לחיפאיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לשאול אם אתן ממליצות על איזשהו פעוטון או משפחתון בחיפה.
    אנחנו עוברים לכרמל צרפתי ואני מחפשת פעוטון/משפחתון לבני

5 תגובות
עמוד 1
  • יש לי אחד מעולה אבל בנשר

• המלצה חמה על נעמת של טכניון, אבל זה סיפור להיכנס לשם. חש לי המלצה על כמה גנים לא להתקרב אלהם, אבל הם בנווה שאנן.
  • המלצה חמה על נעמת של טכניון, אבל זה סיפור להיכנס לשם. חש לי המלצה על כמה גנים לא להתקרב אלהם, אבל הם בנווה שאנן.
  • תודה
    אני מחפשת באיזור כרמל/ כרמל צרפתי.
    נסטיה - ראיתי גנים בנו"ש - פשוט זוועה... היום אני גרה בנו"ש וממש לא אהבתי את מה שראיתי...
    איך אפשר להיכנס לגן הטכניון? כשלמדתי שם, ניסיתי להכניס את אייחנית שלי ואמרו שרק ילדי עובדים/לומדים

• זה באמת רק לילדים של עובדי הטכניון. גם ילדי הסטודנטים זכאים, אבל לא בעדיפות ראשונה... אם את או בעלך לא עובדיםשם או לומדים, אין סיכוי.
    בהצלחה בחיפוש הגן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה