היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מחפשת מה לקנות לו שלחתי sms לאישתו ב10:30 ושאלתי אותה אם הם פנויים בתאריך מסוים כי רציתי להזמין כרטיסים להופעה שאלה איזה הופעה, כתבתי ולא ענתה חשבתי שהיא לא אוהבת את ההופעה הזו שלחתי אחרי חצי שעה הודעה עם אופציה אחרת לא ענתה
5 תגובות
עמוד 1
תני להם אולי שובר למסא'ג אולי חולצה יפה אולי משהו קטן שיהיה רק שלו
את מותק שאת מנסה שוב ושוב ושוב אני מקווה שהם מעריכים או לפחות רואים את זה בעין יפה.
אני חושבת כמו יסמין או שאולי תקני רק לו, מה אשתו קשורה? שובר למסאג' זה תמיד כפול כסף שמדובר בזוג.
את יכולה לקנות לו איזה סריג מקסטרו מן עם פתק החלפה את יודעת... אל תלכי רחוק
בואנה אשתו מטומטמת.
תקני סריג כמו ששירה אמרה
אל תתאמצי יותר מדי
לא רוצה לעזור לך לבחור מתנה-לא צריך. תקני סריג או חולצה יפה או בושם ותסגרי עניין. בעיה שלהם.