לא האמנתי שאגיע לזה כבר עכשיו :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי כוח יותר לקום בבוקר ולנסוע לעבודה!!!!!!!!
    אין לי עוחות פיסיים לקום כל רגע ולהרים תינוק נוסף, לחתל 40 פעמים ביום...לשבת-לקום-לשבת וחוזר חלילה
    היום סבלתי רוב היום מלחץ איום בבטן התחתונה...ממש כאבה לי חזק

9 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש מבינה את ההרגשה
    גם אני בשלב מסויים כבר הרגשתי שזהו. פאסה.

אי אפשר להתחשב בך?
    להקל עלייך במובן מסויים?
    שהייתי בהריון עם נהוראי ועבדתי בגן, הסייעות למשל היו עוזרות לי ומקלות עליי המון.

תנסי גם לדבר עם רופא הנשים שלך,
    הרופאה שלי למשל הציעה לי אישור
    שמגביל אותך למינימום עבודה פיזית

תרגישי טוב, שמרי על עצמך

• היי ממי
    אם יש לך אפשרות להשאר בבית, אז תשארי
    55555
  • היי ממי
    55555
  • היי ממי
    55555

• איך שאני מזדהה איתך....
  • אין ככ סיבה וסיכוי שיוציאו לך שמירה אבל......
    כמו ששירה אמרה תוציאי אישור מהרופאה להגבלת שעות!!!

עפ"י חוק הם חייבים להתחשב בזה.

• בנות אני הגננת שם. מנהלת את בית התינוקות. אחראית על הכל.... לא רוצה להוציא שמירה כי בסוף באמת אזדקק לה! הייתי בשמירה עם זהר משהוע27 ולא מאחלת לאף אחת זה באמת איום ונורא:(((
    אין התחשבות.... כי יש 10 תינוקות ולכל אחת רק 2 ידיים. ההורים בבקרים רוצים למסור בעיקר אלי את התינוקות. מי ישמע הילד אוהב מישהי יותר כי יש לה תואר ראשון?!!! איזה בדיחה:/

ואנחנו חייבים משכורת שניה. למרות שהיא גג 5.100 נטו אחרי כל השעות שאני עובדת אבל עדיין זה חמש אלף שאין לנו, וההוצאות רבות עם שלושה ילדים קטנים.

• מי כמוני מבינה אותך
    אחראית כיתת תינוקות 20 תינוקות בגילאים עם רווחים מטורפים והייתי בהריון מזוויע עם הדס .
    בסופו של דבר אחרי כאבי גב ואגן מטורפים ואי התחשבות מצד המטפלות או המנהלת - הרופא תעסקתי נתן מחלה לחודשיים . משבוע 25 הייתי בבית וזה היה סיוטטטטטטט
    אז אני מבינה אותך ומצד בא לי להגיד לך אל תעבדי קשה מידי
    מצד שני אי אפשר - זה ילדים ואי אפשר להתעלם מבכי או מקקי ולעבוד קל יותר .....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה