היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מזה הקצף הזה אלוהים??????????? עד שהאבקה נמסה אני צריכה לנער ממש חזק ואז הכל נהיה קצף קצף ולא רואים כמה נשאר בבקבוק
9 תגובות
עמוד 1
לא נשמה אנחנו עם סימילאק אדוונס פלוס החלבי הרגיל.......
אבל למה יש לך בכלל קצף בבקבוק לא הבנתי.? אחרי שהיא אוכלת יש קצף?
לא טלי הקצף נוצר מניעור שלי לפני האוכל כי פשוט צריך לנער חזק כי אחרת נשארים גושים
החלב נהיה ממש קצף
אצלי קרה אותו דבר עם סימילק!
האחות בטיפת חלב אמרה לי לא לנער אלא לערבב עם כפית (יש מלא כאלה ארוכות מפלסטיק שקניתי) וזה נהדר!!!!
זה עושה ממש טיפונת קצף.
גני את מתכוונת לסימילאק הצמחי?? כי החלבי עושה טיפה קצף לא היסטרי, הצמחי ממש קטסטרופה
נופר, איך הבנות? אני יודעת שלסימילאק תמיד יש קצף כזה...
נופר, לא אני מתכוונת לסימילק הרגיל. משום מה אצלי הוא עשה מלא קצף כשניערתי ועם כפית מעוחה. לא מכירה את הצמחי אבל תנסיהאולי יעזור בכל זאת.
בהצלחה והעיקר שתרגיש טוב הבונבונה.
גולי
אז רגע נופר, את בעצמך, מהנסיון שככה היה עם רז, שזה ריפלוקס. חושבת שגם לליאם יש ריפלוקס? הגיוני? גם אותם גנים וכ'ו.. מה מרגיש לך באינטואיציה? אז אולי תעשי כל מיני טיפים נגד ריפלוקס ותראי? כאלה שלא מסוכנים ולא משגעים נגיד מה יש לזה.... לא להשכיב ישר, לא לחתל ישר, אולי להוסיף כף דייסת קורנפלור? (לא עכשיו אחרי שתתקבעו על איזה תחליף כבר). ושהרופאים בינתיים יחפרו בשכל ... עד שהם יחליטו מה זה, עד שתשיגי את הבדיקת אלרגיה... לא רוצה לבדוק בעצמך? מה את אומרת? זה יקצר תהליכים, נראה לי זה הרבה יותר ריאלי לבדוק את זה שניה, מלהחליף תמלים כל הזמן עם הידע שיש לך מרז, שליאם , קורה לה אותו דבר. אז תנסי לעשות משהו אחר... אני חושבת שזה ריפלוקס וצרבות וכאלה... לפי כל הסיפורים... בגלל רז נו זה ממש קופץ לעין.