולכן את יכולה להיות בטוחה שזה זמני
    אם היה לא היה מפריע לך כלל, אז יש מה להתחיל לדאוג!

• תודה רבה על העידוד

מקוה לצאת מזה מהרררררר
  • אני חושבת שלכל אחת יש תקופה בהריון שלא בא לה, או שכואב..

תסבירי לו שזו תקוםה, שינסה להבין..
    אל תדאגי, כלום לא ׳דפוק׳ בך..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה