זקוקה להמלצות על רופאים בחולון קופ"ח כללית... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב לכולן!!!

אני צריכה המלצות לרופא ילדים ורופא נשים בחולון, עדיפות לקרבה לקרית בן גוריון אבל לא חובה.

תודההה!!!
8 תגובות
עמוד 1
  • יש 2 במרכז סאדאב

פרופסור חנוקוגלו- הוא ראש מחלקת ילדים בוולפסון
    ד"ר אמזל- הוא היה או עדין ראש הפגייה בוולפסון וחמתי אמרה שיש לו גם טיפת חלב

אני אישית אוהבת יותר את חנוקוגלו
    למרות ששניהם טובים, אבל כאמור יותר התחברתי לראשון
    מספר הטל' לקביעת תורים-

תנסי בשניהם:
    03-5529444
    03-5524111

תנסי מסביבות 15:30- 16:00 להתקשר
    שניהם מגבים אחד את השני ועובדים אחה"צ
    בהצלחה
  • תודה רבה...

שכחתי לציין שאני בקופ"ח כללית. הרופאים שציינת הם של הכללית?
  • את לא באר שבעית ??! או שאני טועה?! ואם לא תמצאי שכנה שלי בכללית אשאל אבל זה באזור אם תרצי בשמחה בהצלחה
  • בוקר טוב,
    זו מרפאה פרטית שעובדת בשיתוף פעולה עם מכבי
    אפשר להתקשר לשם ולברר אם זם עובדים עם כללית
  • אני גרה ברבינוביץ בחולון אז יכולה להמליץ לך על רופאים בבן גוריון- יש לך את דר' אבי כץ הוא מקבל ברבינוביץ 58. יש לך את דר' ליאור אורנה- רופאת ילדים סוף הדרך- היא מקבלת בסניף של בן גוריון ליד יינות ביתן.
    רפואה שלמה!!!

• איזה כיף לגלות עוד 2 בנות שגרות לידי

• לגבי מרכז סאדב- הרופאים נמצאים בקומה שנייה ללא מעלים ועם המון מדרגות- לא ריאלי לדעתי להגיע לרופא ילדים שנמצא בקומה גבוהה ללא מעלית....

• אולי כבר התראינו ברחוב.......

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה